| Autor |
Zpráva |
|
Noel
|
Napsal: sob čen 08, 2013 7:44 am
|
|
|
Neporadil byste někdo, jak si bezpečně vybělit (či alespoň zmírnit) nažloutle zuby? Díky.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: sob čen 08, 2013 11:31 am
|
|
|
Někteří si pochvalují kokosový olej...
| Nahoru |
|
 |
|
Barča
|
Napsal: sob čen 08, 2013 12:29 pm
|
|
|
citron beli spolehlive
jeden domorodec v Alziru mi radil potirat vnitrkem slupky od bananu , ale nemam to vyzkousene
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Elkimek
|
Napsal: sob čen 08, 2013 1:51 pm
|
|
|
Barča píše:
citron beli spolehlive
jeden domorodec v Alziru mi radil potirat vnitrkem slupky od bananu , ale nemam to vyzkousene
Citron nebude asi to nejlepší pro sklovinu ne?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pv33
|
Napsal: sob čen 08, 2013 2:59 pm
|
|
Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm Příspěvky: 1085 Bydliště: Praha
|
Barča píše:
citron beli spolehlive
Barco, jen ze o tom pises, na nekolika mistech, uz nevim kde, doporucovali vnitrek slupky od bananu na lupenku a dalsi kozni problemy.
| Nahoru |
|
 |
|
smajliss
|
Napsal: ned čen 09, 2013 8:09 pm
|
|
|
bělit citronem je skvělá cesta, jak si sklovinu totálně zničit
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: pon čen 10, 2013 11:33 am
|
|
|
smajliss píše:
bělit citronem je skvělá cesta, jak si sklovinu totálně zničit
Mám stejný názor - je to přece jen dost silná kyselina...
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pát čen 14, 2013 10:47 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Noel píše:
Neporadil byste někdo, jak si bezpečně vybělit (či alespoň zmírnit) nažloutle zuby? Díky.
Poměrně slušně funguje i čištění zubů jedlou sodou.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
kalinka
|
Napsal: pát čen 14, 2013 11:55 am
|
|
|
A jakým způsobem si je čistit tou sodou? Dát na pastu sodu? Jinak jsem četla i o smíchání peroxidu vodíku se sodou...co na to říkáte?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
martina72
|
Napsal: pát čen 14, 2013 4:14 pm
|
|
|
sadlos píše:
Vím co je zubní lékařství, též vím, že se vše hradí, ale co nevím a hlavně nechápu, proč je tak málo zubařů, když je vše placené v hotovosti.
Moje dvorní zubařka je toho názoru, že zubařů je docela dosti. Ale věnují se trošku něčemu jinému než tomu, co bylo desítky let jejich prací.
A ještě něco mi povídala: zuby nemají být bílé, přirozená barva je nažloutlá.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv čen 20, 2013 7:54 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
kalinka píše:
A jakým způsobem si je čistit tou sodou? Dát na pastu sodu? Jinak jsem četla i o smíchání peroxidu vodíku se sodou...co na to říkáte?
Jako solí, prostě do sody namočíte kartáček a ihned čistíte.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Pilda
|
Napsal: pon led 20, 2014 11:38 pm
|
|
|
Dobry den,
Používám techniku čištení zubu výhradně pomocí MMS , klasika 5 kapek + 25 aktivátoru.
Někdy dám vice . Po roce čistění super ale poslední měsíc mám nějak měkké a citlivé zuby .
Navíc jsem zjistil že nějak žloutnou.
Třeba sladke Med atd. citím prakticky hned jakoby elektricky impuls.
Dostal jsem strach že jsem si asi obrousil sklovinu. 
Ještě, používám toto : http://www.zubni-kartacek.cz/fotocache/ ... _ks_CZ.jpg
Jaká je rada 
Mám raději opustit tuto techniku pomocí MMS ?
A zkoušet něco jiného
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pisnicka12
|
Napsal: ned bře 02, 2014 3:02 pm
|
|
|
Dobrý den, potřebovala bych radu. Asi před 5 lety se mi začaly dělat příčné pruhy na palci pravé ruky. Domnívala jsem se, že je to z gelových nehtů. Tak jsem je okamžitě sundala. Na pravé ruce se stav zlepšil, rýhování téměř vymizelo, ale na palci levé ruky se mi začaly dělat rýhy také, které pomalu přešly do deformace. Viz foto. Na kožním mi lékař řekl, že neví, co to mám, napsal mi kapičky na plíseň, přestože řekl, že se mu to jako plíseň nezdá. Hodně jím ořechy i dýňové semínko, solím pouze himalájskou solí, jsem teď na keto dietě, takže jsem vynechala sacharidy.Užívám přípravek msm a kaolín. Nastoupila jsem jako zubní sestra do ordinace a potřebuji (a chci) mít "koukatelné" ruce. Poradíte mi?
| Přílohy: |
 P1080819.JPG [ 67.63 KiB | Zobrazeno 19977 krát ] |
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned bře 23, 2014 12:32 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Pilda píše:
Dobry den,
Používám techniku čištení zubu výhradně pomocí MMS , klasika 5 kapek + 25 aktivátoru.
Někdy dám vice . Po roce čistění super ale poslední měsíc mám nějak měkké a citlivé zuby .
Navíc jsem zjistil že nějak žloutnou.
Třeba sladke Med atd. citím prakticky hned jakoby elektricky impuls.
Dostal jsem strach že jsem si asi obrousil sklovinu. 
Ještě, používám toto : http://www.zubni-kartacek.cz/fotocache/ ... _ks_CZ.jpg
Jaká je rada 
Mám raději opustit tuto techniku pomocí MMS ?
A zkoušet něco jiného
Tak vyzkoušejte pár dní vynechat a máte odpověď ihned, pokud se stav začne rovnat MMS bych vysadil, jinak bude potřeba vysledovat v čem je problém. Mnohdy může vše být jinak a třeba podobné problémy mohou vzniknout od organických kyselin ze syrového ovoce.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned bře 23, 2014 12:38 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
pisnicka12 píše:
Dobrý den, potřebovala bych radu. Asi před 5 lety se mi začaly dělat příčné pruhy na palci pravé ruky. Domnívala jsem se, že je to z gelových nehtů. Tak jsem je okamžitě sundala. Na pravé ruce se stav zlepšil, rýhování téměř vymizelo, ale na palci levé ruky se mi začaly dělat rýhy také, které pomalu přešly do deformace. Viz foto. Na kožním mi lékař řekl, že neví, co to mám, napsal mi kapičky na plíseň, přestože řekl, že se mu to jako plíseň nezdá. Hodně jím ořechy i dýňové semínko, solím pouze himalájskou solí, jsem teď na keto dietě, takže jsem vynechala sacharidy.Užívám přípravek msm a kaolín. Nastoupila jsem jako zubní sestra do ordinace a potřebuji (a chci) mít "koukatelné" ruce. Poradíte mi?
Na plísně to moc nevypadá, ale i tak můžete vyzkoušet vitamín E a to jak vnitřně, tak na potírání, ale asi vhodnější je gama E, tedy ne ta běžně dostupná forma éčka a pak větší dávky kolagenu a kyseliny hyaluronové, přeci jenom je nehet vlastně celý z kolgenu. Dobrou práci může udělat i zinek, ten si můžete nechat zjistit i laboratorně.
|
|
| Nahoru |
|
 |