Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 132 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: KAMOŠKA, napuchnutá oblasť obličiek, akoby modrina, bolesť

Napsal: ned led 10, 2021 6:58 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 9179

Xrazovy_nick píše:Pán Jarda, spravili sa jej aj také akoby "jazvyčky" na nohách, NEVIE z čoho sú..... Ráno to mala a odfotila (viďte foto), teraz mi napísala, že jej to zmizlo, že keby nemala ako dôkaz fotku ktorú si ráno spravila, tak by neverila že je možné, že jej to mohlo zmiznúť.... Nesignalizu ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Poděkování

Předmět příspěvku: Poděkování
Napsal: ned led 10, 2021 3:39 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 151663

Tony210 píše:Dobrý den já vím že to sem nepatří ale v jednom příspěvku jsem se do četu, že Ja uz 15 let nemam zdravotni pojisteni, Tomu trochu nerozumím zdravotní pojištění si přece musí platit každý ne, nebo to jde nějak obejít? Na tuto problematiku nejsem zrovna odborník, ale pokud vím tak existuj ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: KAMOŠKA, napuchnutá oblasť obličiek, akoby modrina, bolesť

Napsal: ned led 10, 2021 3:31 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 9179

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Vedel by mi niekto (pán Jarda?) poradiť čo sa stalo mojej kamoške ? Neudrela sa nikde, ani nepritlačila, ale má opuchnutú jednu stranu dolnej časti chrbta, v oblasti ako obličky. Zároveň tam má modrinu. Modrina je v strede. Má tam doslova hrču. Má problém "polycystické vaje ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: ROSTLINA STRAVA LEK NEBO JED?

Předmět příspěvku: ROSTLINA STRAVA LEK NEBO JED?
Napsal: ned led 10, 2021 9:30 am 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 63472

Tony210 píše:Jinak Jing a Jang, nebo Sympatikus a parasympatikus. to jsou dvě rozdílné věci to spolu nesouvisí? Ono spolu souvisí naprosto všechno tedy že to spolu nesouvisí se tvrdit nedá, ale jde i jiné stavy v organizmu. Já bych to asi nejstručněji popsal jako stav těla a stav duše.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: pát led 08, 2021 10:03 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

vladdo píše:Zaujimave odkiaľ sa to vezme ked v normalnej vode nie je resp. ho nevidiet Tak že ty minerálie nevidíte ještě neznamená že tam nejsou, jsou pouze více rozptýlené a viditelné jsou až po sedimentaci. Nakonec krásným příkladem je rychlovarná konvice která se poměrně rychle zanáší kamenem, n ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Rostlinné oleje

Předmět příspěvku: Rostlinné oleje
Napsal: pát led 08, 2021 3:20 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 144451

kate.gru píše:Bohužel, uměle zpracované umělé tuky ovládly potravinářský průmysl. Hlavně umělohmotná rostlinná šlehačka je velký hitem, dobrých 9 z 10 cukráren používá místo šlehačky umělotiny, většinou je to ztužený emulgovaný řepkový či palmový olej, který jako šlehačka jenom vypadá. Tak jistě, pr ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: čtv led 07, 2021 9:09 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

vladdo píše:Zdravim, chcem sa opytat je dobre pit usadeniny zo zivej vody? Pri PH max 9 ich sice nie je az tak moc ako sa tu pisalo. ALe dal som si tu namahu, vysusil som flasu z 1 L vody a ostalo na dne cca. 20 mg prasku - hlavne predpokladam Ca, Mg, K - za rok pitia tejto vody je to dost. Nebyt jo ...

Napsal: čtv led 07, 2021 8:37 pm 

Tony210 píše: vyšlo mi HUBENÝ JIN (odpovídá nedostatečnému YANG) Pak by vám měla sedět strava s vyšším podílem jangu.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: čtv led 07, 2021 8:35 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

neo_beck píše:Myslíte že když není průjem po TSM je to dobré znamení kompatibility ? Netuším a uvádím to jenom proto že většina lidí musí po klystýru na záchod a dlouho transplantát neudrží.

Napsal: stř led 06, 2021 10:52 pm 

Tony210 píše:zdravím nerad ruším výživnou diskuzi, ale rad bych se zeptal. Přiberu spíš na Jank stravě, nebo na jin stravě? To bude do značné míry záležet zda nyní je vaše tělo v přebytku jinu nebo jangu a vždy je potřeba se rovnat do středu. Udělejte si tento test a uvidíte https://www.patentnimedi ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: stř led 06, 2021 10:37 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

neo_beck píše:To jsem rád . Dnes jsme začal s TSM 9 kapslí kvůli chronické Borelioze. Můžete se prosím pro motivaci mě a ostatních podělit o nějaké příběhy uzdravení pomoci TSM které vám utkvěli v paměti ? Děkuji . Tak těch je celkem dost nicméně uvedu jeden docela zajímavý kdy mladá zahraniční stud ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Spánek

Předmět příspěvku: Spánek
Napsal: stř led 06, 2021 9:37 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 181711

Yushihara píše:Zdravím, chtěl bych si přenastavit spací režim, jelikož jsem byl dlouhou dobu zvyklí přes noc být hodně vzhůru a teď mi přijde, že už jsem se dostal do bodu, kdy se mi přes noc špatně spí a nejlépe a nejvíce spím zhruba kolem 4-8 ranní a naopak mi přijde že nejvíce energie mám k večer ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Oslabená imunita mycoplasma , chlamidie a pásový opar

Napsal: stř led 06, 2021 12:29 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 37698

ZdenaPokorna píše:Dobrý den, mám otázku. Jaký máte názor na kolostrum, jako podporu imunity? Všude po internetu se o něm píše jako o zázraku, např. tady https://www.novirus.cz/kolostrum-na-imunitu/ Jak to vidíte vy? Možná s tím zázrakem přeháním, ale je všude hodně vychvalované. Stačí brát samotné k ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Rostlinné oleje

Předmět příspěvku: Rostlinné oleje
Napsal: úte led 05, 2021 9:44 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 144451

Alopat píše:Na Štědrý den jsem si na smažení rybích řízků sehnal vosokoolejovou odrůdu slunečnicového oleje a poprvé se po domě místo obvyklého pachu linula zvláštní vůně. Při dušení vepřového masa na přikryté pánvičce obvykle používám trochu panenského olivového oleje. Přepuštěné máslo přijde na řa ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Urinovy klystyr

Předmět příspěvku: Urinovy klystyr
Napsal: úte led 05, 2021 9:31 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 159571

kingos1 píše:Pane Jardo, mohl bych pozadat jeste o info, jak s tou urinou? Je ta ranni nejlepsi? Nebo ranni uplne vynechat, nebo je to vesmes jedno? Co se pripadne tyce ty ranni, pochopil jsem, ze nejdriv trochu odpustit mimo (do zachodu ) a po chvili odpusteni uz mohu sbirat urinu do klystyru? Deku ...
Stránka 132 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem