Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:57 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 148 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: stř zář 16, 2020 6:53 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Tony210 píše:Dobrý den,jak bude asi na Nadledvinky působit Infrasauna? Dik To jste pojal otázku hodně zeširoka pokud vezmu v potaz kolik druhů infrasaun existuje a také by asi bylo vhodné se bavit o zamýšleném režimu aplikace. Pokud půjde o červenou saunu a bude aplikována v kratších intervalech a č ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Přirození

Předmět příspěvku: Přirození
Napsal: stř zář 16, 2020 6:45 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 23040

petr321 píše:Dobrý den, mám velmi nekonvenční a zároveň intimní problém. Trápí mě zakřivené přirození (nemluvím o Peyronieho chorobě atd.), které brání pohlavnímu styku. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nezná přirozenou cestu, která by vedla k narovnání. Někde jsem se dočetl, že by mohl fungovat r ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Biorytmy

Předmět příspěvku: Biorytmy
Napsal: úte zář 15, 2020 6:56 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 16463

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Cim to je, ze cim blizsie k Splnu, tym som menej zavodneny, a cim blizsie k Novu, tym som zavodneny (a tym padom v mojom pripade lepsie vyzerajuci) viac ? Ved by to malo byt presns naopak, nie ? .... Vsimol som si to iz davno. Mal som z citania zafixovane, ze Spln zadrziava ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte zář 15, 2020 6:19 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Oslik555 píše:Jedl jsem je asi 2-3 týdně, normální porce. Chyba byla především ve volbě ryb. Přikládám diploku která reportuje kolik rtuti je přímo v těch rybách který jsem já kupoval ze stejných zdrojů ( jsem taky z brna jako ta slečna co psala práci ). Jedl jsem ( seřazeno od nejhoršího ) 1) Podků ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte zář 15, 2020 1:02 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Natistická propagandistická mašinérie začala využívat služby profesora Jaroslava Flegra, který ochotně straší lidi stejně coby Česká televize podvodnými statistickými údaji, které nevypovídají nic o příčině úmrtí. Pokud si chcete v nové totalitě bezstarostně bádat anebo alespoň nakoupit ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Kyslík- pomůcky, Cviky na hluboké a správné dýchání

Napsal: pon zář 14, 2020 6:58 pm 

Odpovědi: 226
Zobrazení: 400951

Xrazovy_nick píše:AHOJTE. Zistil som, ze obcas chrapem. Nemal som ani tusenia, pretoze cez den vzdy (okrem väcsieho zadychcania pri cviceni) dycham nosom. Rovnako ked zaspavam, dycham nosom.... Obcas sa vsak zobudim so suchym pocitom v ustach, ktory je asi dokazom toho, ze pocas spanku (AJ KED NEMAM ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Voda nasýtená KYSLÍKOM - jednoduchá domáca výroba ? Či nie ?

Napsal: ned zář 13, 2020 12:44 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 13269

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Začal som pred pitím odstatú vodu "šejkovať" v šejkri ktoré má také "sitko" na lepšie "rozbitie" proteínového prášku (ten nepoužívam). Šejkrujem ju tak okolo 90 sekúnd, dosť prudko. Pár krát za ten čas pootvorím na sekundu uzáver šejkra, naspäť uzavriem a znova šejkrujem. C ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: sob zář 12, 2020 4:16 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Alopat píše:To bych asi nedal, jakmile se z toho po každém doušku zvedá kufr a navíc to se svým extraktorem Angel nemáte ani zapotřebí, když letos počasí přálo ostružinám a plody nejsou vůbec zaschlé. Drť (mouka) je podle tabulek účinnější než šťáva. V dnešní době se propagují olejíčky a extrakty z ...

Napsal: pát zář 11, 2020 11:20 pm 

Abstinující Bojovník píše:Tak opět diky za odpověď.Vyzkousim a pokud půjde vaha jistých partií nahoru, tak popř. přehodnotim.A ještě mi dovolte prosím poslední 2 dotazy.Co se týče mladého zeleného ječmene, tam by mohlo být každodenní pití 3-5 deci v pohodě?Nebo napůl třeba s tím jetelem a navíc např ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: čtv zář 10, 2020 9:05 pm 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

fox píše:Podle Spadia lab mám ceruloplasmin 0,34 g/lt, podle lab tedy překročený při Cu 17,2, Mg v ery 2,1 ostatní ok kromě defic. Zn 8,9 - nyní suplován chelátem 30mg/den. Prosím, má vyšší hodnota ceruloplasminu nějaký negativní dopad ? Děkuji Laborky si staví limity poměrně divně tedy nevím jaké m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv zář 10, 2020 8:50 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Oslik555 píše:Tak jsem to zkusil a žádný rozdíl jsem nepocítil. Nechal jsem si také udělal jaterní testy a všechno vyšlo úplně normální. Jediné co mě napadá je že jím poměrně dost ryb a to zrovna ty v kterých je rtuť. Rtuť detoxikuje glutathion a ten je právě potřeba i při zpracování PUFY. Problém j ...

Napsal: čtv zář 10, 2020 7:57 pm 

Abstinující Bojovník píše:A kolik podle vás člověk může vypít denně maximálně odstavneneho jetele??Naredeneho třeba vodou??A například mlady ječmen??V jakém asi tak množství??Předem díky za odpověď.. Vybral jste si ze všeho možného zeleného lupení zrovna to co není minimálně pro muže moc ideální. Je ...

Napsal: stř zář 09, 2020 11:15 am 

Abstinující Bojovník píše:Dobrý den, prosil bych o radu.Jakym nejlevnejsim přírodním způsobem upravovat ph organismu směrem nahoru?Hlavně napr.přes zimu?Je možno pěstovat doma pres zimu něco snadného, levného s minimálními např. slunečními požadavky, zasadotvorneho??A od jara do podzimu?Když vynechá ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Crohnova choroba

Předmět příspěvku: Crohnova choroba
Napsal: stř zář 09, 2020 11:13 am 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 194373

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Moja známa (30 ročná) má crohnovu chorobu. Stravu začala v týchto dňoch riešiť podľa literatúry, ktorá sa zaoberá crohnovou chorobou. Začala sa aj uzemňovať a robiť derivačný kúpeľ, zatiaľ asi 4 dni. Mám však otázku... Môže si 30 ročná žena s crohnovou chorobou spraviť SANK ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: ned zář 06, 2020 8:07 am 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

Droffar píše:Zkušenosti s přístrojem HEMORON přístrojem? Netuším co na to odpovědět, ale o čem jsou hemeroidy to se zde dočtete a nedovedu si nijak představit jak nějaký přístroj dokáže vyřešit minerální a vitamínové deficity.
Stránka 148 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem