Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:17 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1855 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1852, 1853, 1854, 1855, 1856, 1857, 1858 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob bře 06, 2010 10:13 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Xion píše:Nevadi, ked do Angela hodim cely citron plny kostok? Chutovo ta stava velmi neziskala, bola z tych kostok dost nahorkla, skor sa pytam, ci tie kostky obohatia stavu po zdravotnej stranke. Rovnako pre grapefruit. Dost ma zaujali ucinky kury na pomarancovej stave, ako dlho sa na nej da byt. ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob bře 06, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

catcher píše:Oskar je takový "držák" pro častý provoz na běžné ovocné a zeleninové šťávy. Ani ho moc nemyju, pokud to není na dlouhou odstávku, ono se to protlačí ven s novou dávkou surovin. V létě je ale nutný po ranním odšťavňování ovoce aspoň proplach vodou, protože při vyšších teplotách ty ovocn ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob bře 06, 2010 10:51 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

catcher píše:Tak o tom žádná. Já jsem koupil svého Oscara 901 (identický jako Omega 8004) v Anglii od firmy která měla všude v reklamách na tento stroj uvedeno "Living Enzymes". V drtivé většině považuju reklamy za vyloženě lživé, ale tady je to fakt pravda - když si dám mix mrkev-celer-brokolice-če ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob bře 06, 2010 10:38 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

ixi píše:O etikoterapii jsem si už něco načetla a určitě mne to zaujalo. Rozhodla jsem se ale začít s pomaturitním studiem, protože cítím, že ne na vše se dá jít v otázce výživy jen selským rozumem. Velmi v tomto obdivuji Jardu, protože se zde často vyjadřuje k odborným věcem, které se nedají jen ta ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: sob bře 06, 2010 10:31 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Jenom se ujišťuji - mléko mám z místního zemědělského družstva. Všude je psáno, že mám mléko převářet. Pochopila jsem, že na kefír ho převářet nemám. Je to tak? Ano, čím méně budete do přírodních zákonů zasahovat, tím méně budete mít zdravotních potíží.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Trhlinky v nose

Předmět příspěvku: Trhlinky v nose
Napsal: sob bře 06, 2010 10:29 am 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 27907

Inka píše:Děkuji moc za radu, vyzkouším to. Napadlo mě, jestli třeba nemůže jít také o nějaký nedostatek vitamínů, jako se třeba dělají koutky u úst při nedostatku B12 atd. Ale taky jsem se s tím u nikoho nesetkala. Ten vitamín B 12 to může teoreticky způsobovat také, ale není to moc obvyklé, nicmén ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kukurica ( alebo kukuričná polenta )

Předmět příspěvku: Kukurica ( alebo kukuričná polenta )
Napsal: pát bře 05, 2010 11:16 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 25325

Sybilla píše:Ja si quinou pripravujem a mne to chutí. Nie je to žiadna exotika, len v našich končínách v modernom šialenstve života vo veľkomestách upadla do zabudnutia a ľudia o tom teraz málo vedia. V minulosti sa používala v kuchyni viac. Je dobrá nasladko s ovocím aj na slano so zeleninou. Prípr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát bře 05, 2010 11:08 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Xion píše:Co tak pridat do kefiru trochu pomletych lanovych semienok, mohlo by to prospiet, alebo by to mohlo zhorsit travenie? To určitě bude dobré na defekaci, běžně se to dává do jogurtu a funguje to dobře.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát bře 05, 2010 11:02 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Maybes píše:Dobrý den Jardo, ne vitarian.cz jsem četla: Všeobecně známá je poučka, že cukr a tuk nemají být konzumovány společně. Vy píšete, že si dáváte olej a semínka do ovoc. salátu. Dále mi mě zajímalo jaký je Váš názor, že ovoce překyseluje, protože obsahuje velké množství cukru a tudíž candidu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát bře 05, 2010 10:56 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Xion píše:Tak to vymenovali najhorsie zdroje vapnika, tavene syry su uplne najhorsi zdroj vapnika, telu ho doslova odoberaju. Potreba vapnika zavisi od stavu prekyselenia, ked telo nema preco neutralizovat zaplavu prekyselenia, naco potrebuje prave vapnik, postacia ovela mensie davky. Odhadom 250-50 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát bře 05, 2010 10:49 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Inka píše:Dobrý den, dočetla jsem se zde, že při užívání hořčíku je nutné zároveň užívat B6 na ochranu ledvin. Stačilo by místo samotného vit B6 užívat ve větším množství pangamin? A co hrozí ledvinám, pokud by se vit B nedodával? Děkuji Lepší je ten vitamín, je to na ochranu před ledvinovými kameny ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: pát bře 05, 2010 10:47 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Veverka píše:Já mohu česnek několikrát za den a jak samotný na chroupání, tak s čímkoliv do kombinace. Pokud máte pocit, že by Vám čpěl z papule, tak je dobré ho schroupat se šalvějí či řeřichou. Ta vůni česneku stahuje. Ale klidně jej přimíchám i do ovocných salátů. Prostě se satabilně ,,odčervujem ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát bře 05, 2010 10:38 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Xion píše:Dnes chystam druhu ocistu pecene, popijam jablkovu stavu. A dobre som urobil, ze som to odlozil o den. Dnes som po troch dnoch vyhradne len na ovoci a zeleninovych stavach (konkretne mrkva-cvikla-zeler-cierna redkev a mrkva-jablko, plus trochu ananasovej), z toho prvy den mrkvovy salat, in ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: pát bře 05, 2010 10:27 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Veverka píše:Tak na tuty procedůry se chystám v mezičase s očistou jater. Nevím, zda nemám zanesený organismus i jinde, tak to chci vzít z gruntu a pak už snad klid až do smrtě. Do smrti klid určitě mít nebudete, tělo se musí čistit průběžně celý život, ale třeba již ne tak usilovně.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: pát bře 05, 2010 10:25 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

elisen píše:Aha, děkuju, a kde rektální rourku seženu Běžně celý irigátor prodávají zdravotní potřeby, zda mají i samostatnou rourku, to netuším.
Stránka 1855 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1852, 1853, 1854, 1855, 1856, 1857, 1858 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem