Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:33 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1848 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1845, 1846, 1847, 1848, 1849, 1850, 1851 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Stavba nových základů

Předmět příspěvku: Stavba nových základů
Napsal: čtv bře 11, 2010 6:24 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 179772

ettelea píše:dobrý den, chěla jsem se zeptat...již od ledna jsem najela na Vámi doporučený jídelníček, dodržuji půsty, provádím všechny očisty které na svých stránkách máte a vidím na sobě výrazné zlepšení. Stojím teď ale před problémem - v dubnu jedu na měsíc a půl s baťohem na cestu přes Japonsko, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv bře 11, 2010 6:06 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Hermina píše:"přímo do vagíny dejte na noc jedno kefírové zrno, což by mělo za pár dní, relativně rychle, odstranit problém a namnožit vám tam to, co tam má být, což jsou laktobacily. " Chtěla jsem se zeptat: 1) zda pak kefírová zrnka opustí vagínu sama (či se mají po nějaké době vyndat) 2) někde js ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: čtv bře 11, 2010 5:56 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Jana píše:Tak to jsem vůbec nepochopila Přece z odšťavňovače teče jedním otvorem šťáva, druhým padá odpad, který se pak už nejí, to máte pravdu, ale jíst se klidně může a také to tak dělám. Skutečně to padá dohromady a já zvládnu na dvě slušné mrkve vyrobit veškeré máslo z 0,2 l ořechů a semínek. Tu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: čtv bře 11, 2010 5:46 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Jana píše:Dobrý den, mám dotaz, vitamín E a hořčík se mají brát na lačno, mají se zapíjet tedy jen vodou, nebo můžu šťávou? Vitamín B12 je jedno, kdy se vezmu? Když si vezmu ostropestřec, pak se má po 20 minutách jíst, je problém, když se najím pak třeba až za 2 hodiny? To samé u Lepicolu... ? Děkuj ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: čtv bře 11, 2010 5:26 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Veverka píše:Zdravím, už jsem se pročetla i sem, ale budu Vám kousek oponovat. Chléb jím a moc ráda. Pečeme si ho doma sami ze svých surovin. Jen mouku mi melou u známých, že na to nemáme nic. Jináč se dá ochutit v podstatě čímkoliv na co máte právě chuť. U nás vede žitný, oříškový chleba s mátou. M ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: čtv bře 11, 2010 5:13 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:Ten bodliakovy olej bude o kolko menej ucinny, ako rozzuvat semienka? Predsalen, je to podstatne pohodlnejsie. On není méně účinný, ale je tam stejný problém jako u lněného oleje, že se celkem snadno zkazí, což je důvod, proč doporučuji ty semínka. Jinak je olej asi i lepší, a bohužel i po ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv bře 11, 2010 10:42 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Tak toho pálenia si užívam v poslednej dobe dost, takže to pre mna nebude nič nového. Hned to vyskúšam. Mimochodom, zistil som, že mms sa dá použit aj ako peeling. Aktivoval som cca 7 kvapiek potom som to naniesol na stehno(starý flak po škrabanci), nechal to tam, neumýval, iba ked už som c ...

Napsal: čtv bře 11, 2010 8:22 am 

Mat píše:Z tých "špricungov" mám riadne podráždený análny otvor, dokonca trochu aj krváca. Je to extrémne nekomfortné a detský zásyp je "slabota". Existuje niečo čo by sa dalo použit v tejto súvislosti a má výraznejší účinok? Ďakujem Můžete vyzkoušet kašičku z papay, to velice dobře regeneruje tkáně ...

Napsal: stř bře 10, 2010 10:44 pm 

Bronek píše:Dobrý den, je vhodné použití MMS na mononukleozu? Dle mého názoru ano, kontraindikací k užívání MMS je opravdu málo a hlavně se týkají ledvin. Možná by bylo lepší játra vyčistit pomocí jaterní kůry, ale to musíte zvážit podle aktuálního stavu.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pickles

Předmět příspěvku: Pickles
Napsal: stř bře 10, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 45
Zobrazení: 69917

Jaroslavx píše:Dobrý den, asi je to zřejmé na první pohled, ale radši se zeptám: Mohu pickles vyrábět ve vakuových dózách, ze kterých lze vypumpovat vzduch? Něco jako zde na obrázku: http://www.4home.cz/inshop/catalogue/products/detail/110145.jpg. Děkuji. Tak na to odpovědět nedovedu, bakterie, kter ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: stř bře 10, 2010 10:08 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

baris píše:Dobrý den, nejprve bych vám chtěl poděkovat za vaše stránky.Každý den je s manželkou pročítáme/objevili jsme je teprve nedávno/,a pořád se učíme Vyzkoušel jsem si očistu tlustého střeva,chystám se na očistu jater a již týden pravidelně provádím nosní sprchu neboli Džala-Néti.Díky vašemu p ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř bře 10, 2010 9:57 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

baris píše:Dobrý večer, provedl jsem si očistu střeva přesně dle popisu.Jen jsem po celou dobu vypil pouze 3 litry slané vody a očista byla hotová.Je to možné,nebo se musí vypít opravdu 4,5 l.? Pokud z vás šla pouze čistá voda, tak je to pořádku a na litrech nezáleží, to je napsáno tak, aby to vyplá ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř bře 10, 2010 9:02 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

draha22 píše:Nezlobte se,že se tak hloupě ptám, ale jak jste to myslel s tím brejkováním?Myslíte, že by mi mohlo být nějak blbě?První dvě očisty bezva bez problémů, fungovala jsem úplně normálně.Jestli se můžu zeptat, co byste dělal Vy na mém místě. Ten výraz používá dnešní mládež pro určité vypětí, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: ENTOMOFÁGIA - pojedanie hmyzu

Předmět příspěvku: ENTOMOFÁGIA - pojedanie hmyzu
Napsal: stř bře 10, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 48771

NOWOCAYN píše:To Jarda : potrebné návyky tu nie sú ani na citrusové ovocie, či iné exotické potraviny ( nejaké oriešky atď ). Viem, že hmyz je hmyz ( ovocie je ovocie ), a s hmyzom ako takým ( na rozdiel od ovocia ako-takého ) nemáme skúsenosti, ale mne to nevadí. Vôbec sa neobávam, žeby mi to nepro ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř bře 10, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

draha22 píše:Dobrý večer,mám malý dotaz k jaterní očistné kůře.Chtěla bych provádět již třetí v pořadí, je to vhodné i když dobírám antibiotika na zánět dásní.děkuji za odpovědˇ Tak to vám odborně nepomohu, na tyhle sajrajty nejsem odborník, ale dle mého názoru to ta očista vypere všechno ven a je o ...
Stránka 1848 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1845, 1846, 1847, 1848, 1849, 1850, 1851 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem