Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:54 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 163 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: sob čen 20, 2020 9:01 am 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

sparcoo píše:Potřebuji se zeptat. Užívám směs bylinek v prášku na lžíci a zapíjím vodou. Jen v té směsi jsem použil sušený pelyněk nať na čaj, kterou jsem předtím nenamlel, je to poměrně hrubá směs s ostrými kousky. Nemohu si tím nějak poškodit žaludek/střevo? Dříve jsem normálně chroupal kosti, tak ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: sob čen 20, 2020 8:58 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

AKNEL 1987 píše:Omlouvám se předem, že nebudu stručná a trochu se rozepíši. Po probuzení si odšťavním 1 řapíkatý celer 15 min poté snídám pohankové vločky s konopným, dyňovým a lněným semínkem. Přidávám ještě mandle vlašske ořechy a sušené švestky, suš. meruňky, suš. datle, med a lžící kokosového ol ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob čen 20, 2020 8:45 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Kapitalismus je postaven na možnosti zbohatnutí v podobě amerického snu a jako poradce máte právo na odměnu za vykonanou práci plus nadstandardní bonus v případě vyléčení. Podobnou smluvní cenu dnes aplikuje vysoce vážená profese právníků. Úspěšný léčitel by neměl dřít bídu s nouzí, ale ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pát čen 19, 2020 1:29 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Daryl píše:Myslím, že škodlivost vakcín proti koronaviru se dá celkem logicky předpokládat, protože byly vynechány dlouhodobé testy, které správně mají předcházet, než se vakcína použije plošně. Vakcíny se za norálních okoloností testují 5 až 10 let, než se to pustí do lidí, ale tady to bude tak tor ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Prechladnutia, vitamin C a bioflavoidy

Předmět příspěvku: Prechladnutia, vitamin C a bioflavoidy
Napsal: pát čen 19, 2020 1:09 pm 

Odpovědi: 62
Zobrazení: 198678

Pontiac07 píše:Zeptám se, je nutno aby šípek byl v práškové formě (např. pro vyšší vstřebatelnost)? Pokud by nevadilo slupky prostě klasicky sníst, šel bych do toho i takto. A druhá otázka, camu camu by mohla být skladem zhruba kdy? Tak s tou nedostupností camu camu jsem se sekl, ptal jsem se manžel ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: pát čen 19, 2020 10:29 am 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

kate.gru píše:Fungují na klíšťata i synteticky vyrobená béčka v tabletách? Nebo se musejí získat z potravy? Pokud vám zvednou hladinu v krvi na správnou hodnotu tak je jedno o jaký zdroj jde a fungovat by to mělo.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Omlazení organismu aneb anti aging

Předmět příspěvku: Omlazení organismu aneb anti aging
Napsal: pát čen 19, 2020 10:26 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 106238

kate.gru píše:Hodně často jsem narazila na informaci, že pokud mateřské mléko pijí dospělí, dodává do jejich střevní mikroflóry bakterie pro omlazení. Taky mnoho pacientů se prý uzdravilo z vážných nemocí jako roztroušená skleróza či dokonce rakovina jenom tím, že pili pravidelně mateřské mléko. Hla ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Prechladnutia, vitamin C a bioflavoidy

Předmět příspěvku: Prechladnutia, vitamin C a bioflavoidy
Napsal: čtv čen 18, 2020 9:57 pm 

Odpovědi: 62
Zobrazení: 198678

Pontiac07 píše:Dobrý den vespolek, rád bych zkusil užívat vitamín c ve zde často doporučované přírodní formě šípkového prášku a camu camu. Na netu je toho ale strašně moc a netuším jaký vybrat, máte prosím s některými značkami pozitivní zkušenost? Popřípadě neprodává pan Jarda tyto prášky osobně čer ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv čen 18, 2020 9:51 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Zuzanya píše:Zdravim vsetkych, cakam zasielku lanoveho oleja, -otazocka: mozem dat do mraznicky aj s flasou, alebo mrazenim meni objem a flasa by praskla? Dakujem za odpoved Olej naopak zmrazením svůj objem zmenšuje tedy problém určete nenastane.

Napsal: čtv čen 18, 2020 9:49 pm 

Tony210 píše:Jste si opravdu naprosto jistý, že ten lugol štítnou žlázu nepoškozuje, lugol asi není organická firma Jodu ne. Ono to není možné formulovat jak to vy chcete formulovat, lugol nevadí štítné pokud není v zánětu, ale pokud je tam autoimunitní zánět musí se nejprve nacpat štítná selenem a ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv čen 18, 2020 9:42 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

zrzka108 píše:Dobrý den, co pití šťáv a candida? Snažím se vyřešit candidu, atopický ekzém, alergie a astma, po nízkosacharidové stravě se zařazením GAPS principů je ekzém z 95 % pryč, za to trávení se zas tolik nezlepšilo a psychiku mám pod bodem mrazu. Nízkosacharidovou stravu jsem jedla cca 5 let ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: stř čen 17, 2020 7:46 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

Yushihara píše:Tak teď jako každý rok začínám mít vítr z klíšťat ačkoliv bych do přírody bosou nohou moc rád... Řikám si, že jako jistá prevence by mohlo sloužit něco, čím si pomažu nohy od kolen dolů... Nevíte co by tak mohlo být nejúčinější? Rozmarýn už tu padl, ale to je myslím málo, musí existov ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: úte čen 16, 2020 9:35 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Pontiac07 píše:Děkuji moc všem za odpovědi a rady, ...a rád bych ještě jednu prosbičku Jedná se o tzv. nosolícní rýhy, které se partnerce společně se zhoršenou kůží nesmírně prohloubily (za posledních několik měsíců) a přidávají jí vizuálně na věku 10 let. Nevím, zda na toto bude stačit dodání křemí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Syrová strava pro a proti

Předmět příspěvku: Syrová strava pro a proti
Napsal: pon čen 15, 2020 9:40 pm 

Odpovědi: 204
Zobrazení: 333301

VitekH píše:Je možný, že je květák z Marc and Spencer nějak chemicky ošetřen? Kupoval jsem a uvnitř ta chuť už přestávala bejt přirozená, tak nevím To se musíte podívat na zem původu, což bývá většinou Španělsko a tam se chemií zrovna nešetří.

Napsal: sob čen 13, 2020 7:20 am 

AKNEL 1987 píše:Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na Váš názor na nitroděložní tělísko s látkou levonorgestrelum. Zda má tato látka nějaký negativní vliv na mou diagnózu autoimunitní zánět štítné žlázy. Bylo mi zavedeno po druhém porodu minulý rok v říjnu. Zdravotní problémy u mě nastaly letos v ún ...
Stránka 163 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem