Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:43 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1777 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1774, 1775, 1776, 1777, 1778, 1779, 1780 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: pát kvě 21, 2010 10:39 am 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

NOWOCAYN píše:Tak, dám sa na tú očistu žalúdku...aspoň raz týždenne. Potom ( asi po dvoch mesiacoch, teda po minimálne ôsmych opakovaniach ) môžem začať čistiť črevo napríklad ôsmymi urinovými klystírmi ? Ja viem, mohol by som si urobiť aj 20 očíst žalúdku a 20 klystírov... Ale je to zdĺhavé a nevie ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: pát kvě 21, 2010 9:14 am 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

ajrin píše:Takže jestli jsem to správně pochopila, tak když odstraním reziduální látky filtrem brita a následně zmrazím, a rozmrazím, dle vašeho návodu, tak si vyrobím vodu velmi podobnou, né-li stejnou ledovcové vodě. Samozřejmě s přidáním himalájské soli. Nedokážu to posoudit zcela přesně, ale asi ...

Napsal: pát kvě 21, 2010 8:46 am 

Marco píše::-) tak to mě to začíná být pomalu jasné. Pořadí kvality vody je toto: 1. voda obsažená v živých organismech (proto je důležitý odšťavňovač) 2. co možná nejčistší voda člověkem získaná buď přírodní (málo dostupná) nebo umělá (proto je důležitý filtr RO) 3. určitý kompromis je úprava filtr ...

Napsal: pát kvě 21, 2010 8:40 am 

ajrin píše:Tak z toho mi jde hlava kolem, pochopila jsem, že destilka se musí zmrazit a rozmrazit, dá de pít trvale bez následků, nebo je to určeno omezeně. A co filtrace britou a následné zmražení? Nebo zmražení a potom filtrace britou? Myslím vodu z vodovodu. Destilka má dvě vady, jednak nulové mi ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: pát kvě 21, 2010 8:11 am 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

ajrin píše:jardo, nějak se nedokážu vyrovnat s informaci, že přelití bylinek horkou vodou je neúčinné. Já si neosobuju právo na kandidaturu baba bylinářka, ale v mém životě už mi párkrát bylinky /myslím klasicky uvařený čaj/pomohly. Můžete říci "víra TVÁ TĚ UZDRAVILA". Ale někdy frungovaly i proti m ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista pomocou riasy Chlorella ( v tabletkách )

Napsal: pát kvě 21, 2010 7:52 am 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 11662

NOWOCAYN píše:Máte s tým niekto skúsenosti ? Aké to malo na vás účinky ? Ja pozorujem svoje žalúdočné problémy týždeň od začatia kúry pomocou tabletiek Chlorella.... Zhodou náhod jeden pán ( kolegynin manžel ) týždeň po začatí užívania extraktu z hlivy ustricovitej tiež začal pociťovať žalúdočné pro ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv kvě 20, 2010 9:37 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ajrin píše:Mám v úmyslu to opakovat každý den, dneska už jsem nestíhala, protože jsem musela odejít ven. Větry mě však ve větší míře začaly trápit až po těch vodních klystýrech. Jinak mě moc netrápí, né nadměrně. Teď už se to zase srovnává. V březnu jsem začala držet breusovu protirakovinnou kůru a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv kvě 20, 2010 9:26 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lenka 67 píše:Dobrý den Ráda bych se zeptala jestli je vhodné přidávat nějaké vitamíny a minerály 8 leté dcerce a v jakém množství. Poslední dobou snídá a svačí podle vaší ukázkové snídaně, pak jí oběd ve školní jídelně a doma se snažím u večeře o dělenou stravu s čerstvou zeleninou nebo ovocem. K t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv kvě 20, 2010 9:14 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:Niekde som čítal, že keď človek užíva napríklad B6 či B3 atď.... proste umelé vitamíny, tak jeho telo stratí schopnosť si ich vytvárať samo. Problém by teda nastal vtedy, keď by farmaceutický priemysel "zatrhol" doplnky výživy na báze vitamínov a minerálov... a telo ich spotrebiteľa ( ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv kvě 20, 2010 8:16 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Maybes píše:Dají se zeleninové šťávy zmrazit? Jak hodně se pak změní? To asi není moc dobrý nápad a výsledný produkt bude zřejmě mizerný, nikdy jsem to sice nezkoušel, čili prakticky to ověřené nemám, ale domnívám se, že to bude špatné. To do šťávy raději nasypte větší množství čistého vitamínu C a ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: čtv kvě 20, 2010 8:12 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Maybes píše:Myslela jsem to tak, že plave. Občas i maže, ale nevím jestli je to jen stravou nebo taky, že se občas vystresuju (myslím to, že je řidší a maže) Tak si otestujte kvasinky, již jsem zde ten plivací test popisoval několikrát a pokud bude pozitivní opakovaně, tak nasaďte protikvasinkovou d ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv kvě 20, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ajrin píše:Jardo, tak jsem zpátky, dnes jsem si poprvé udělala urina klystýr, a k mému překvapení jsem celkem bez potíží dostala do sebe potřebný litr.Spadlo to do mě jak němci do krytu. Urinu jsem použila pouze ranní a to asi první v 5.30 další v 6.50 a další asi 8.40 a 9.25, vypustila jsem trochu ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: čtv kvě 20, 2010 7:54 pm 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

Jindra píše:jj, k otázce se připojuji a ještě bych ji rozšířil, totéž mne zajímá i pro rekreační běh. Při poklusu si taky vždycky říkám, jak správně dýchat... I já děkuji předem. Běh jsem nikdy neprovozoval a jako moc rozumné to nevidím. Dnes se veškeré aktivity konají na asfaltovém povrchu a u běhu ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: čtv kvě 20, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

muflon píše:Bylo by vhodne mit pri rychlejsi chuzi nejaky priblizny rezim "spravneho" dychani?...treba po par vterinach nadech a po jinem poctu vterin vydech? Vim ze je to asi individualni, ale zajima mne to kvuli maximalnimu vyuziti kysliku a procisteni plic... A take pri dychani brichem pro ucelno ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: čtv kvě 20, 2010 5:34 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Beladona píše:Mám doma lakmusové papírky a nejde mi to z nich pořádně odečítat, je to jen nepřesný odhad. Je ten Triphan lepší nebo je to mojí neschopností? Stejně mi to pořád kolísá někde mezi 5-6, ráno i večer už 14 dní. Mám vyčkat, až se tělo trošku pročistí, nebo brát jedlou sodu? Mám tu porcova ...
Stránka 1777 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1774, 1775, 1776, 1777, 1778, 1779, 1780 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem