Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1839 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1836, 1837, 1838, 1839, 1840, 1841, 1842 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pát bře 19, 2010 8:43 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Dnes bolo mojej matke mimoriadne zle, nešla kvoli tomu ani do práce. Poradil som jej klystýr, výplach žalúdku a hladovku(aspon ten 1 den) alebo klystýr, výplach žalúdku. Dočkal som sa iba výsmechu a vulgarizmov. Den pred tým som jej hovoril nech neje tú s-k-u-r-v-e-n-ú tresku. Zo širokým ús ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: pát bře 19, 2010 8:34 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:Jarda, ked chcem po dzusovom poste previest dalsiu ocistu pecene, ako by som mal postupovat. Predpokladam, ze zlc sa prestala tvorit v takom rozsahu, a keby som po takto dlhej pauze bez tuku vypil 120ml oleja, nebolo by to dobre. Po ukonceni povedzme 10 dnoveho dzusoveho postu, by ste ako ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát bře 19, 2010 8:26 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Ještě k tomu hořčíku a rozpouštění kalcifikace v ramenou. Vadí že ho beru společně s tabletou B6? Aby se nějak nesnižoval jeho účinek. Všude tady píšu hořčík a zinek pouze nalačno a vitamíny včetně B 6 po jídle, čili brát to dohromady moc vhodné není.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zubni kamen a vylezani dasni- bez ultrazvuku...prirodne?

Napsal: pát bře 19, 2010 10:55 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 48425

Anička píše:Děkuji. A ještě se zeptám. Bude MMS fungovat i na váčky, co se dělají pod zuby, či to je problém někde jinde ? Na váčky to při pravidelném používání funguje, je to skvělá desinfekce ústní dutiny a opravdu to umí celkem zázraky.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Detoxikace ?

Předmět příspěvku: Detoxikace ?
Napsal: pát bře 19, 2010 10:34 am 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 48588

mohy píše:Uvedený odkaz nefunguje vyhadzuje to chybu [#10343] We could not determine which topic you were attempting to view. Napadlo ma, či ste náhodou nebol vo fóru prihlasený, vie to robiť potom problémy. Dalo by sa to ešte raz vložiť s tým, že nebudete prihlásený do fóra? Ďakujem Toto fórum před ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát bře 19, 2010 7:26 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

mohy píše:Tak som ten ľanový olej hneď spracoval, ako ste mi dnes poradili, spojilo sa to vynikajúco do pudingovej konzistencie. Vrch patlanice bol lesklý, ale žiadny mastný prstenec na nádobe neostal. Keď som to však ochutnal, stále som cítil tu orieškovú chuť. Jemne nahorklá chuť sa vytratila úpln ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zubni kamen a vylezani dasni- bez ultrazvuku...prirodne?

Napsal: čtv bře 18, 2010 10:25 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 48425

Anička píše:Mám prosbu. Jak dalece může nebo nemůže MMS poškodit můstky ? Má to na ně nejaký vliv ? Tak s tím zkušenosti nemám, ale domnívám se, že tam žádný zásadní problém nehrozí pokud to nebudete používat přímo koncentrované, ale trochu si to naředíte vodou. Vhodný způsob aplikace bych viděl klo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: čtv bře 18, 2010 10:22 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

NOWOCAYN píše:to Jarda : Neviem prečo mi potom tá pani povedala, že vydrží v chladničke tri dni.... možno to povedala len tak, pre istotu...alebo pre jej strach z toho, žeby mohla byť omylná... ? ... Ja totiž nezistím, kedy to mlieko skysne... nemám s ním žiadne skúsenosti. Ale myslím, že keď budem ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv bře 18, 2010 10:13 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Janinka158 píše:Je normálne že som si pred týždnom robila očistu črev a ešte som nebola na velkej? je strašné ako to telo to v sebe drží a aké sú tie črevá lenivé Stolice musí být každý den a pokud není spontánní defekace, tak je nezbytné provést klystýr a toxické odpady z těla odstranit. Jinak se j ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv bře 18, 2010 10:09 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

fdh píše:Je pravděpodobné, že po aplikaci série (5x) klystýrů po jaterní kůře dojde i k velkému vyplavení laktobacilů ze střeva? A důsledek toho je mazlavá stolice, která má jinak barvu i zápach v pohodě a je jako celozrnný rohlík? Do toho ještě prdíky... Díky kefíru, který je starší jednoho dne mi ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: čtv bře 18, 2010 7:30 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Sahulkova.Iveta píše:Dobrý den, pane Zajíček, mám žlučníkový kámen (4 cm), chronický zánět jícnu, poslední testy prokázali zánět v celém těle, vysoké hodnoty jaterních testů, špatné trávení - buď zácpa nebo průjem, špatně se mi dýchá - velmi špatně, stále krkám. Prosím - poraďte. Láďa Takto velký ká ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: čtv bře 18, 2010 6:54 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Olina píše:Dobrý den, včera mi na sonu břicha zjistili, že mám žlučník plný kamenů o vel.cca 10mm a že doporučují operaci. První záchvat jsem měla v době vánočních svátků, bolest pravé poloviny břicha vystřelující do zad pod lopatku. Od té doby cítím velmi často tupou bolest v pravé polovině zad vyc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv bře 18, 2010 5:36 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

mohy píše:Kúpil som v bio obchode tento olej Mali ho v chladničke a dátum výroby je uvedený 09.03.2010. Po okoštovaní ma takú jemne nahorklú chuť, ale povedal by som, že dáku moc výraznú asi nie. Keď ta prvotná chuť prejde po 10-15s tak je cítiť orieškami. Má však nažltlú farbu: Myslíte, že môže byť ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: čtv bře 18, 2010 5:27 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

NOWOCAYN píše:No, od včera už mám "kefírové hubky" vyzerajú ako karfiolky.... zatiaľ ich mám v obyčajnom pasterizovanom mlieku, no už zajtra mi dovezú do KE ( zatiaľ ) 1 liter kozieho mlieka, nakoľko tí od ktorých ho budem odoberať, idú nakupovať nejaké veci do KE. Teším sa... Chcem sa opýtať, či si ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Želatina

Předmět příspěvku: Želatina
Napsal: čtv bře 18, 2010 5:20 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 9955

Veverka píše:Toto mi napadlo dnes v souvislosti s ovocem a dortíky. Jaká želatina je vhodná a pokud vůbec nějaká. Ano ta řasa Agar-Agar je velice dobrá a dá se přidávat prakticky do čehokoliv, kde potřebujeme něco zahustit želatinou. Nemá žádnou vlastní chuť a neovlivní tedy nijak žádné jídlo.
Stránka 1839 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1836, 1837, 1838, 1839, 1840, 1841, 1842 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem