Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:30 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1747 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1744, 1745, 1746, 1747, 1748, 1749, 1750 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: pát čen 18, 2010 8:22 am 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

NOWOCAYN píše:Zalovil som na internete.... Kliešte od vás utečú Máme pre vás zaručený a vyskúšaný recept proti kliešťom. Návod na domáci biorepelent je priamo zo Švédska. Náš rozmarínový odvar neobsahuje žiadne chemikálie. Na prípravu potrebujete 1 vrecúško rozmarínu, ktoré kúpite v obchode ako prís ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát čen 18, 2010 8:14 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

NOWOCAYN píše:Trochu blbá otázka, ale predsa len sa ju opýtam... Viem, že mám problém so štítnou žľazou (asi ako väčšina ľudí), chcem to riešiť. Ale neviem, či mám hyperfunkciu, alebo hypofunkciu. Čo sa týka môjho ohrýzku, tak je dosť viditeľný... Neviem, či stačí táto informácia... Odpovie mi niekt ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát čen 18, 2010 8:08 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, mysleli ste sódu bikarbónu (teda bez bubliniek, nie žiadnu "iskru" ) ? Ďakujem za odpoveď, aj ja si to chcem skúsiť. Ano běžnou sodu na pečení.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv čen 17, 2010 10:17 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

lenkatownley píše:vážený pane Jardo, v minulosti jsem praktikovala výplach žaludku bez problémů a s velikou úlevou, s očistou a výborným pocitem, bohužel jsem podstoupila - já šílená - fundoplikaci žaludku pro reflux (který jsem torelovala) ale na doporučení doktora jsem na operaci šla. Od té doby t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv čen 17, 2010 8:41 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

zuzis píše:Mohu do sirné patlaniny dát i syrové vejce? Tak to jsem nikdy nezkoušel, a netuším jak se bude celá směs chovat, rozhodně nebude možné ji skladovat, protože by snadno mohla být nebezpečná z namnožených bakterií.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv čen 17, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Mohl byste poradit případně co ještě vyčistit a v jídelníčku upřednostnit aby to člověku víc pálilo, aby byl pohotovější apod? Četl jsem něco o vlaškých ořeších. Díky. Ano, ořechy obecně fungují a také hořčík bystří úsudek, jinak je vše o kyselinách a pokud budete překyselený, tak nikd ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čen 17, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

mohy píše:Je to zrejmä veľmi podobné ako pri tom mixovaní, že možno časť neprežije ale rozhodujúci objem to nebude. Ono zas si myslím, že keby sme mali všetci správny pomer HCl, tak prevažná časť žaludočno-tráviaco-črevných chorôb by bola veľkou neznámou, ale ako si môžme všimnúť všade vo svete, opa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čen 17, 2010 8:17 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Lenka píše:Nejsou houbičky v žaludku HCl zlikvidovány? Jestli tedy zvládnou živé dorazit do střeva... Nebojte se, určitě to zvládnou.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv čen 17, 2010 8:13 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igor píše:pH vstupujucej vody do RO mam 7,4. pH vody po osmoze mam 6,3. Je to v poriadku? Kam sa stratilo jedno cele pH? Voda obsahuje mimo rezuduí i zásadité minerály jako vápník, draslík a spoustu dalších, které reverzní osmóza také odstraní. Tím se částečně sníží pH získaného produktu a zvednout ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv čen 17, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

luisa píše:aha a já myslela že se ty minerály nevymrazí pokud nevyliju zbytek té vody co ještě uplně mezmrzla.Já myslelaže se ty mineraly vytlačí tím mrazem právě do té ještě nezamrzlé vody a pak se vylívá.. Úvaha je to sice logická, ale ne zcela správná. Minerální látky se po přemrznutí veškeré vod ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čen 17, 2010 5:02 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:V jinem vlakne(Kyselinotvorne potraviny) ktere se netyka primo HCL, se uzivatel Xion zminuje(pon dub 12, 2010 9:39 am): ...robil som si ten test, este ho zopakujem, lebo nedoslo ku grgnutiu vobec. Takze je mozne, ze sa mi HCL netvori.... Mohl by jste strucne popsat o jaky test jde, nebo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv čen 17, 2010 4:53 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Beladona píše:Pane Jardo, potřebovala bych prosím poradit ještě s jednou věcí. Pořád beru euthyrox 50, zatím zkoušním vynechat 1x v týdnu. Nemám tušení, kolik hormonů z těch prášků tělo spotřebuje a kolik se vyloučí močí. Když dělám klystýry urinou, nemůžu se tím hormonem předávkovat? Pokud vím tak ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tukové bulky

Předmět příspěvku: Tukové bulky
Napsal: čtv čen 17, 2010 4:47 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 84015

Lenka píše:Nevím, jestli se jedná o tukové bulky, nebo nějaké uzlinky (neznám rozdíl ), ale o co se může jednat na tříslech, po obou stranách, podivné kuličkovité útvary, hmatatelné, né nijak malé? Nějaké zanášení cév? Nebo to je něco mimo cévy? A jaký máte prosím názor na celulitidu, myslím tím pom ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: čtv čen 17, 2010 4:39 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

muflon píše:Hodne pomaha ten horcik, a jak rikate z toho z ceho si clovek delal hlavu drive, najednou se zda malicherne.... Pomaha i predstava nadhledu (treba z vesmiru na nasi nepatrnou zemicku a nase "velke problemy" najednou vypadaji jako trpaslici....) Jeste sem prekopirovavam Vasi souvisejici o ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: čtv čen 17, 2010 4:35 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:diky, tak vcera stolica nebola aj ked skoro ,dnes rano bola a v mega mnozstve [ hruba dlha ], no som zvedavy ,asi sa to uz zlepsuje , inak som opat rozmyslal , ked mi to travenie fungovalo OK, a postupne som si daval jogurt, druhy , trochu chleba, neskor 3-4 jogurty, tak teraz si spominam ...
Stránka 1747 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1744, 1745, 1746, 1747, 1748, 1749, 1750 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem