Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:21 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1725 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1722, 1723, 1724, 1725, 1726, 1727, 1728 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát čec 16, 2010 9:33 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

sad píše:Ananas, grep, kiwi ... sušené švestky a fíky ... mandle, sezam ... kokos, mák ... olivový olej a skořice --- je to vhodná kyselá kombinace nebo něco z toho je třeba vyřadit , a co sirná patlanina ? Melounová šťáva je vhodná na candidu ? Kombinace kefír + rozmixované lněné semínko je vhodná ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát čec 16, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Jablečná šťáva , kombucha a urina ... osvědčilo se mi to . Začínám už 3 dny před očistou , t.j. očista je až 4 den . Mám za sebou 6 očistu . To je dobrá kombinace a konkrétně urina očistu velice dobře umocní, ale každý na to bohužel nemá a vypěstovaný odpor těžko překonává.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát čec 16, 2010 9:15 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Kometa píše:Prosím vás, jak byste interpretovali tyto výsledky? Nechávala jsem si na jaře dělat test minerálů ze 24 hodin sbírané moči a vyšlo mi toto: Nízké chloridy a sodík jsou dány tím, že jsem zrovna měla uplně nesolící období. Ale nechápu, proč mé tělo vylučovalo hořčík, když ho podle těch vaš ...

Napsal: pát čec 16, 2010 9:08 pm 

muflon píše:Slavek K. pise: Jenom bych dodal, že pokud někdo má pocit, že potřebuje toto či ono, tak nejspíš chloridy a to s dibínkem HCl. (A konkretne ohledne zinku píše:) Já osobně bych se s tím moc pro ústní použití nebabral. Sehnal bych si kouda zinku a zakáp HCl. Až by to přestalo reagovat, uso ...

Napsal: pát čec 16, 2010 8:53 pm 

muflon píše:Slavek K. pise: 1) Já na Himalájskou sůl nevěřím. Červená sůl pro dobytek má celé spektrum chloridů a ostatních solí (přes sto) včetně chloridu magnesia, oproti Himalájské (85 solí). Dá se zjistit v tabulkách po hodně pátrání na netu. Pokud používat s HCl, potom dohromady. 2)Zinek Na to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: pát čec 16, 2010 7:34 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Mat1 píše:Ako upravit túto zeleninu tak aby si zachovala minerály,vitamíny, enzýmy atd. Zrejme nevarit alebo? Ďakujem Tak členka Kometa má pravdu, je chutná syrová a dá se zpracovávat jako okurky, ale také se z ní dají udělat cuketové řízky a třeba s pečenou bramborou jsou opravdu špičkové.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pát čec 16, 2010 10:04 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

muflon píše:Tinktura 20g nati naložit do 100ml 70% alkoholu, nechat 14 dní macerovat. Užívat 20 kapek 3x denně. Moderní herbáře se s poznatky starých léčitelů shodují. Chválí černobýl jako velice účinný prostředek při dyspepsii, pálení žáhy, nadýmání, při průj- mech, vodnatelnosti, při potížích jate ...

Napsal: pát čec 16, 2010 9:32 am 

sad píše:Pane Jardo , jaké ovoce / čerstvé a sušené / je vhodné zařadit podle Vašeho typu snídaně s ohledem na candidu ? Bylo by vhodné dělat léčebné klystýry se 100 ml kefíru ? Mělo by se jednat spíše o kyselé varianty, což snadno poznáte, protože nejde třeba říci jablka, ale musí jít o kyselá jabl ...

Napsal: pát čec 16, 2010 9:28 am 

muflon píše:Nekde nedoporucuji na candidozu nejist moc mrkve(obsahuji moc sacharidu)-jake mnozstvi(ve forme stavy) by jste na gramy videl jako unosne? Dale, mohu si delat denne stavy ze zelenych kyselych jablek?(zelena odruda Golden Smith, vybiram zvlast ty ktera jeste nezacala zloutnout-tj.dozravat ...

Napsal: pát čec 16, 2010 9:22 am 

lev píše:To já vím, že antibiotika jsou svinstvo, ale jak jinak se mám bránit před zánětem močových cest nebo ho vyléčit? Bojím se, že když nebudu brát antibiotika, přejde mi zánět na ledviny a to by asi bylo hodně nepříjemné. Nevěřím, že samotný brusinkový džus by tohle dokázal léčit. Co byste mi t ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv čec 15, 2010 10:05 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Bananovnik píše:Dobrý den přeji, tak jsem dnes začal s menší očistou. Jednodenní půst a první klystýr o objemu cca 0.5l. Upřímně jsem se docela divil, že jde vše tak lehce. Vyčkával jsem do stolice až do 18:00 a nepřišla, tak jsem klystýr udělal i tak. Poslední jídlo jsem měl zhruba ve 22:00 včera ( ...

Napsal: čtv čec 15, 2010 6:42 pm 

muflon píše:HORCIK-prehledy a citaty z ruznych zajim.zdroju http://www.darius.cz/archeus/LP_horc_2.html Pokud vas zajimaji i dalsi doplnky nez Hořík, tak mrkněte sem : http://www.darius.cz/archeus/index_L.html Tyto odkazy se lidem opravdu vyplatí nastudovat, je tam stále co čerpat.

Napsal: čtv čec 15, 2010 6:36 pm 

lev píše:Dobrý den. Doktor mi předepsal antibiotika jako prevenci proti zánětu močových cest, protože za pár dní jdu na rozbití kamene ultrazvukovou vlnou. V souvislosti s antibiotiky se u mě objevila vaginální kvasinka. Doporučil byste mi na to něco? Můžu si třeba denně vkládat kefírové zrno? Pokud ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: čtv čec 15, 2010 6:27 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

zuzis píše:Máte někdo zkušenosti s tímto čajem? KONTRYHEL. Červenou řepu piju už přes rok na ženské pohlavní orgány a momentálně na menstruaci to nepomáhá. Tak kontryhel není špatná léčivka a určitě funguje, ale nyní bych spíše vsadil na zelený nápoj, který je zcela zdarma a na tyto problémy je výbo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Uzliny

Předmět příspěvku: Uzliny
Napsal: čtv čec 15, 2010 6:19 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 49101

fdh píše:Ten Hřebíček mohu použít, tak jak jste popisoval kůru proti parazitům nebo ho mohu přidávat do jídla? Je nutné ten hřebíček podávat v tobolkách 0? Obávám se, že používat hřebíček do jídla není zrovna ideální a pochybuji, že by vám to chutnalo. To je důvod pro jeho užívání v tobolkách a použ ...
Stránka 1725 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1722, 1723, 1724, 1725, 1726, 1727, 1728 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem