Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:06 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 123 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lecitin

Předmět příspěvku: Lecitin
Napsal: pon úno 08, 2021 3:40 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 80124

Tony210 píše:Děkuji za odpověď Když toho lecitinu sním vic jednu polévkovou lžíci, tak asi na dva dny zežloutnu. Tak on ten lecitin nedoporučuje SCD dieta, Ale zase na druhou stranu jsem četl, že právě obnovuje povlak na střevě, A léčí třeba Crohnovu chorobu. Tak to je težký. To je docela divné jsou ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: ned úno 07, 2021 11:01 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Mojzo píše:Na co tam pak přidávat ředidlo krve? Extra vysoké dávky vitamínu K mohou poměrně citelně zahušťovat krev v medicíně se dokonce aplikuje v případech těžko zastavitelných krvácení třeba z nosu. Netvrdím že to musí vyvolat problém, ale také patrně může.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lecitin

Předmět příspěvku: Lecitin
Napsal: ned úno 07, 2021 10:57 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 80124

Tony210 píše:Je možné že slunečnicový lecitin živí šmejdy v těle? Nebo jak je možné že když si ho dám trošku dostanu na něj šílenou chuť a musím se hodně kontrolovat abych ho nespořádal opravdu hodně. Předpokládal bych spíše deficit cholinu kterého lecitin obsahuje docela dost a jde o poměrně dobrý ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned úno 07, 2021 10:55 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Ohonek píše:Dobrý den, mám onemocnění nervů v celém těle ale důvod je neznámý. Co je ale podezřelé, je že když si začnu dávat jakýkoliv z následujících tuků, můj stav se během 14 dní dramaticky zhroší ( olivový, rybí, lněný, kukuřičný ) a jakmile přestanu tuk jíst tak zase zlepší. Napadá mě jestli t ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fisura chronická fáze

Předmět příspěvku: Anální fisura chronická fáze
Napsal: ned úno 07, 2021 10:52 pm 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 195244

Monyna píše:Pane Zajíčku,neuvěříte,ale poslal mě k vám pán doktor,ke kterému jsem naklusala s bekem,ať semnou udělají už cokoliv jen ať mě té bolesti zbaví. Měla jsem rok klid a trhlina se mi ozvala v daleko horší fází.Na velkou jít ,je to porod,bolest,krev,a po stolici štípání,pálení a tepavá boles ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: ned úno 07, 2021 9:46 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Tony210 píše:Takže člověk co se budeš živit jenom ovocem a zeleninou, Jsi vlastně zničí zažívání? semena a ořechy ale už kyselinou chlorovodíkovou potřebuju ne? Proč zničí zažívání když na trávení uvedených potravin není HCl v zásadě potřeba. Semena a ořechy jsou již bílkovinné zdroje a tam pochopit ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Polycystické vaječníky, hormonálne akné

Napsal: ned úno 07, 2021 9:43 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 25647

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Mám otázku ohľadom mojej známej. Má 29 rokov, má diagnostikované polycystické vaječníky, a má hormonálne akné. Pýta sa, ako to má liečiť, či sú na to nejaké bylinky. Doktorka jej chce predpísať hormonálne lieky, ona ich brať nechce (čo je samozrejme dobré rozhodnutie). Robí ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Peroxid vodíka

Předmět příspěvku: Peroxid vodíka
Napsal: ned úno 07, 2021 9:29 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 43185

P.T. píše:Prosím koľko dať kvapiek 3,5 % peroxidu do 50 ml nosného rozprašovača. Ďakujem Zde je to vysvětlené https://www.youtube.com/watch?v=aT1_Rkl0B1M

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: ned úno 07, 2021 9:27 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Mojzo píše:Zkoušel tu někdo brát dlouhodobě K2 kvůli zubnímu kazu? Napřed jsem dával 200mcg MK-7 denně, pak jsem přešel na cca 450mcg MK-7 a 100mcg MK-4 denně každý den (pokud jsem nebyl doma tak jsem si nedal, ale snažil jsem se jinak držet každý den), k tomu

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: ned úno 07, 2021 9:18 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Xrazovy_nick píše:Možno keby si ľudia (ideálne teda partneri) navzájom umývali vylučovacie otvory jazykmi, mali by minimálne dvojnásobne lepšiu imunitu než ju majú bez toho. Pozrime sa na zvieratá, pijú vodu z potoka, chutnajú h*vná pri rôznych situáciách (čistenie svojho kakáča, alebo čistenie sa n ...

Napsal: sob úno 06, 2021 9:20 pm 

Tony210 píše:Ta kyselina solná je potřeba na trávení každé potravy a nebo jenom masa. Dle mého názoru musí být přece v žaludku furt jinak by se nevstřebává Živiny ne. Takže když si dá člověk zeleninu a nebo ovoce tak se tam taky musí tvořit ne. Její tvorba je přímo úměrná přísunu bílkovin ve stravě ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob úno 06, 2021 8:25 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Jak se díváte na možnost syndromu ztráty kolektivní imunity při zavedené on-line výuce a práci z domova, je pro nějaké ročníky z imunologického hlediska vůbec výhodné nechodit do společnosti a vyhýbat se lidem, nebo je pak průběh nemoci při kontaktu s infekčním prostředím či osobou dalek ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob úno 06, 2021 4:33 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

neti píše:Tak potom sa pomaly dostávame do situácie, ktorá panuje v Nemecku ap., kde náklady na prácu na očistenie náradia sú vyššie ako cena náradia (špachtla, štetec). Takže Arbeitri po padla hodia valček na maľovanie na zem a na druhý deň si zoberú nový. A to je podľa mňa prúser, pretože to slušn ...

Napsal: sob úno 06, 2021 4:27 pm 

Tony210 píše:Takže třeba jablečný ocet, kvašená zelenina ,kysele ovoce,Vlastně všechno ovoce obsahuje kyseliny. Co ještě Tak primárně kyselina chlorovodíková ta funguje vůbec nejlépe, tedy buď zvednout její tvorbu nebo ji dodat.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Sauna

Předmět příspěvku: Sauna
Napsal: sob úno 06, 2021 4:24 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 277442

Jara píše:Jestli vám tedy dobře rozumím i do té infrasauny pro jednu osobu se dva štíhlí lidé vejdou. rozdíl v ceně pro jednu, dvě osoby jsou cca 4 tisíce korun. Díky. Tak to sice asi vejdou, ale komfortní to zrovna nebude a navíc pak přidání těch žárovek už bude v zásadě nemožné, protože nedodržíte ...
Stránka 123 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem