Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:52 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1716 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1713, 1714, 1715, 1716, 1717, 1718, 1719 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte čec 27, 2010 9:32 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Můžete popsat jak se provádí test s jedlou sodou ? Děkuji . To už se zde rozebíralo, tak to prohledejte, ale v zásadě jde o reakci kyselin a zásad, čímž se vyvíjí plyn a pak krknete. Pokud není v žaludku přítomna kyselina krknutí se nekoná, nebo po extrémně dlouhé době.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte čec 27, 2010 9:29 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Petra píše:Děkuji, hledala jsem na netu, našla jsem spíš zelený jíl http://www.drpopov.cz/produkty/prirodni ... 280-g.html. Bude také pro to vhodný? Bílý jen tento, ale není k tomu detailní rozpis. http://www.cattier-bio.cz/product.php?id_product=56 Co se týká dalšího-zinek, hořčík, vit.C, B6,B12, k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Přejídání, obžerství, VYROVNANOST

Předmět příspěvku: Přejídání, obžerství, VYROVNANOST
Napsal: úte čec 27, 2010 8:19 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 39174

muflon píše:Pár zajímavých citátů z jiných vláken: Jarda píše: Například člověk, který se nachází v alkalóze, může na krátkou dobu použít i potraviny z fasfoodů jako velice zdravé jídlo vhodné pro srovnání tohoto stavu. Xion: A neni zdravsie poriadne sa nahnevat? Jarda píše: Asi není, pokud se člově ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: "Superpotraviny"

Předmět příspěvku: "Superpotraviny"
Napsal: pon čec 26, 2010 5:06 pm 

Odpovědi: 199
Zobrazení: 248371

muflon píše:Ja toho nechapu na svete vice, a nebojim se to priznat(to by byla prece na svete nuda a uniformita...proti niz bojujes ve strave...) ...mozna sem protipol tveho jmena ktere se pise cele velkymi pismeny...to take neni bezne... Presto SOUHLAS-pravdepodobne neexistuje zadny vyzivovy smer... ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: "Superpotraviny"

Předmět příspěvku: "Superpotraviny"
Napsal: pon čec 26, 2010 4:44 pm 

Odpovědi: 199
Zobrazení: 248371

Petra píše:Teď vojtěška kvete, nevadí v zeleném nápoji i květy? Díky Určitě ne, já to nikdy nijak nepřebírám a pokud je tam i nějaká jiná kytka, tak to ani neřeším.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: pon čec 26, 2010 4:25 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

Beladona píše:Po výrazném zlepšení mně zase začaly hodně padat vlasy. Může to být projev detoxikace a nebo mi mohlo něco důležité na syrové stravě a protikvasinkové dietě vypadnout z jídelníčku? Zde se může jednat o rozházené hormony, nebo nízkou mineralizaci vlasové pokožky. Základ jsou čistá střev ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon čec 26, 2010 3:58 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Petra píše:Dobrý den Jardo, mám za sebou po půlroce 3 očisty hydrocolonem (při posledním odcházela čistá voda) - v mezidobí průběžně klystýr, čtyři jaterní očisty - naposledy pár kamínků, chystám ještě jednu. Pleť na obličeji je pořád nečistá, hlavně v dolní části na tvářích až krku, očisty asi moc ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pon čec 26, 2010 8:56 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Beladona píše:Přestože jím jenom ovozel, kefír, patlaninu a sem tam hrstičku oříšků, mám trvale ph okolo 6. Snad 1x jsem měla 7 po ovocném dni. Obden beru sodu, abych to srovnala. Ani po melounu se to moc nepohne. Moc nehubnu, nosím pořád stejné oblečení, jen je mi trošku volnější. Ale na váhu jsem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon čec 26, 2010 8:40 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Beladona píše:Udělal se mi na houbičce sliz. Vím, že Jarda psal, že to nevadí, ale žádný zázrak to není. Lze se ho nějak zbavit a jak tomu můžu příště předejít? Zbavovat se ho není zrovna rozumné, jedná se kefíran a je to to nejzdravější, co ta houba produkuje. Pokud má kefír normální chuť, tak to n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon čec 26, 2010 8:37 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Beladona píše:Moc děkuji za přesný návod. Zředění proběhlo bez nehody Ještě se chci zeptat, jak moc je ta 3,5% kyselina žíravá. Stane se něco, když si ji kápnu třeba na ruku? Můžu ji nosit v plastové nádobě v kabelce? Ta doporučená dávka 1 cm3, to je 1 ml? Tak žíravá určitě je, ale není zdaleka tak ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon čec 26, 2010 8:19 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Zappy píše:Dobry den, nakolko sa zatial nikto nevenoval v diskusii obdobi po shanke, chcel by som k tomu polozit par otazok. Shanka u mna prebehla z dvoch pokusov vzdy uspesne, rad by som sa k nej aj v buducnosti vracal, odstrasuje ma vsak problem s naslednym obnovenim pravidelnej stolice. Naposledy ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon čec 26, 2010 8:06 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

muflon píše:Ideal by nejspis byl, mit cca polovinu zrn na delani normalniho kefiru, a druhou polovinu zrn si "vyšlechtit" az na slehacku.... Zeptam se jinak, pokud dodam houbicce slehacku s mensi tucnosti(napr.30%), tak vysledny produkt nemuze mit vice jak 30%....to je logicke... - Nebylo by nejleps ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liecba platnicky surovou stravou?

Předmět příspěvku: Liecba platnicky surovou stravou?
Napsal: ned čec 25, 2010 8:45 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7336

valdos píše:dobrý deň Už zopár mesiacov sa zaoberám študovaním vplivu stavy na organizmus a nedávno som narazil na Vašu stránku. Dôvodom je problém s chrbticou MRI vyšetrenie hermia discu L5 cca 4 mesiace. Po mnohých prečítaných článkoch som sa dopracoval k surovej strave.Intuitívne som ju vybral pr ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: ned čec 25, 2010 8:34 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

muflon píše:Někde jsem četl(asi na vitarian.cz), že někdo pije v zeleném nápoji i jedovaté byliny jako vlaštovičník...není to už dost ulítlé a nebezpečné? Na jaké rostliny dát podle Vás pozor, aby je člověk omylem nezaměnil s něčím jiným a nepoužil v zeleném nápoji...? Proč by se nedal pít vlaštovič ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: ned čec 25, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

NOWOCAYN píše:Bear Grills z relácie "Ultimate Survival" bol aj niekde na Severnom póle či niekde kde je veľká zima (vnoci -45).... a žijú tam eskimáci, prípadne iný kmeň... Starý pán mal 85 či 90 rokov a vysokú výdrž - brodil sa v snehu ako mladík, tromfol by pravdepodobne aj mňa. Neviem odkiaľ máte ...
Stránka 1716 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1713, 1714, 1715, 1716, 1717, 1718, 1719 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem