Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:59 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 149 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: sob zář 05, 2020 5:37 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

kar píše:Už jen vědět která je to - existuje mnoho výživových směrů a na každý směr se najdou obhájci kteří tvrdí že ten jejich směr je nejlepší. Takové výrazy slyším poprvé, tak jsem se na to podíval, o co se vlastně jedná. Dechová cvičení a meditaci praktizuji už dlouho. Je pravda že před pár lety ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: sob zář 05, 2020 4:26 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

vladdo píše:Skusim tie testy. Myslel som ze rýchly metabolizmus ma nevyhody voci pomalemu.Rychlejsie opotrebovanie, staly hlad (po cukroch)nervozita...Nechcem sa vracat k stylu 5 jedal za den. Mam to tak brat ze pomalsi metabolizmus automaticky znamena hypofunkciu? Tak nevýhody a výhody se s věkem j ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob zář 05, 2020 4:20 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Daryl píše:Jak dlouho myslíte, že bude WHO - world hoax organisation šířit ty lži o smrtícím viru a lhát nám, že je tu nějaká pandemie? Budou otravovat a ničit nám životy tak dlouho, dokud do nás nenacpu to jejich svinské očkování? Nebo jim jde už rovnou o čipování všech lidí? Máme my obyčejní lidé ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát zář 04, 2020 8:31 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

vladdo píše:Mozete my povedat ci mam hyperfunkciu stitnej zlazy? Z vlasovky my zistitli ze som rychly metabolicky typ ale zas mam nizku bazalnu teplotu merane v ustach len 36,2 priemer. Kedze posledny rok prijimam menej sacharidov a viac tukov a jem iba 2 x denne tak myslim si ze som si spomalil met ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát zář 04, 2020 8:25 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

nads píše:Dobrý den, omlouvám se, pokud jsem dotaz zařadil do špatného tématu. Rád bych začal na zimu posilovat imunitu doplňky stravy. Také aby dané vitamíny posílili ledviny, nadledvinky... Zjistil jsem, že jsem měl opravdu špatný pitný režim a snažím se zvýšit příjem tekutin. Jinak jsem žádný pro ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv zář 03, 2020 1:05 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Menma21 píše:Prajem dobrý deň, rád by som sa spýtal, či je možné kúpiť KCl alebo KHCO3 bikarbonát draselný a doplnovať s tým draslík ? Prípade ktoré z týchto 2 je na to vhodnejšie ? Čital som, že zabudovavanie drasliku do buniek vyžaduje až 30 % energie čo naše telo potrebuje a pri nedostatkoch môže ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Léčení jedem žáby Kambo

Předmět příspěvku: Léčení jedem žáby Kambo
Napsal: čtv zář 03, 2020 12:59 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 33153

Katka2 píše:Díkybohu to běžná zkušenost není, i když chvilkové upadnutí do nevědomí jsem zažila u jednoho z účastníků na obou seancích. Měla jsem potřebu upozornit na zvýšenou opatrnost s vodou a pomalé seznamování se sílou Žáby, zvlášť pokud tuším, že si toho sebou nesu hodně... Protože objektivně ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Léčení jedem žáby Kambo

Předmět příspěvku: Léčení jedem žáby Kambo
Napsal: stř zář 02, 2020 7:22 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 33153

Katka2 píše:Po 5 letech od posledního příspěvku se podělím se svou zkušeností s Kambo medicínou. Abych vybídla k opatrnosti. Řeším silný atopický ekzém, astma a různé emoční zátěže. První aplikace Kamba byla náročná (3 body), oproti ostatním jsem zvracela od cca 8 večer do 3 do rána. Pak mi bylo dob ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: úte zář 01, 2020 7:29 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

kar píše:Dobrý den přeji, chtěl bych se zeptat co dělat v případě kdy nadledvinky, resp. jejich kůra už neprodukují kortizol ani aldosteron. Resp. produkují minimální množství, které laboratoř nezachytí. Po nasazení hydrokortizolu a florinefu zmizela obrovská únava, která mě dostala k lékařům. ACTH ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pon srp 31, 2020 8:16 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

johny54 píše:Snad nevadí, že to napíšu do tohoto vlákna. Ten nadpis celkem sedí i ke mně.. Chci se poradit hlavně ohledně jater. Jsem ročník 84. V dětství jsem měl problémy s parazity, v roce 2000 prodělána borelioza, neléčena. Příznaky se za dva roky hromadily. Těžké bolesti hlavy, závratě, pocit d ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Datle

Předmět příspěvku: Datle
Napsal: ned srp 30, 2020 8:57 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 44056

Alopat píše:Hlávkového salátu se člověk moc nezasytí, ale s vajíčkem a dresinkem (kečup s majonézou) je výborný, zrovna tak se smetanou, posléze ne moc často ledový salát s tuňákem rtuťnatým a sterilovanou kukuřicí. Kuprikol na plísní napadenou rostlinu již nezabírá, loni jsem musel dát chemický sys ...

Napsal: ned srp 30, 2020 2:49 pm 

Alopat píše:Odrůdou také a například broskve lze při více stromcích postupně trhat celé léto, ale tenhle keř révy vinné vyrostl ve skleníku a dozrával už měsíc, až jsem musel dát na prémiově velké hrozny ochrannou síťku (propagovaný nekonečný sáček) proti sršňům a vosám, abych si na nich pochutnal j ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Nefunkční žlučník

Předmět příspěvku: Nefunkční žlučník
Napsal: ned srp 30, 2020 8:35 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 89245

Mojzo píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na bolest žlučníku. Nemyslím, že mám úplně žlučníkový záchvat, je mi ale na zvracení, píchá a bolí mě ve žlučníku/játrech a také na druhé straně ve slinivce. Bolest hlavy a stolice úplně žlutá. Jsem teď jen na vývarech, pohance a vincentce, ale úplně se to ...

Napsal: ned srp 30, 2020 6:51 am 

Alopat píše:Právě teď si na zahradě trhám švestky a modré hrozno, nenapadlo by mě v létě konzumovat sušené ovoce, asi to máte místo sacharidů a proti gustu žádný dišputát. Tady už je skoro po švestkách na stromech jsou poslední zbytky a víno-Frankovku ještě nemáme zralé, což může být dáno odrůdou, a ...

Napsal: ned srp 30, 2020 6:47 am 

VitekH píše:aha, ok, no a asi bude lepší ty datle opláchnout celé balení, nebo pokud tam byl jeden dva, tak opláchnout jen ty datle? (jedl jsem je teda opláchlé a žiju bez nějakejch potíží), přesto se ptám asi. Pokud jde o brouky nebo mola tak jednoznačně dát do mrazáku na jeden dva dny, tím vše živ ...
Stránka 149 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem