Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 11:36 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 153 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: čtv srp 13, 2020 10:57 am 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

bodhisutfa píše:Přispěju svojí zkušeností. Na eliminaci ekzému mně pomohla jediná věc: musím vynechat potraviny a hlavně nápoje s kyselinou citrónovou. To jsou různé energiťáky, ale i minerální vody a taky bonbóny. Nevadí mi cola ani pepsi, v té je kyselina fosforečná. Nevadí mi ani lepek ani laktóz ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř srp 12, 2020 8:35 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, je dobrý tento nystatin

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř srp 12, 2020 7:15 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igi píše:Myslel jsem ten oplachový ventil, že pak prostě teče voda jen z té hadičky, kde teče odpadní voda. Jde mi to jestli se na té náběhové straně můžou nacházet nějaké nánosy a jak tedy dlouho čekat než můžu tuto vodu která neteče přes membránu ale jen kolem náběhové strany použít? Myslíte, že z ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: stř srp 12, 2020 1:11 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:LUGOLŮV ROZTOK – PŘÍPRAVA A UŽÍVÁNÍ http://hrdlickovamedicina.cz/lugoluv-roztok-priprava-a-uzivani/ The Guide to Suplementing with Lugol´s Iodine By Stephanie Buist, ND HC http://steppingstonesliving.com/wp-content/uploads/2018/07/Guide-to-Supplementing-2015-Rev2a.pdf Using the Lugol’s I ...

Napsal: stř srp 12, 2020 12:46 pm 

Igi píše:Měl bych dotaz trošku související s předchozím - když nemám moc čas nebo jsem líný čekat a pak něco do RO vody přidávat (teď v létě si myslím, že je lepší doplňovat i více soli, jinak pijeme klidně i jen RO vodu) tak na RO otevřu obtokový ventil, pustím vodu a počkám tak necelou minutu a na ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Přístroj PrimerCube

Předmět příspěvku: Přístroj PrimerCube
Napsal: stř srp 12, 2020 12:40 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 14251

Igi píše:Zdravím, slyšeli jste o Primercube? Ne, že bych si to chtěl koupit, ale vypadá to docela zajímavě. Byl teď v Nová Regena - 07–08/2020 s vynálezcem rozhovor. Trošku mě na tom zaráží, že to má až zázračné účinky, že to prodlužuje telomery, takže by člověk měl omládnout. Ale zase má na to důka ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř srp 12, 2020 12:36 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Oslik555 píše:Zdravím ... asi tak 3 týdny zpátky jsem se tu ptal na to jak doplnit selen. Tak jsem si sehnal para ořechy a pak mi přišel selen-methionin. Beru 100mcg a jsem strašně ospalý. Z ničeho nic zvládnu spát 12-13 hodin. Napadá někoho prosím proč a eventuálně co s tím ? Tak vyzkoušejte ten se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř srp 12, 2020 12:33 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Tony210 píše:Dobrý den rád bych se zeptal jestli je tento B komplex lepší než kladicky. Popis: Co-enzym B complex představuje vrchol mezi doplňky stravy s vitamíny skupiny B. Obsahuje totiž všechny vitamíny této skupiny ve dvojí podobě – vitamíny samotné, ale také jejich ko-enzymy (metylované a fosf ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: ROSTLINA STRAVA LEK NEBO JED?

Předmět příspěvku: ROSTLINA STRAVA LEK NEBO JED?
Napsal: úte srp 11, 2020 10:09 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 63472

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, asi ste si pomylil veganstvo s vegetarianstvom. Veganstvo je vyslovene skodlive. Xion ale bude donekonecna hajit veganstvo, a je mu jedno, ze ho propaguje satanista a gigaskodca Bill Gates, ktoremu OFICIALNE ide o vyrazne preriedenie populacie. Xion bohuzial s vegans ...

Napsal: úte srp 11, 2020 9:57 pm 

Abstinující Bojovník píše:Prosím vás mám dotaz.Pokud není teoreticky ta možnost mít kvalitní pramenitou vodu z vlastních zdrojů, neni zrovna sezóna zeleniny(kvůli odstavnovani a míchání s RO) a člověk nechce jen utrácet za balenou vodu, ale také nechce neustále nějak mrazit osmotickou...Je možné kou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: ROSTLINA STRAVA LEK NEBO JED?

Předmět příspěvku: ROSTLINA STRAVA LEK NEBO JED?
Napsal: ned srp 09, 2020 8:48 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 63472

Xion píše:nemam to cas pozerat, ale vhodne nastavena veganska dieta pomaha, kym zle nastavena skodi. Presne rovnako to je , ked sa pridaju zivocisne veci. Mnoho ludi dopadne tak ako rozprava ona, na "normalnej" masitej strave. Obidve maju svoje "dangers", nebezpecia, chytaky, ktore treba poznat. Mno ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: ned srp 09, 2020 8:30 am 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Tony210 píše:Zdravím nechal jsem si udělat test na cystatin c, Vyšlo S_cystatin C 0,82 mg/L 0,56 - 0,95 Je to v pořádku? Nevím jestli je lepší větší hodnota nebo menší. Dekuji U této položky je dobré se dostat co nejblíže ke spodní hranici, ale předpokládám že tento výsledek neznamená žádný problém.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: ned srp 09, 2020 8:27 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Tony210 píše:Zdravím trochu jsem pátral a zjistil že jodicnany jsou strumigeny. A Lugolův roztok se skládá z Jodičnanu. Tak nevím jestli ten Lugol má nějaký přínos pro štitnou žlázu. Zde máte strojní překlad materiálu na který sem dával odkaz člen pefi, tam mají jiný názor.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned srp 09, 2020 7:02 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mikas píše:Dobrý deň aj keď tu máte veľa napisane na tému klistir je pre mňa jednoduchšie sa vás opýtať.Robim si klistir analnou sprchou 2x do týždňa a nepoužívam u toho 2l vody ale vyplachujem pokiaľ zo mňa nejde nič len voda robím to veľmi dôkladne aby som sa vyhol nepríjemnom veciam pri provozova ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Spánek

Předmět příspěvku: Spánek
Napsal: sob srp 08, 2020 8:41 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 181711

bodhisutfa píše:Mozna na tom vynechani zateze neco je. Aspon docasne. Dokonce sem ted shlednul rozhovor s jednim biologicky velice znalym ruskym trenerem a odbornikem, ktery primo rekl, ze kdyz clovek nenecha telo regenerovat, tak se mu jiz netvori testosteron. No konečně rozumná reakce.
Stránka 153 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem