Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:09 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 139 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Odstranění přebytku vlákniny

Předmět příspěvku: Odstranění přebytku vlákniny
Napsal: pát lis 27, 2020 1:56 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 26898

Tony210 píše:Zdravím, ten cholagolem, už se moc sehnat nedá, čím nahradit. Dik Tak ono vše co dobře funguje, ale nemá přemrštěnou cenu se přestane vyrábět a nahradí předraženým nefunkčním patákem. Zde je odpověď přímo od lékárníka kterou jsem našel na netu ale z mého pohledu nic moc. Citace:Dobrý de ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Angel Juicer

Předmět příspěvku: Angel Juicer
Napsal: pát lis 27, 2020 9:58 am 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 141221

Tony210 píše:Zdravím, no já mám angela 5500 , asi 7let, byl používán skoro dene, je pravda že jsem ho moc nešetřil, ale po 7 letech používání, praskli bohové svary na situ pod hridelemi v miste kde se vklada zelenina, takze se obsah valil trochu spodem. ( nevadí znovu přibodováno + vystuženo nerez p ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Odstranění přebytku vlákniny

Předmět příspěvku: Odstranění přebytku vlákniny
Napsal: čtv lis 26, 2020 7:53 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 26898

marcelino3 píše:Dobrý den pane Jardo, prosím Vás o radu. Žaludek mě trápí několik měsíců, jsem byl na kameře v žaludku, lehký zánět, ale vředy nemám ani nic na histologii. Lék na snížení kyseliny stav jen zhoršily. Zkoušel jsem protikvasinkovou dietu, stav se zlepšil, ale rozhodně nevyřešil. Stačí s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: čtv lis 26, 2020 11:45 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 114818

Menma21 píše:... Skúsim ten Bikarbonát Sodný pán Jarda, Môže horčík zvyšovať tlak ?? Mám dakedy pocit že ten horčík laktát mi ho zvyšil, a naopak sol mi vobec tlak nezvyšuje skôr sa mi dakedy spontanne zvýši silno tlak z nizkeho/normálneho na zvyšený až vysoký.. cítím to v hlave až. ďakujem Vám za o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: stř lis 25, 2020 8:44 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 114818

Menma21 píše:Zdravím, chcel by som sa opýtať, prečo keď konzumujem vajcia tak sa cítim prekyslený?? Celkovo mam s týmito zasadami a kyselinami v tele obrovský problém... Ked som sa snažil jesť len vajcia ako formu bielkovín či aminokyselín (nejesť mäso ktoré mi tažšie trávi) tak ma po par dnoch zača ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Slabá erekce - Slabšia erekcia

Předmět příspěvku: Slabá erekce - Slabšia erekcia
Napsal: ned lis 22, 2020 8:34 am 

Odpovědi: 381
Zobrazení: 746034

bodhisutfa píše:A takový dotaz, asi trochu mimo protože ono to s tou souloží tolik nesouvisí, ale: ranní spontání erekce je vyloženě o vysoké hladině testosteronu nebo je to i jinými vlivy? Tam se předpokládám spíše projevují krátkodobé představy ze snů které si člověk ani nepamatuje nicméně bez sro ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: ned lis 22, 2020 8:26 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:A pak, že celozrnná pšeničná mouka (pšeničné klíčky) a vánoční cukroví (hřebíček, muškátový oříšek a skořice) nemůže léčit. Projekt SPIN vyvíjející výživový doplněk na podporu imunitního systému v boji proti infekci SARS-CoV-2 SPIN project developing nutritional supplement to support imm ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: sob lis 21, 2020 5:39 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

Igi píše:Děkuji a kolik zhruba by mohla být optimální dávka kam vystoupat? Můžu užívat i bez současného užití nějakého sorbentu? Na to nedovedu odpovědět, osobní zkušenosti s ní nemám, tedy mrkněte na přiložené linky tam je informací celkem dost. https://www.glowm.com/resources/glowm/c ... /e003.htm ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )

Předmět příspěvku: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )
Napsal: sob lis 21, 2020 3:46 pm 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 78765

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Mám otázku k lúpanému polenému hrachu, a k lúpanej červenej šošovici.... Keďže sú bez šupky, mali by obsahovať úplné minimum fytátov.... Na druhej strane ale stále budú obsahovať saponíny... Otázka znie...... Nestačí tieto dva druhy luštenín/strukovín len kvalitne premyť aj ...

Napsal: sob lis 21, 2020 3:42 pm 

Igi píše:Jak se efektivně zbavit olova? Jak psal člen alopat tak EDTA? Mám ji koupenou v prášku, jak nejlépe užívat? Co ještě dalšího bych mohl přidat? Stačila by na to jen ta EDTA? Děkuji. Tak je to silný chelační prostředek a dost lidí si ji pochvaluje i když detoxikační reakce mohou být dost siln ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob lis 21, 2020 3:37 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Tamariška píše:No neviem, v plnej koncentrácii by som neodporúčala. Raz sa mi to podarilo, omylom, a myslela som že sa zadusím. To je divné dcera ty kapky tak jak jsem uvedl běžně používá a že by s tím měla nějaký problém jsem si nevšiml.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tinnitus - Piskanie v uchu

Předmět příspěvku: Tinnitus - Piskanie v uchu
Napsal: sob lis 21, 2020 3:33 pm 

Odpovědi: 127
Zobrazení: 235191

playaa píše:Ahoj, Uz tyden trpim nasledujicim problemem: slysim sramoceni v pravem uchu. Bolest nemam, sluch beze zmeny, a take pokud jsem v klidu, tak ten problem neni, ale pri pohybu hlavou, zejmena predklon-zaklon, je ten sramot opravdu hlasity a neprijemny. Mohl by to byt problem s eustachovou t ...

Napsal: sob lis 21, 2020 12:01 pm 

vladdo píše:Dakujem.EDTA som zvazoval uz,ale najskor som chcel prirodnou cestou ist. Fungicidne pripravky menit v ramci dni tj.jeden den jeden typ druhy den druhy?alebo v ramci jedneho dna? Klidně i tak nebo po několika dnech, ale určitě nebrat jeden přípravek déle než týden v kuse a různě je kombin ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob lis 21, 2020 8:25 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:este by som poprosil o nazor, konecne sa zda ze candida dieta mi zacina ucinkovat som uz vyse mesiaca na low carb diete, organizmus zda sa reaguje dobre na pripravky ako oreg. olej, rozne enzymy + psyllium ale uzivam tiez GSE/ Citricidal roztok (extrakt z grepu) , 35kvapiek do 1litra vo ...

Napsal: pát lis 20, 2020 9:14 pm 

vladdo píše:Kedze my z vlasovky zistili zvyseny hlinik a olovo tak riesim okrem candidy aj toto. Olovo mam urcite z celozivotneho spajkovania plosnych spojov. Zvysenu ortut my nezistitli, ale mam amalgany. Takze cutlerov protokol ani koriander by som neriskoval zatial.(ALA my odporucili z vlasovky 1 ...
Stránka 139 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem