Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 11:26 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2069 výsledků ]

Stránka 136 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: pon dub 28, 2014 3:53 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Jak maximalizovat protirakovinový účinek brokolice Docela mě zaujalo, že prodávanou zeleninu před zamražením blanšírují při teplotě 95°C. Přitom třeba u brokolice bylo prokázáno, že při maximální teplotě 76° C si zachovává 82% enzymu myrosinázy bez ohrožení bezpečnosti a kvality potravin. Ohřev je m ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pon dub 28, 2014 2:20 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Značkové typy jsou samozřejmě tišší než produkt na videu nahoře, neboť mají pouze 150 až 240W motory. Pochybuji, že by zrovna Omega měla větší výtěžnost než 540g šťávy na 1kg mrkve. Je přece hloupost, aby Omega měla výtěžnost Angelu. Ohledně plísní, tak to se může vztahovat na všechny plasťáky a měl ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pon dub 28, 2014 12:45 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Skvělé video odšťavovače za tisícovku. http://www.youtube.com/watch?v=frfQ3d3YzYc Myslím, že z testu je dostatečně zřejmé, že výtěžnost u kategorie do 10 tisíc je zhruba stejná. Za mě tedy ano pro vertikální odšťavovač s umístěním hřídele kolmo - na stojáka, který nezabírá tolik místa a nabírá si ze ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: ned dub 27, 2014 10:51 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Rozumím, takže dávat pozor hlavně na přílišnou hořkost, která by znamenala oxidaci. Zatím jsem dělal pouze počáteční 1:1 majonézovou konzistenci, tvarohu se to bude přibližovat až od poměru 1:2 a 1:3. Vcelku jsem si pochutnal, rychle to oxiduje, po 2 hodinách v ledničce byl takovýto mix hořčí. Ještě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: ned dub 27, 2014 9:03 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Jarda píše:Tak to víte, za peníze se vždy nějaký odborník najde a vypracuje jasně nastavenou vědeckou studii. Jak moc bude mimo reál, to víceméně záleží na částce, která mu bude k tomu účelu přidělena. Tohle je také pořádná lumpárna: http://nasyceneskodi.cz/

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: ned dub 27, 2014 9:00 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Nejsou zcela bez rizika - test mouky K limitům pro obsah mykotoxinů se žádný z testovaných vzorků ani nepřiblížil, riziko z jejich příjmu tedy není významné, ale ne nulové. Platí, že čím větší množství více kontaminované mouky sníme, tím menší prostor vzniká pro konzumaci dalších potravin obsahující ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: ned dub 27, 2014 8:28 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Cena by odpovídala, ale uvedený popis nesedí. Bez vůně jsou rafinované nehydrogenované oleje, od nebezpečných hydrogenovaných rozpoznatelné teplotou tání. Tzv. kvalita RBD crude - rafinovaný, bělený, deodorizovaný.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Angel Juicer

Předmět příspěvku: Angel Juicer
Napsal: ned dub 27, 2014 7:45 pm 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 141221

Skvělé video odšťavovače za tisícovku. http://www.youtube.com/watch?v=frfQ3d3YzYc

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní zlato

Předmět příspěvku: Koloidní zlato
Napsal: ned dub 27, 2014 7:16 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 74446

Nový způsob jak zabít lymfom bez chemoterapie Zlaté nanočástice vyhladoví rakovinné buňky k smrti Na univerzitě v Chicagu hledali nový způsob dopravy protirakovinného léku. Testovali samotné HDL nanočástice a HDL nanočástice transportující léky proti rakovině. Překvapivě, nanočástice bez drog byly s ...

Napsal: sob dub 26, 2014 2:36 pm 

Zakoupil jsem lněný olej, vůně přirozeně travnatá, ale má chuť po rybách, je to v pořádku ? Nevím, jak jej dostanu do rakovinářů, tvaroh s příchutí rybiny je nezvyklý.

Napsal: pon dub 21, 2014 10:34 pm 

Tohle mi hlava nebere, dávat sem etický kodex Agro-elu a přitom nevědět z jaké odrůdy lnu lisují. Když už tam nekontrolují každou várku oleje, dělají alespoň rozbor z každé dodávky lněných semen, kterou nakoupí ?

Napsal: pon dub 21, 2014 11:52 am 

Nejlepším certifikátem Agro-elu je zkažený olej, který zde reklamují jejich zákazníci. Stačí si přečíst rubriky Lněný olej a Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig, aby člověk zjistil, že nemají pod kontrolou základní vstupní surovinu a z výroby jde zoxidovaný, žluklý nebo plesnivý olej. Mnozí z V ...

Napsal: ned dub 20, 2014 10:49 pm 

Chuť lněného oleje Lněný olej by měl být jasně zlatožlutý s jemnou vůní čerstvě posečeného sena a ořechů. Chuť dobrého za studena lisovaného lněného oleje by měla být sladká, jemná, máslová, lehce ořechová a příjemná. "Když mi někdo řekne, že zkoušeli lněný olej a nemá rád jeho chuť, mám podezření, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Autopatie

Předmět příspěvku: Autopatie
Napsal: ned dub 20, 2014 11:04 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 127722

Chtěl bych tuto jednoduchou metodu použít ke snížení vysokého krevního tlaku. Abych zamezil kontaminaci paměťovým efektem skla, rozhodl jsem se zředit autopatický roztok přímo v ústech. Nashromážděné sliny v ústech desetkát vypláchnu vodou z kohoutku. Myslím, že bych v rámci potencování mohl využít ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vápník

Předmět příspěvku: Vápník
Napsal: ned dub 20, 2014 9:49 am 

Odpovědi: 61
Zobrazení: 131237

Přečtěte si horní část této tabulky a řekněte nám, co z toho pravidelně jíte. http://www.czfcdb.cz/vyhledavani-potrav ... ntu/?id=34 Nadměrný příjem vápníku - jedna z příčin osteoporózy a zlomenin kyčelních kloubů Více zde: http://www.uspesna-lecba.cz/osteoporoza/ http://www.uspesna-lecba.cz/strava/ ...
Stránka 136 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem