Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:08 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 105 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Homocystein

Předmět příspěvku: Homocystein
Napsal: pát kvě 14, 2021 4:34 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 219993

neti píše:Potvrdilo sa (mi) to, čo som predpokladal - že to s tým hCy predsa len je trochu komplexnejšie ako zjednodušenie na gén MTHFR a suplementáciu vitamínami B6, B12 a folátmi (B9). Ak som priloženú schému pochopil správne plus komentár dr. Ben Lynch, tak ľudia so spomalenou aktivitou (fialová ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: pát kvě 14, 2021 4:22 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Teologik píše:Človek bol "naprojektovaný" ako nesmrteľná bytosť. Žil by večne, mal prístup k stromu života. Genesis 4:22 Potom Hospodin, Boh, povedal: „Hľa, človek sa stal ako jeden z nás: Pozná dobro i zlo. Len aby teraz nesiahol rukou na strom života, nejedol z neho a nežil naveky!“ 23 Hospodin, B ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza genových polymorfizmov

Předmět příspěvku: Analýza genových polymorfizmov
Napsal: pát kvě 14, 2021 4:09 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 12831

neti píše:Tieto prílohy sú väčšie, tak ich nechcem vkladať do databázy - možno by ich mohol niekto pridať do uložto (nemám s tým skúsenosť), lebo who knows, koľko budú dostupné na stiahnutie (zrejme sa jedná o chybku zo strany Dr. Ben Lynch). Najnovšia verzia aj s vysvetľujúcim textom k jednotlivým ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pát kvě 14, 2021 4:01 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Yushihara píše:https://www.novinky.cz/domaci/clanek/od-zari-by-mohl-byt-normalni-stav-naznacili-ministri-40360175 Že bychom se toho povinného očkování pro každého přeče jen mohli úspěšně vyhnout? Chci říct, jestli jsem todobře pochopil, tak je potřeba pro vytvoření kolektivní imunity 70-80% očkovaný ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Medvedí cesnak (Allium ursinum) a moje skúsenosti

Napsal: čtv kvě 13, 2021 10:02 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 94105

neti píše:Na cheláciu anorganického arzénu je potrebný antioxidant glutathion (GSH), ktorý je derivát cysteínu a SAMe (S-acetyl-metionín), ktorý je derivát metionínu (metylovaný homocysteín). Mnoho ľudí (napr. ja) má polymorfizmy MTHFR, ktorý sa manifestuje akumuláciou hCy a nižšími hladinami SAMe. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: čtv kvě 13, 2021 9:55 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Lekorka píše:Zajímavá je hlavně ta myšlenka, podle které ketogenní dieta u savců omlazuje celé tělo. Ono u keto diet jde ve své podstatě o půst protože v obou případech jede tělo na tuky buď dodávané, nebo z vlastní rezervy. Ta spotřeba vlastních je ještě lepší protože současně dochází k odbourávání ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv kvě 13, 2021 9:52 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Lekorka píše:To je pravda, že půst neplodnost vždy nemusí vyřešit. Já jsme neplodná kvůli endometrióze a za posledních 5 let jsem absolvovala několik půstů dlouhých 14 dní. Vždy mi to pomohlo dočasně s ostatními zdravotními problémy, i ta endometrióza se částečně zlepšila (soudím podle toho, že mens ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: čtv kvě 13, 2021 9:46 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

Leona917 píše:Neznáte někdo nějaký čaj nebo něco, co působí jako uklidnění při stresu? Čaj z meduňky už používám a viděla jsem i nějaké kapsle v lékárně. Chtěla bych spíše něco přírodního, docela se mi líbí tento eshop https://www.naqed.cz/, tak kdybyste někdo našel přímo něco tam, tak budu ráda. Ne ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv kvě 13, 2021 9:32 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Nickname píše:Zdravím Vás Jardo o_ Nedá mi to Věřím, že nejste ovlivněn masáží strachoVidem19, ale Váš překlep je velice zajímavý a aktuální Coronometr Buďte zdráv No to jsem se seknul opravdu zajímavě, ale mohu vás ubezpečit že náboženství svědků kovidových mě v plném rozsahu míjí a zůstávám ateist ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř kvě 12, 2021 9:32 pm 

Menma21 píše:Vdaka, to s tou vlakninou, by som potreboval špecifikovať, pretože existuje vlaknina nerozpustná, rozpustná atď... takže Neviem si nejak predstaviť čo by to mohlo byť. Všeobecne vlaknina = zelenina, ovocie, mučne výrobky a myslím že aj zemiaky a ryža , v podstate väčšina sacharidových v ...

Napsal: stř kvě 12, 2021 8:58 am 

Menma21 píše:Zdravím, rád by som sa spýtal čo je najlepšie na žalúdočné vredy? (HCL ani jalbkový ocot a podobne vychytávky na lepšie trávenie brat nebudem nepomáha to) Zaujíma ma ako by sa mal človek cca stravovat ? Pomáha mi zazvor a rumančekový čaj, možno trochu pomáha aj vývar čisto len z kosti. ...

Napsal: úte kvě 11, 2021 7:36 pm 

Teologik píše:Tak to ma nenapadlo, že kožená podrážka má nejakú tú vodivosť. Ale toto je téma o koronavíruse Covid19, tak k Grounding sa idem vyjadriť v patričnej téme Prakticky jakýkoliv biologický materiál je vodivý samozřejmě některý více jiný méně a dost záleží na procentu obsažené vlhkosti, tře ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sušení ovoce

Předmět příspěvku: Sušení ovoce
Napsal: pon kvě 10, 2021 8:54 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 192779

VitekH píše:mhm, tak já se samočinně detoxikuju, leč žeru do toho sladký, takže hh, možná by bylo zdravější to sušený ovoce. (sladký myslim třeba raffaelo a tak).je to proces, pomalu se očišťuju, skokově to nedávám. Tak raffaelo je vyloženě ukázkový příklad zdravé stravy která je plná různých šmakul ...

Napsal: pon kvě 10, 2021 7:02 pm 

Teologik píše:Ak by to malo platiť aj pre človeka, tak je zaujímavé, že Ježiš nechodil bosý Ako sa uzemňoval? Ako sa uzemňovali jeho učeníci? Ja v manuáli nič nečítam o tom, že by som sa potreboval uzemňovať. (Manuálom je myslená Biblia). Nepředpokládám že v době kdy zde chodil Ježíš vyráběl někdo b ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: ned kvě 09, 2021 9:01 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Lekorka píše:Vím, že strava příjemce mikroflóry je také důležitá a proto dodržuji bezlepkovou stravu a nejím skoro žádný cukr. Dárkyně tohle dodržuje taky, takže by se její mikroflóra měla v mých střevech dobře množit. To máte pravdu mikrobiom se většinou nejlépe vyvíjí na proteinech.
Stránka 105 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem