Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 3:59 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2069 výsledků ]

Stránka 116 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 138  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Dva druhy bielkovín V JEDNOM JEDLE

Předmět příspěvku: Dva druhy bielkovín V JEDNOM JEDLE
Napsal: čtv kvě 25, 2017 6:57 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 45901

Holt smůla, po tom, co jsi se tady snažil demagogicky zakazovat volská oka a některé druhy bílkovinných jídel a zároveň byly odhaleny jejich další šílené praktiky a zveřejněn výtah z článku výživové poradkyně Margit Slimákové o zkušenostech s makrobiotiky (pár jich dával dohromady také pan Jarda), t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ENZÝMY KONZUôMOVANÉ NALAČNO (Pankreatín, Serrapeptáza...)

Napsal: čtv kvě 25, 2017 3:44 pm 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 41501

Podle mě to tak má být a je to v pořádku, i když sis představoval tvrdé hydroxypropylmethylcelulózové kapsle, i u Endiaronu je cítit z žaludku rozkládající se potah (po kvasnicích), přitom u něj v příbalovém letáku, po prvním dni zapíjení na lačno, dokonce doporučují konzumaci po jídle. Povrch table ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv kvě 25, 2017 2:48 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Vidím, že jsem udělal dobře, když jsem si pro člena Semtamtupridem schoval odkaz na výrobu fermentované oranžády, který se mu teď bude hodit. Místo kupované startovací kultury se používá čerstvá syrovátka, vodní kefír, rejuvelac nebo předkvašený zázvorový, pampeliškový, lopuchový, slézový a nebo jin ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sladidla

Předmět příspěvku: Sladidla
Napsal: stř kvě 24, 2017 11:22 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 60782

Erythritol je trošičku nahořklý, takže se ti bude do kefíru hodit, v malých množstvích se přirozeně vyskytuje v některých druzích ovoce, fermentovaných potravinách a houbičkami napadených kompotech. Tedy pokud se ti povede sehnat důvěryhodně certifikovaný bio evropský z glyfosátem nepostříkaného obi ...

Napsal: stř kvě 24, 2017 11:11 pm 

ctihodnymuz píše:Řeč byla o párcích a volských okách. To je perverzní strava a školáčkům by měla býti zcela odepřena. Včera jsem si dal opepřená 4 volská oka na sádle, abych udělal něco pro své zdraví a domácí vejce doporučuji svým přátelům. Přidej si k tomu čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávu a m ...

Napsal: stř kvě 24, 2017 9:08 pm 

V době růstu a při sportu jde o proteinovou využitelnost až na prvním místě, jinak máš ze školáčka rachetickou bytost s podlomeným zdravím, nedejbože z podvýživy získanou vývojovou vadou.

Napsal: stř kvě 24, 2017 7:25 pm 

Ctihodnymuz, říkám ti to, jak jsem slyšel hovořit svého praktického lékaře o důchodcích - na tobě už není co zkazit a dodávám, ale děti potřebují zdárně růst. Viz. zmiňovaná tabulka celkové proteinové využitelnosti.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: stř kvě 24, 2017 7:06 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

Je pro mne naprosto nepochopitelné, že si pomýlený pecador, než začne někoho hloupě opravovat, nevygoogluje následující odkazy, aby nemusel nezodpovědně střílet prázdnými patrony a pak se ještě omlouvat. Za sebe řeknu jediné, že měl pravdu můj známý, který diagnostikoval spirochetu pod optickým mikr ...

Napsal: stř kvě 24, 2017 5:08 pm 

Fazole mají celkovou proteinovou využitelnost 38,4% (viz. příspěvek výše), proto na ně pohlížím spíše jako na dobrý zdroj sacharidů a naprosto rozumím tomu, proč se k nim servíruje párek a k hrachové kaši volské oko.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sladidla

Předmět příspěvku: Sladidla
Napsal: stř kvě 24, 2017 4:49 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 60782

Umělá sladidla mi chutnají, nedám dopustit na chuť aspartamu v coca/pepsi cole light (vlastně ta s invertním cukrem či glukózo-fruktózovým sirupem mi už ani nejede) a sacharinu v nejmenovaném nealkoholickém pivu (mňamka). Dalších téměř 10 let jsem si sladil kávu a čaj Cologranem (cyklamát sodný + sa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Namáčaná/Namáčaná a klíčená RYŽA NATURAL

Napsal: úte kvě 23, 2017 8:08 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 20005

Promiň ctihodnehomuze, ale než si něco koupím, tak chci mít jistotu, že mi to bude chutnat a v takovéto podobě jsem se s tím dosud setkal, asi to uvolňuje ve vodě rozpustný inositol anebo částečně rozpustný rutin, když si můj otec dělá z lámanky přes noc nálev, on ji nejí. Chuť je pro mě přijatelná ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Namáčaná/Namáčaná a klíčená RYŽA NATURAL

Napsal: úte kvě 23, 2017 7:14 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 20005

Problém s pohankou samozřejmě je, poprvé jsem s ním setkal v bábovce, kdy byla smícháním s vodou a pečením zvýrazněna její petrolová pachuť, přitom v suché křupavé lámance jsou cítit pouze oříšky, a v tom je zrádnost této pseudoobiloviny.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: úte kvě 23, 2017 1:42 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

Myslím, že je jasné odkud vítr fouká, zejména když vezmeme v úvahu, že alternativa žádná antibiotika předepisovat nemůže a používá místo nich MMS/CDS2, i kvůli tomu, že oxidem chloričitým likviduje i prvoky. Čímž se dostávám k tomu, že jste neodpověděl na mnou položené otázky a vyhýbáte se věcným ar ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: URINA ako PREHÁŇADLO

Předmět příspěvku: URINA ako PREHÁŇADLO
Napsal: pon kvě 22, 2017 12:39 pm 

Zobrazení: 76594

Semtamtupridem, tady se můžeš podívat na svého předchůdce v konzumaci mléčných výrobků: 121 Years Young: Man born in 19th century oldest on Earth? https://www.youtube.com/watch?v=AV_Nd0SOBBU Arizona man, 110 years-old, credits long life and health to 5 foods https://www.youtube.com/watch?v=rfAvTTGDS ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pon kvě 22, 2017 12:00 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

S lněným olejem je to zajímavé, obsahuje 50-70% ALA, z které si zdravé tělo za nutné přítomnosti enzymu desaturáza, jež na stáří ubývá, vyrobí pouze 8% (muži, * viz. poznámka) až 30% (ženy) pro nás esenciální (rybí) DHA a EPA, zbytek těchto Omega-3 spalovaných na energii přispívá k tvorbě volných ra ...
Stránka 116 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 138  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem