Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:07 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 156 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: ned čec 26, 2020 7:32 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

indiga píše:Takže mojich 14 o 6:00hod. je riadne málo, ale asi aj pod 1,5/nevedia menej namerať/o polnoci je nič moc. Ďakujem, len ako to zariadiť poslať zo Slovenska aby sa to neznehodnotilo tým časom počas prepravy? Tak nechává si to dělat hodně Slováků a jde to bez problémů. Nejde to ovšem poslat ...

Napsal: sob čec 25, 2020 6:30 pm 

indiga píše:Ďakujem krásne za ochotu. Takže ak tomu dobre rozumiem napr. ranný kortizol o 7:00 má byť v rozmedzi 13-24, čiže "ideálna" hodnota by bola niekde medzi týmito dvoma hodnotami v strede cca.17,18,19. Hodnota 13 je teda už napríklad veľmi nízka a svedčí o výraznej adrenálnej únave? Písala s ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Derivační koupel

Předmět příspěvku: Derivační koupel
Napsal: sob čec 25, 2020 12:41 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 136986

Jednorazovy_Nick píše:Asi 10 dni pití urologického čaju (2x denne) mi buď pomohlo, alebo to prešlo samo. Vynechal som len 1 deň derivačného kúpeľa, a teplotu vody som nezmenil (ostávam pri 13-14 stupňoch). Mám však otázku..... Prečo autorka France Guillain neodporúča občas si spraviť klystír alebo s ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: MINI šankha parkšalana (laghu šankha prakšálana)

Napsal: sob čec 25, 2020 12:37 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 25491

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. V prípade, že mám kvalitný pohyb, super kvalitnú stravu (aj s probiotikami), robievam znova derivačný kúpeľ (a ostanem pri ňom, od septembra ale prejdem z denného praktizovania na "každý druhý deň"), uzemňujem sa, robím "oil pulling", tak mi bude stačiť k plnej spokojno ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: sob čec 25, 2020 12:32 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

tajga píše:Dobrý den, prosím o radu, pokud byste někdo tušil. Muž měl kdysi dávno nádor oka, úspěšně vyléčeno gamanožem, od té doby žádné větší problémy, jen na to oko hůř vidí. Teď tahal ze země kořeny tůjí a pro oko to byla asi extrémní zátěž a od té doby se mu oko zevnitř zalévá krví, nejde to vi ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: sob čec 25, 2020 12:27 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

Beladona píše:Díky, vše nastuduji. Ty enzymy je dobré brát současně s ATB nebo až potom? Enzymy klidně dávat s ATB a je dobré dávat i nějaký zdroj probiotik třeba kimchi.

Napsal: sob čec 25, 2020 7:53 am 

indiga píše:Je tu prosím niekto kto si nechal cez pana Jardu robiť testy kortizolu zo slín? Chcela by som sa konkrétne na niečo opýtať/ako vyzeral výsledkový list ktorý vám poslali ako zhodnotenie/, či tam boli aj hranice horné-dolné pre kortizol. Ja som si dala spraviť na SK a je to úplne k ničomu/ ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob čec 25, 2020 7:46 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Menma21 píše:To je akože vážne možné aby také balvany boli niekde v žlčníku či žlčovo/pečenových dokonca aj pankreatických cestách? Ja mam za sebou asi 12 očíst v rozmedzi 3 mesiacov cca ale take meteority somna ešte nevyšli.. len odosť menšie žlto/zelené kamene, čierne som ešte nevidel a to mam poc ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Postup ke zjištění stavů hormonů

Předmět příspěvku: Postup ke zjištění stavů hormonů
Napsal: sob čec 25, 2020 7:39 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 69910

brandebura píše:Dobrý den po doplňování pregnenolonu se mi kromě DHEA a progesteronu zvedl taky estrogen i testosteron, ověřeno testem ze slin. Chvíli jsem vysadila, potřebuji ale doplňovat. Budu mít pojídáním žampionů ošetřeno že se estrogen nebude zvedat? Co s tím testosteronem aby nešel nahoru, n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob čec 25, 2020 7:30 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Dobrý deň, objednal som Borax (tetraboritan sodný) v akom množstve to dávať do akého množstva vody a následne užívať ? Je môžne že bór v tele môže vytláčať ine minerály ako napr. zinok/meď ? Bóru som mal vo vlasovke velmi málo. Na to nedovedu odpovědět nikdy jsem ho nepoužíval, já použí ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob čec 25, 2020 7:26 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

krasnagadgetka píše:Ve vlasovce mám -45 chromu. Mám doma chrom picolinat 200 ug, jak dlouho bude přibližně trvat než ho doplním? Děkuji. To nedovedu odhadnout tam je tolik proměnných faktorů že by šlo o čiré jasnovidectví. Je klidně možné že ho budete muset brát stále, nicméně je otázkou jak ho bude ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Ekodomy

Předmět příspěvku: Ekodomy
Napsal: sob čec 25, 2020 7:22 am 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 51565

Denna píše:Hezký večer, snad nevadí, když budu mít do tohoto tématu ještě poddotaz? Chtěla bych se zeptat, když už se tu řeší ekodomy a ekologické bydlení. Jak moc myslite, že jsou ekologické tyto nové byty? Řekla bych, že bude asi také hrát roli kde jsou ty bytové domy vystavěny, jestli misto rozkv ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: sob čec 25, 2020 7:17 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

Beladona píše:Dobrý den. Včera jsem s cizí pomocí objevila už mizející skvrnu na místě, kam sama nevidím. Dnes mi lékařka potvrdila, že je to nespíš borelióza a okamžitě nasadila Doxyhexal. Co k těm ATB mohu přidat, abych podpořila jejich působení? Kokosák, lichořeřišnici, grepové kapky a křemelinu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Slabá erekce - Slabšia erekcia

Předmět příspěvku: Slabá erekce - Slabšia erekcia
Napsal: čtv čec 23, 2020 9:08 pm 

Odpovědi: 381
Zobrazení: 746034

bodhisutfa píše:Lákalo by mě mít do vysokého věku erekci stejně kvalitní, jako tomu bylo například v 18ti letech. Což je asi dost nereálné. Přece jen, tělo stárne. To se řeší co je lidstvo lidstvem a pokud vím tak se to ještě nikomu vyřešit nepovedlo.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Velká prsa u muže - gynekomastie

Předmět příspěvku: Velká prsa u muže - gynekomastie
Napsal: čtv čec 23, 2020 9:06 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 132854

bodhisutfa píše:Tak pocitam ze ty hormony budou potad o tom samem - klid a mozna dorovnani nejakych chybejicich latek. Zajimave u kolika problemu hraji hormony prim. Tak jistě, neznám nikoho kdo je vyčerpaný a v nervech a má hormony v cajku.
Stránka 156 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem