Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 164 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pát čen 12, 2020 9:40 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

VitekH píše:Hehe, já jsem rád, že mám co jíst. Nasytim hlad. Byť cejtim, že v rámci trávení nejim, tak jak mám a je mi kvůli tomu zle. Dotaz: mandle z USA jsou prý nutně pasterizované, tedy nemám je kupovat, pokud jsou vyrobeny v USA. Otázkou je, pasterizace zničí enzymy v potravinách obecně, ale na ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát čen 12, 2020 9:29 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Ešte trochu mimo témy možno pán Jarda ak by vedel, jedávam teraz strukoviny, no často vidím v stolici uplne nestrávene zvyšky, chápem semiačka nejaké atď.. ale strukoviny? A to som si dal fakt zaležat a prežul som to aj 50-75x kym som preglgol a vyšlo to snad take ako som preglgol.To is ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čen 11, 2020 8:42 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Menma21 píše:Prajem pekný deň, chcel by som sa uistiť či je táto kyselina vhodná na vnutorne užívanie ? https://www.laboratornatechnika.sk/esho ... 5487.xhtml je to kvalita p.a. čo je podla googlu - pre analýzu , doma mám kvalitu potravinársku tak teraz neviem ktorá je lepšia. Tuto čo mam doma mam 3 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čen 10, 2020 9:37 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Michall89 píše:Je možné předávkovat se vitamínem A z pravidelně konzumace hovězích jater (500g týdne) po dobu jednoho roku? Jak to případně změřit? V synlabu jsem to nenašel. To reálné určitě je, slušná denní dávka hovězích jater je 40 g, ale zase na druhou stranu hodně záleží kolik jde faktorů prot ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř čen 10, 2020 9:30 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Chcem sa spýtať, je možné že ta meď nejak spôsobovala mozgovu hmlu? Alebo problémy s psychikou? Teda ten nedostatok myslím. Cholsterol mam tiež nad hranicou, ale tu by trebalo ešte pomer HDL k celkovému no to možno neskôr, ten cholesterol može niečo indikovať ? Moc vážne to neberem, sko ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Sucho v ústech

Předmět příspěvku: Sucho v ústech
Napsal: stř čen 10, 2020 8:27 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 22469

rzsoulad píše:Dobrý den, žádám prosím o radu. Moji mámu přes rok trápilo noční sucho v ústech,nyní má sucho v ústech a v krku i přes den. Díky tomu má problémy i se stravováním,špatně se jí polyká. Děkuji za odpověď. První co bych zkoumal je krevní cukr tedy vyzkoušejte si někde půjčit glukometr a n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon čen 08, 2020 8:34 am 

tomasd píše:Díky moc. Knihu jsem prolétl a tochu mě to šokovalo, že je to až tak vážné a dalo mi to vlastně nový pohled . Ale některým částem jem nerozuměl. Ale zda jsem pochopil správně měl bych ted používat výlisky z mrkve 3-4 lžíce na lačno a pak ještě 3lžíce před jídlem 1 denně . A po každém jíd ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: ned čen 07, 2020 6:17 pm 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

Jednorazovy_Nick píše:Je to zvlastne..... Dedko tu istu predlzovacku zapojenu do tej istej zasuvky pouziva pri koseni a vsetko je o.k. Ja doma mam zapojeny uzemnovaci naramok a podlozku vzdy len cez predlzovacku, a vsetko funguje ako ma.... Stale mi to nejde do hlavy, uzemnujuci naramok sa cez svoj ...

Napsal: ned čen 07, 2020 3:25 pm 

tomasd píše:Zdravím chci se zeptat. Už dřív jsme si všímal, že jsem ve stolici měl nenatravenou stravu a před 3 měsícema mi začali problémy, že jsem měl bolesti tlak na hrudi a v pravem podžebří, šel jsem k praktické doktorce a ta mi dala omeprazol a z bolesti se to změnilo na nehorázné pálení. Pak ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: ned čen 07, 2020 3:12 pm 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

Jednorazovy_Nick píše:STALO SA MI NIECO CO NEDOMAZEM VYSVETLIT.... Mam uzemnovaci naramok a uzemnovaciu podlozku, znacka EARTHING, original od Clinta Obera... Doma vsetko funguje ako ma, overene multimetrom... Aj u dedka v dome. Ked som chcel zistit v akych hodnotach uzemnuje dedkov travnik (doteraz ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: sob čen 06, 2020 10:35 am 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

Jara píše:Třeba tento? https://www.vinarskepotreby.cz/canapure ... ozvaz.html Já ty materiály neznám a na dálku se to těžko posuzuje, nicméně pokud se tím zlepší kvalita vína je vysoce nepravděpodobné že by si tím mohl člověk uškodit.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: sob čen 06, 2020 10:31 am 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Denna píše:Zdravím, doma máme floradix, nějaky magnesium a ječmen a ještě nějaký takový další doplňky. Ale nikdy jsme je neobjednavaly ze zahraničí, ale slyšela jsem že v Polsku mají levný takovýhle různý doplňky. A tyhle dopravci dopravu i balíky třeba z Polska nebo ze zahraničí docela za dobrý pen ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: swansoneurope.com

Předmět příspěvku: swansoneurope.com
Napsal: sob čen 06, 2020 10:28 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 29840

Moonika píše:Tak sa stal zázrak prislo mi to normálne dnes poštou, žiadne riešenie s colnicou, akoby ju to obišlo:) napriek tomu ze to slo z USA a cena bola okolo 31 eur s post.) Tak super, prostě někdy se to povede.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob čen 06, 2020 10:26 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Mojzo píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je přecitlivělost na slunce (mám migrénu, když jsem dlouho na světle, včetně monitoru) a hluk (když si dám sluchátka i s hudbou, která je potichu, je mi z toho někdy i na zvracení, prostě se mi nadavuje), je to problém jater nebo CNS nebo úplně něče ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: sob čen 06, 2020 10:23 am 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Zuzanya píše:Zdravim vsetkych, nechala som sa tu inspirovat (dakujem) a od dnes som pravidelna uzivatelka zeleneho napoja pripraveneho vo vysokootackovom mixeri Philips, ktory som si na tento ucel kupila. Stal (len) cca 140€, ale zmixuje jacmen tak dobre, ze po 2-3 minutach mixovania, ked ho preleje ...
Stránka 164 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem