Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 155 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob srp 01, 2020 11:36 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

charlie77 píše:Zdravím Jardo, číslo účtu sedí, lebo na výpise k číslu účtu, mi napísalo spoločnosť Biomol. A výpis z účtu som už viackrát posielal, ale to ako keby ich vôbec nezaujímalo... Proste si už neviem rady. To je hodně nestandardní situace a slyším o něčem takovém poprvé vždy fungují relativ ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: MOZKOVÁ MLHA - brain fog

Předmět příspěvku: MOZKOVÁ MLHA - brain fog
Napsal: sob srp 01, 2020 7:19 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 15830

bodhisutfa píše:Co je původem mozkové mlhy, neboli "brain fog" ? jedná se o stav zamlžení mysli, potíže s koncentrací a soustředěním, neujasněné myšlenky, roztěkanost? někde píšou, že jde o nedostatek sacharidů ve stravě (nezdá se mi), dále psali, že jde o nadbytek sacharidů, a jinde zas, že to má p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát čec 31, 2020 9:36 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

charlie77 píše:Zdravím, vedel by mi niekto poradiť? Pred 2 mesiacmi som si objednal vlasovú analýzu na biomol.pl, prešli 2 mesiace a nič. Viackrát som písal do tej firmy, že dodnes nič neprišlo, že prečo? Ale vždy mi napísali, že peniaze im neprišli, presnejšie z TPAY.com im neprišla informácia o za ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: pát čec 31, 2020 9:29 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

krasnagadgetka píše:A proc tedy nepracujou dobre? Stejne to nechapu, kdyz mam tech mineralu ve vlasovce opravdu nedostatek, skoro vsech. Nezáleží na hladině minerálů, ale na jejich poměru a mimo to se hry účastní vitamíny, mikrobiom střeva, hladina stresu a mnoho dalších faktorů.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Otužovanie : ÁNO ČI NIE ?

Předmět příspěvku: Otužovanie : ÁNO ČI NIE ?
Napsal: pát čec 31, 2020 7:00 am 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 59651

Jednorazovy_Nick píše:Čo vravíte na taký "otužovací protokol", pán Jarda ? 4x1 minúta......... 1 minúta teplá sprcha, 1 minúta studená sprcha, 1 minúta teplá sprcha, 1 minúta studená sprcha. Pred hodinou som to vyskúšal, zaujímavé, urobím si z toho zvyk. To jsou vlastně skotské střiky které se běžně ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: pát čec 31, 2020 6:55 am 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

krasnagadgetka píše:Vlasova analyza ukazuje se efektivita kury nadledvin je dobra. Znamena to tedy, ze netrpim adrenalni unavou? Nebo co to znamena? Znamená to že minerálně jste na tom tak že nadledviny dobře pracovat mohou.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Otužovanie : ÁNO ČI NIE ?

Předmět příspěvku: Otužovanie : ÁNO ČI NIE ?
Napsal: čtv čec 30, 2020 7:30 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 59651

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. To otužovanie v sprche mi vtedy (rok 2018 tuším) vydržalo pár dní, potom som naň...zabudol.... Otázka.... Je na niečo prospešné sa po každom TEPLOM (nepíšem že horúcom, to nie) sprchovaní (v priemere 1x denne) osprchovať ešte studenou vodou (najstudenejšia aká v kúpeľni ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Kyslík- pomůcky, Cviky na hluboké a správné dýchání

Napsal: čtv čec 30, 2020 7:28 pm 

Odpovědi: 226
Zobrazení: 400951

Zita píše:Prosila bych o názor na dýchací sifon, který je vyroben z upraveného dřezového sifonu . Myslíte, že se hodí k používání i pro děti (6 a 10 let ), vzhledem k tomu, že běžný odpadový sifon je vyroben z PVC. Tak jestli při dýchání nevnikají do plic ( těla ) například zdraví škodlivé ftaláty a ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: čtv čec 30, 2020 7:02 am 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Menma21 píše:Zdravím, rád by som sa spýtal, čo môže byť za problém keď proste moja moč páchne typicky podla jedla čo konzumujem.. ? Mám tak aj stolicu ale moč ma fakt zaskočila.. par dni dozadu som si dal dost pikantné jedlo (hamburger) a večer v ten deň ma strašne pálilo v moči, moč mal pach alebo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čec 29, 2020 6:35 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Oslik555 píše:Zdravím Počítal jsem si stravu na cronometru a selen vyšel v pořádku. Když jsem ale udělal vlasovku mám velmi nízký selen. Symptomaticky to sedí více než dobře. Otázka ale je, kde se ten selen ztrácí ? Napadá někoho jak to že mi chybí i když ho jím dost a trávení ostatních vit a minerá ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte čec 28, 2020 2:08 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Menma21 píše:tak to je haluz teda že to je take komplexné ... noo včera po očiste zase odišiel kamenolom a musím povedať že tato očista bola trošku tažšia aj na žaludok aj priebeh... asi som medzi 4-6 očistou niečo vyčistil a teraz po asi 12-13 to začina byt zase celkom dosť podobné.. čistím každý t ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: úte čec 28, 2020 12:44 pm 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

nads píše:Začínám si říkat, jestli nemohu mít Helicobacter pylori nebo nějaké vředy...zakoupil jsem si domácí test ze stolice a uvidím. Jinak chci ještě zkusit test na HCl přes červenou řepu (prej by neměla být zbarvená moc) At už bude problém nedostatek HCL nebo pylori, tak mám asi i tak dál užívat ...

Napsal: pon čec 27, 2020 9:17 pm 

nads píše:Tak asi ani podruhé jsem nekrkl. Dal jsem půl lžičky do vody s citronem a nic. Zkusím ještě pozítří. Betain HCL mám dávkovat jak? Píšou tabletu s jídlem, někde jsem četl, že to má člověk zvyšovat a až ucítí pálení záhy, např při 5 tabletách, tak zůstat na 4.. Upřímně se mi ale zdá, že se m ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Mastná koža

Předmět příspěvku: Mastná koža
Napsal: pon čec 27, 2020 12:22 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8525

Peterveter píše:Zdravím, cca od puberty mam stále problém s velmy mastnou kožou, momentálne mam 30 rokov(70kg stihla postava) , mával som aj akné, čo má psychycky ubíjalo, tak som podstúpil liečbu s roaccutanom (5 rokov dozadu), ktorý mi pomohol na akné, ale čo sa tika mastnoty, tak ta pretrváva ďal ...

Napsal: ned čec 26, 2020 7:03 pm 

nads píše:Při krkacim testu, má to krknuti být takové to silné, hlasite nebo se počítá i takový ten tichý, takový pšouk? opravdu nevím jak to popsat ... Jde o reakci kyseliny, tedy pokud tam je a zásady, což reaguje velice bouřlivě. Vyzkoušejte přidat tu sodu do skleničky s citrónovou šťávou, nebo o ...
Stránka 155 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem