Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:11 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1826 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1823, 1824, 1825, 1826, 1827, 1828, 1829 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv dub 01, 2010 8:25 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Ještě k pitnému režimu. Z časových a jiných důvodů jsem pil 1,5 l čisté vody (zatím z kohoutku) nebo vody s čerstvou citronovou šťávou ráno půl hodiny po snídani pak něco přes den půl hodiny po jídle a večer 1,5 l vody po večeři. Je tam chyba? (kromě té vody z kouhoutku). Zdánli ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Natekani prstu

Předmět příspěvku: Natekani prstu
Napsal: čtv dub 01, 2010 5:48 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13255

zuzis píše:Dobrá odpoved, ale já nesolim vubec. Kdyz pouziji sul, tak jen morskou nebo glauberovou a to jen do nejake ocisty a pravidelne do ocisty nosni dutiny. A tu vlastne ani nepolykam. Je fakt, ze mam ve strave jeste rezervy, ale omezuji vse postupne a pomalu. Stravuji se jen doma, nekupuji si ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv dub 01, 2010 5:44 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , mám kamaráda , kterému zjistili v listopadu 2009 kameny ve žlučníku o velikosti 8 až 22 mm / stěna žlučníku zesílená na 4-5 mm pozánětlivá reakce / - měl bolesti a šel na vyšetření - sono . Od té doby provedl 3 očisty a vyšlo z něj dost kamenů / pouze tmavě zelené po první a dr ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv dub 01, 2010 5:36 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

MICHALA píše:Díky za radu, napodruhé se mi to už povedlo, trvalo to opravdu asi tak 2 minutky, zřejmě pomohlo to vdechnutí břichem a nebo to, že jsem před klystýrem vypila hodně čaje (2 krát půl litru) a pořádně se vyprázdnila. Použila jsem urinu, nechala jsem ji pokojovou teplotu, takže trochu stud ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: čtv dub 01, 2010 5:29 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

ixi píše:Dobrý den, ráda bych poprosila o radu pro svou matku. Má 74 let, celoživotně štíhlá, stravuje se klasicky, ale střídmě s převahou zdravých potravin. Nikdy nekouřila, s ničím se neléčí, nemocná nebývá, pohybu má hodně, stolici každodenní, pevnou. V poslední době ji trápí bolest z vnitřní str ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: čtv dub 01, 2010 5:21 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

susila píše:Moc děkuji za odpověď.Pokusím se to pití kefíru vydržet .Nejde mi ani tak o sladkou chuť,klidně bych si ho i přisolila,spíš mi nechutná ta jeho kyselá chuť.Ale vše je lepší než léky,které mám užívat.Pokud je budu moci vysadit,budu jedině ráda.Ještě jednou moc děkuji. Právě ta kyselá chuť ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Strava po operaci rakoviny prsu.

Předmět příspěvku: Strava po operaci rakoviny prsu.
Napsal: čtv dub 01, 2010 5:15 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 26608

Veromirka píše:Pane Jardo, takové pH, jak uvádíte, nevím, jak bych dosáhla. I s pomocí citronové vody mám pH nejlepší 7, pomáhám si i zeleným ječmenem, korálovou vodou X20, každý den odšťavňuji řepu, mrkev, jablko. Z pečiva jím žitný kváskový chleba, dělám si často domácí pizzu z pohankové mouky, ty ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Refluxna ezofagitida/problemy s kyselinou

Napsal: čtv dub 01, 2010 4:20 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 44997

Peter píše:dobry den dnes som absolvoval kontrolne vysetrenie /endoskopiu- hadicu do zaludka/ . tri tyzdne odkyslujem..lieky som uplne vysadil. som uplne prelieceny ..lekar nechcel verit ze bez liekov. ked som mu povedal ze to riesim stravou a dostatocnym prisunom zasaditych potravin tak povedal ze ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv dub 01, 2010 11:43 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

mohy píše:Chcel by som sa opýtať, či zreagovaný ľanový olej v sirnej patlanine brať ako olej. Konkrétne mi ide o to, že v dennom príklade jedálničku odporúčate na ovocie lyžicu oleja. Keď k ovociu pojedám sírnu patlaninu treba to ovocie aj tak troškou poliať kvalitným panenským olivovým olejom? A pý ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv dub 01, 2010 11:36 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

mohy píše:Tak sa mi dnes konečne podarila pravá sírna patlanina. Prvá dva pokusy som robil ručným šlahačom, čo bola chyba. Domnieval som sa, že sa to tak môže celkom dobre rozmixovať. Nie je však mixovanie ako mixovanie a tak som si povedal, že skúsim mixér s 1,5 litrovou nádobkou. Je to stará ETA 0 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv dub 01, 2010 11:26 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:V priebehu pár rokov asi nebude možné bežne kupovať vitamín C ani iné potravinové doplnky na báze vitamínov a minerálov... ak, tak jedine v tablektách, kde bude v jednej minimálna doporučená denná dávka ( teda C-čko tam bude dajme tomu len 50mg ) a budú veľmi drahé... Čítal som to vo V ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ananas, papaja

Předmět příspěvku: Ananas, papaja
Napsal: čtv dub 01, 2010 11:18 am 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 108337

Xion píše:Tych papainovych semienok je ake velke mnozstvo zjest po jedle, na zlepsenie travenia? Povedzme ze clovek skonci na oslave, trochu sa neovladne, prijde domov s plnym bachorom, ake mnozstvo papainovych semienok by mal zjest, aby to malo efekt na zlepsenie travenia? Sice natvrdo, ale dobře t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Glaukom

Předmět příspěvku: Glaukom
Napsal: čtv dub 01, 2010 11:00 am 

Zobrazení: 12793

nika623 píše:Děkuji moc za odpověď, jak odkyselit vím, i když jsem se chtěla zeptat ještě na pár specifických potravin - melta, sušené sojové mléko (příp. čerstvé), rozinky nesířené, jogurty bílé - jsou to kyselé potraviny nebo zásadité? A které druhy ovoce a zeleniny působí kyselinotvorně? Autoři s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: čtv dub 01, 2010 10:30 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

susila píše:Dobrý den.Jistě ne náhodou jsem našla Vaše úžasné rady,ráda bych si to shrnula.Je mi 36 let,kojím a od porodu mne trápí vyšší krevní tlak.Minulý týden jsem měla hypertenzní špičku (180/100),poté jsem byla trochu nucena začít brát antihypertenzíva.Ráda bych je ale časem vysadila.Beru Rega ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Glaukom

Předmět příspěvku: Glaukom
Napsal: čtv dub 01, 2010 7:26 am 

Zobrazení: 12793

nika623 píše:Dobrý den, chtěla bych poradit, jsem dost mladá a už mi diagnostikovali glaukom. Rovněž trpím funkční hypoglykémií, zejména dopoledne, nemůžu sníst vůbec nic z obilovin (vč. třeba celozrných ovesných vloček, otrub, klíčků), protože se dostaví hypoglykémie. Odpoledne už takové problémy n ...
Stránka 1826 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1823, 1824, 1825, 1826, 1827, 1828, 1829 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem