Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:59 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1782 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1779, 1780, 1781, 1782, 1783, 1784, 1785 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Fortifikace

Předmět příspěvku: Fortifikace
Napsal: pon kvě 17, 2010 8:22 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 15355

Marco píše:Myslím si že fortifikace je pěkný podvod a studie o škodlivosti těchto aditiv ho v podstatě sama dokazuje. Již jsem to zde na stejný dotaz někde psal, podle mého názoru škodí pouze uměle vytvořená kyselina listová a nikoliv ta přírodní, která je vždy v určitém komplexu účinných látek a tě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon kvě 17, 2010 8:05 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

mohy píše:Niekde tu bolo spomínané, že B12 sa berie aj ako prevencia proti ľadvinovým kameňom. Odporúčam stiahnúť si tento film (

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned kvě 16, 2010 9:11 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

NOWOCAYN píše:Po tom, ako som týždenne konzumoval cca 300g nepasterizovanej bryndze a cca 2,5 litra 24 hodín robiaceho sa kefíru z originál kozieho mlieka, som sa rozhodol s tým skončiť. Dôvod ? Tráviace problémy svojho druhu ( aké mám teraz a nemal som ich celý život ) vznikli práve počas užívania ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vaření v páře

Předmět příspěvku: Vaření v páře
Napsal: ned kvě 16, 2010 9:01 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 19837

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, zaujímalo by ma, čo všetko sa dá variť v pare. Strukoviny to rozhodne nebudú. Asi ani obilniny ( napr. ryža či jačmenné krúpy, nakoľko si teraz nemôžem dovoliť jedávať pšeno ani pohánku, lebo ma vysúšajú... nie som pre mňa vhodné, aspoň kým sa "nezavodním" dostato ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Surove vajicka - syrová vejce

Předmět příspěvku: Surove vajicka - syrová vejce
Napsal: ned kvě 16, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 89476

NOWOCAYN píše:Ja osobne si dávam ( začal som pred 4-ma dňami, žalúdočné problémy mám 2 týždne ) každý druhý deň 3 surové domáce vajíčka s cesnakom, staré pár hodín ( doslova ), patriace sliepkam s výbehom na veľkej záhrade. Inak, najradšej by som ich "nepil", ale surové si ich vychutnával v ústach ( ...

Napsal: ned kvě 16, 2010 8:51 pm 

lev píše:Díky za odpověd. A když tedy budu brát B6 a B12 samostaně, je možné k tomu brát ještě B-komplex, který neobsahuje B12ku, ale obsahuje B6ku? Tím pádem bych tu B6ku přijala dvakrát. Jednou samostatně a jednou v tom komplexu. Je to problém? Ne v tom problém nehledejte, vitamín B se dá těžko př ...

Napsal: ned kvě 16, 2010 8:48 pm 

muflon píše:Jestlize telo vyzaduje celkovou davku vit.C okolo 20g/den bez prujmu, jak je optimalni rozlozit to na mensi davky behem dne pokud bereme radeji financne levnejsi DMdrogerie sypany vit.C?- Treba 5x denne 4g v jedne davce? (je bez sipku-tak pouzivame rajsky protlak bez soli,nebo lepe cerst ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned kvě 16, 2010 8:16 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

draha22 píše:Dobrý večer, jsem po šesté jaterní očistě.Průběh opět bez problémů, při vypití 3 dávky soli vyšlo jen pár kousků velikosti malinkatého hrášku v pískověžluté barvě, nic víc.Chtěla jsem se zeptat zda pokračovat v očistě opět po 14 dnech nebo tomu dát delší pauzu.Děkuji za Vaši odpověd.Ješ ...

Napsal: ned kvě 16, 2010 8:09 pm 

Miroslav píše:Mám za sebou 5. očistu, ktorú som spravil podľa lunárneho kalendára ( nejako mi to vyšlo na stredu-štvrtok a aj pri tejto očiste zo mňa vychádzali kamienky. Po očiste som si robil klystír (2x). Prvá stolica sa dostavila až na 4tý deň po očiste a to teda pekne prekvapujúca Najprv išiel ...

Napsal: ned kvě 16, 2010 8:04 pm 

lev píše:Chci se zeptat jestli, co se týče jaterní očisty, je nějaký problém u lidí se špatnou vstřebatelností hořčíku střevem. Epsomka je vlastně hořčík a pokud ten se špatně vstřebává, tak by se dostavil projímavý účinek ihned po první dávce, je to tak? Pokud ano, vadilo by to něčemu? Ne to by nič ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: ned kvě 16, 2010 7:49 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Xion píše:Hmm, toto musim potvrdit, lebo som si vsimol, ze mne stava v zaludku stoji aj hodinu, niekedy dokonca 2 hodiny po vypiti. Asi to zacnem filtrovat aj ja, uz dlho nad tym rozmyslam. To je docela divné, osobně mám zkušenost, že šťáva opouští žaludek nejdéle do dvaceti minut.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: ned kvě 16, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Salix píše:Možná jsem hlupec, ale nikde jsem nenašel, jaký ze sta druhů vojtěšky vlastně pěstujete. Já jsem našel převážně skorozázračnou bio alfalfu, u které je cena za čtvrt kila ještě pořád v normě. Tak to netuším ani já, prostě tu, co normálně všude žerou krávy, rozhodně jsem nesázel nic speciál ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned kvě 16, 2010 7:40 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

lev píše:Pokud jde o očistu střev urinou, stačí napustit do střeva pet láhev uriny (1.2L) nebo je to málo? Taky jsem si všimla, že mám problém udržet v sobě čistou vodu zatímco s urinou to jde v pohodě 20 minut. Je to tím, že voda je těžší? Díky za odpovědi. To množství naprosto vyhovuje a váha obou ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: ned kvě 16, 2010 7:36 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, posledné dva týždne ( odkedy mám tie žalúdočné problémy, i keď už hnačku nemám niekoľko dní, no pre zmenu mám veľmi málo stolice, no v "krémovej" konzistencii normálnej farby ) moja moč chutí úplne inak.... už tam necítim žiadnu kyslosť s horkosťou spolu ( čo mi b ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: ned kvě 16, 2010 8:51 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Azul píše:Tak hlásím výsledky plivacího testu žádná candida tam není. Což mi je záhadou. Protože jsem opravdu vypozorovala že zabírá lichořešišnice. Brala jsem ji před tím v zimě a na bolesti v boku pomohla. Pak jsem nedělala nic a ony se vrátily. Nějak jsem zapomněla nebo co. No včera večer jsem pr ...
Stránka 1782 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1779, 1780, 1781, 1782, 1783, 1784, 1785 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem