Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:35 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1752 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1749, 1750, 1751, 1752, 1753, 1754, 1755 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: ned čen 13, 2010 8:37 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

muflon píše:Mozna to nekde pisou (nemam cas procitat vse co na webu popsano...), ale napadlo mne ze misto vylevani nadbytecne mrtve vody ji kvuli sterilizacnim ucinkum vyuzijeme nejen na kloktani, ale i na VYTIRANI PODLAH(hlavne WC a misky kocek... ). Dale nevim zdy by sla dat mrtva voda i do ostrik ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned čen 13, 2010 8:32 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

kafuka píše:Tak mi dorazilo MMS, koloidní stříbro jsem nesehnala. Jinak jsem zatím pořád na začátku. Zařadila jsem do jídelníčku hodně zeleniny, více té co nemá kandida ráda, používám kokosový olej, omezuji cukry, dodávám laktobacily, ale bohužel nejsem v současné době schopná přejít na tvrdou kvasi ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned čen 13, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

kafuka píše:V týdnu vstávám nepravidelně a když musím vstát brzy tak se mi většinou nedaří defekace. Pokud vstávám déle, tak problém nemívám. Zkrátka nejsem žádné ranní ptáče. V této souvislosti se chci zeptat zda je vhodné klystýry provádět vždy nebo pouze v dny co se přirozená defekace dostaví? Ne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned čen 13, 2010 8:23 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Inna píše:Hlásím se opět s akutním problémem, silné bolesti-křeče v oblasti žaludku.Průjem nemám malinko pocit na zvracení, což jsem i zkoušela, ale neulevilo se mi.Celkově pocit únavy celého těla, kloubů, záškuby ve svalech. Teplota 37,2.Říhání. Nevím čím to zklidnit, zkoušela jsem mátový čaj, such ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: ned čen 13, 2010 8:16 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Tak to zas ne, pol.lz.chilli ano. Jolokie davam tak pul moka lzicky... Jeste ke KORENI: Pokud cerstva cervena paprika podporuje tvorbu HCL, plati to i o mlete susene? Pak by z hlediska tvorby lepsi tvorby HCL(nikoli utz teda kvuli palivosti) melo vyznam jist i treba casto a hodne toho ch ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: ned čen 13, 2010 8:10 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:Zajímalo by mne jak používáte následující koření: karabinec evropský(nebo virginský) nať.(nebrat při těhotenství) http://www.liberherbarum.com/Minor/CZ/Pn0493.htm http://kottas.beril.cz/karabinec-evropsky-nat-rez.html Dále jak s levandulí, kurkumou, Melete kvůli čerstvosti cejlonský skoř ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: ned čen 13, 2010 9:30 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:to Jarda : I keď máte negatívny prístup ku vareniu, aj tak Vám položím túto otázku : čo tak variť z tej vody, v ktorej boli namáčané orechy ? Na základe toho že si nie som istý ako je to s tou vodou v skutočnosti, by som robil toto na striedačku (približne, nie presne vždy inak...)... ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned čen 13, 2010 6:45 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Koupil jsem řepu a vim ze je zde nutna opatrnost. Jake mnozstvi šťávy nebo jedeni syrove repy doporucujete ze zacatku nez se clovek vycisti? Šťáva tak 1 dcl a postupně podle snášenlivosti navyšovat až do 0,5 litru, syrové, třeba strouhané řepy, se dá sníst celkem dost, ale ani zde bych t ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned čen 13, 2010 6:41 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Takze zacnu najizdet opatrne treba pul tobolky, pak celou, atd...-nebo jak chapat zakladni davkovani po dobu deseti dnu=kazdy den 3x3tbl. brat 10 dnu a pak uz jen jednou tydne? Potesil jste mne ze se to da preventivne uzivat 3x3tbl.jednou tydne prakticky neustale.... Cerstve namlety urci ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: ned čen 13, 2010 6:35 am 

muflon píše:Je to divne...driv jsem nesnesl nic paliveho a hned sem dostal skytavku. Ted co jsem najel na nektera opatreni doporucovana na Vasem foru, mi prestalo palive vadit. Chilli davam protoze mi chutna. Naga Jolokia jsem objednal z http://www.chilliparadise.cz , nebot na te Vasi adrese ji uz p ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyzařování elektromagnetických polí, záření slunce, nebo růz

Napsal: sob čen 12, 2010 10:23 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 224541

Host píše:Mají nějaký smysl opalovací krémy plné chemie nebo je to zdravější risknout bez nich? Pochybuju sice, že se naši předkové měli čas celý den válet na slunci jako já, ale pokud už ano, zřejmě se ničím nechránili nebo ano? Umělé sajrajty rozhodně vhodné nejsou, ale klidně může používat kokoso ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potenie

Předmět příspěvku: Potenie
Napsal: sob čen 12, 2010 10:17 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 68708

muflon píše:Na snizeni poceni je dobry taky salvejovycaj nebo odvar, redeny do vody.... o Tip: Proti nadměrnému pocení můžete využít i přírodní prostředky, osvědčený je např. šalvějový čaj(Salvia). Po vypití minimálně jednoho litru denně minimálně 1 měsíc zjistíte, že se potíte méně. Šalvěj totiž po ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: sob čen 12, 2010 10:06 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

Lenka píše:Já bych měla, možná hloupý, dotaz, a kdyžtak se za něj předem omlouvám: když budu čistá, a štípne mě infikované klíště - co se stane. To stejné co u nevyčištěného člověka? Nebo mnou ten virus či parazit nebo co to je, jenom projede ven? To není o čistotě, ale o výkonném imunitním systému, ...

Napsal: sob čen 12, 2010 9:58 pm 

muflon píše:Jake koreni krome toho co uvedla sibylla (chilli a zazvor) by jste jeste videl jako dobre casteji pouzivat k podpore tvorby prirozene HCL? (ja muzu klidne 1pol lz.chilli denne a nic mi to nedela.... tak to bude asi u mne hlavni podporovac HCL, ale rad bych to doplnil pro chut jeste dalsi ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob čen 12, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Dotaz zda by jste doporucil pouzivat casto do jidel trochu mleteho hrebicku(ktery jak jste jinde uvedl, patri spolu s pelynkem k hlavnim slozkam protiparazitickych kur). Nekteri si jej dokonce sypou do kapsli a uzivaji napr.az 5plnych kapsli 3xdenne.Neni to nebezpecne? Ma to vyznam delat ...
Stránka 1752 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1749, 1750, 1751, 1752, 1753, 1754, 1755 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem