Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 178 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: čtv dub 02, 2020 8:01 pm 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

Igi píše:Potřebuje měď ve formě koloidu také ceruloplasmin aby se správně vstřebala? A ve formě chloridu měďňatém je také potřeba ceruloplasmin? Děkuji. Tam nejde o vstřebání, vstřebá se prakticky jakákoliv, ale o to aby s ní mohlo tělo pracovat tedy navázání na protein kterým je ten ceruloplazmin. ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv dub 02, 2020 7:58 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igi píše:Pořád mi vrtá hlavou ta moje reverzní osmóza jestli funguje dobře. Voda už nemá nepříjemnou pachuť (nebo jsme si na to už zvykli). Bohužel zatím nemám TDS metr, tak nevím jak prokazatelně zjistit jestli vše funguje jak má. Zkusil jsem vzít obyčejný multimetr, přepnul na měření odporu, nalil ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Urinoterapie - léčba močí

Předmět příspěvku: Urinoterapie - léčba močí
Napsal: čtv dub 02, 2020 7:53 pm 

Odpovědi: 274
Zobrazení: 509117

standab píše:Nenašel jsem nic než někdy z ledna 2019,nevď te mě tedy na něco,děkuji Pokud použijete tlačítko hledat vpravo nahoře pod hlavičkou fóra neměl by být problém nechat si zobrazit vše co se tématu urinoterapie týká.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tinnitus - Piskanie v uchu

Předmět příspěvku: Tinnitus - Piskanie v uchu
Napsal: čtv dub 02, 2020 7:47 pm 

Odpovědi: 127
Zobrazení: 235191

Asak píše:Hezký den, poprosil bych vás o radu, věk 40, asi pred rokem a půl se v levém uchu objevil šum, který se občas zintenzivňuje ve vysokofrekvenční pískot, přes den při aktivitě když jsem soustředěný na jiné věci to příliš neobtéžuje, večer nebo ráno je to mnohem intenzivnější a znatelné, už b ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Prostředí a jeho vliv na zdraví

Předmět příspěvku: Prostředí a jeho vliv na zdraví
Napsal: čtv dub 02, 2020 7:37 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7419

Adleta píše:Ahoj všem, omlouvám se, jestli se můj dotaz sem nehodí, ale chci znát i jiné úhly pohledu, jsem totiž dost bezradná. Problém se týká zdraví, ale tak trošičku jinak. Bydlím v Praze a mám přítele, který žije v malé podhorské vesnici v domě. Navštěvuji jej každý týden a občas u něj strávím ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv dub 02, 2020 7:18 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

RaDu píše:Nevím co přesně dokázal test v Uničově,rozhodně lidi nebyli zavřeni doma jak by se mohlo zdát.Normálně se chodilo v Uničově do práce...i přesto že u nás na pracovišti byly pozitivní případy nákazy. Test podle všeho ukázal že lokalizace a separace ohnisek nákazy funguje. Pokud by se to tam ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Urinoterapie - léčba močí

Předmět příspěvku: Urinoterapie - léčba močí
Napsal: čtv dub 02, 2020 7:47 am 

Odpovědi: 274
Zobrazení: 509117

standab píše:Nějak tady a všude jinde usnula urinoterapie jako prevence. Rád bych vyměnil zkušenosti s užíváním,výsledkem užívání. Sám ji praktikuju pitím i inječně. Z čeho jste usoudil že usnula, nebude to z toho že jste témata k urinoterapii nehledal, tak můžete začít, je zde rozložena ve více vlá ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Přírodní RAW kartáček na zuby

Předmět příspěvku: Přírodní RAW kartáček na zuby
Napsal: stř dub 01, 2020 9:26 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 27798

VitekH píše:Můžete mě odkázat, co si přečíst? Já jsem byl v Bohnicích, kvůli nějakejm svejm stavům (psal jsem to jinde - nejedl, nepil) v podstatě jsem neměl sílu a zuby jsem si v určitých okamžicích nečistil i delší dobu. I teď - a neni to protože bych nechtěl, spíš je to kombinace toho, že to bolí ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř dub 01, 2020 9:18 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

VitekH píše:Ještě se dovolím zeptat - lze nějak urychlit chladnutí vody? Tak dlouho mi to chladlo, až jsem musel trochu pojíst. Pak jsem po začátku použití - nevím, jestli je to právě tim jídlem (zeleninou paprika ,okurka, rajče) začal krkat.. to je tim jídlem, nebo možnej následek nějaký plynatosti ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř dub 01, 2020 6:37 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Minonka81 píše:ahojte, len teraz som si precital tento prispevok kde je spomenuty mak, a neviem ci je dobre alebo zle, ze som zacal pojedat na ranajky ovsene vlocky s cerstvo manletym makom, susenym ovocim a medom velmi mi to chuti, a da mi to energiu na pol dna. a to doslova. recept mam taky ze 1/5 ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř dub 01, 2020 6:25 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

VitekH píše:Můžu mít na klystýr vodu z konvice? (když neobsahuje zrovna vodní kámen hehe). V bytě mám vařič s plotýnkama a ať to čistim jak chci, ta voda i pro pití samotný (když mám chuť na teplý) v sobě má pach těch plotýnek.. Teď jsem si jí udělal, tak přemejšlim, že jí radši vyleju a udělám si z ...

Napsal: stř dub 01, 2020 6:17 pm 

Alopat píše:Pokud se ATB protokol použije zavčasu, než se z příznaků chřipky rozvine těžký akutní respirační syndrom (oboustranný zápal plic) s potřebou připojení na umělou plicní ventilaci a mimotělní oběh, tak se pacienté s Covidem-19 na klinikách a u praktických lékařů zotavují do 5 dnů!!! Zinek ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř dub 01, 2020 2:06 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

VitekH píše:Zdravim, rád bych věděl, pokud po odšťavnění není ve šťávách vláknina, tak jí stačí doplňovat klasicky zeleninou, ovocem? Tj. "jím klasicky" ovoce zeleninu a doplňuji to ovocnými šťávami? Ptám se kvůli rovnováze. Díky Tak mělo by to stačit, což ostatně poznáte snadno na kvalitě stolice.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: stř dub 01, 2020 11:31 am 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

thomas4492 píše:Myslel som forma a či je lepšie vitamin K2 mk4 alebo mk7 O to se nyní vedou spory a asi nejednodušší je dávat K komplex tedy více forem najednou což zajistí jak rychlý náběh tak dlouhou využitelnost v organizmu.

Napsal: stř dub 01, 2020 8:32 am 

Alopat píše:Chápete, bílé pláště nepřevedli lidi (k bolesti vnímavé, kardiaky, hypertoniky, prediabetiky a obézní) zavčasu na bezpečné léky, regulační orgány měsíce předem varovnou zprávu bagatelizovali, i když je mechanismus vstupu koronaviru do buněk znám od epidemie SARS roku 2003, podpora buněčn ...
Stránka 178 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem