Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 11:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1857 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1854, 1855, 1856, 1857, 1858, 1859, 1860 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Meteosenzitivita

Předmět příspěvku: Meteosenzitivita
Napsal: čtv bře 04, 2010 8:56 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 19379

Mat píše:Aká je vlastne relevancia tohto pojmu? Ja osobne sa domnievam, že ma počasie celkom významne ovplyvnuje. V prípade, že je vonku zamračené a napr, hned od rána vstávam takpovediac do tmy, tak celý den sa cítim dost mizerne, mám dojem ako by na mna niečo tlačilo, jednoducho celkový diskomfort ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv bře 04, 2010 8:39 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Veverka píše:Pleťová maska z hustšího kefírku a oplachy obličeje řidším kefírkem jsou taky báječné. Pomáhají v době puberty i v jakémkoliv věku na obživení pokožky. Nemáme tedy tolik, abychom se doň mohli naložit ve vaně, ale na obličej to zvládáme. To máte pravdu a umí i jiné věci, velice prospěšné ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: čtv bře 04, 2010 7:48 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Maybes píše:Kefírovou houbu nemohu sehnat, tak až se Vám urodí poprosím Vás. Prubněte nějakou inzertní možnost na internetu, většina lidí tam uspěje a mnohdy i ve svém okolí houbu lehko seženou. Pokud se to nepodaří, tak dejte vědět.

Napsal: čtv bře 04, 2010 7:45 pm 

Veverka píše:Do všeho kam má přijít mléko používám buď jogurtík, či kefírek. Každá z nich má však jiný výrobní a časový postup. Kefír jako takový je pro nás doma ideální po jednom dni. Na denní pití. Pokud potřebuji někde použít tvaroh, tak nechávám kefír zrát v lednici / pomaleji / i 2 týdny. Pak j ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv bře 04, 2010 5:07 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Peertyll píše:Dobrý den, chtěla bych vědět Váš názor na nulovou reakci. Dostala jsem se postupně na tři kapky MMS a nemám vůbec žádné pocity. Vyplývá z toho, že nejsem zanešená "breberkami" ?! Dost o tom pochybuji, protože je mi 45 let a nikdy jsem nedělala žádnou očistu. Poslední dobou jsem pořád j ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv bře 04, 2010 5:02 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Odstavnujete pomeranče a další citrusove plody i se slupkou? Jak se zbavujete chemikálií ze slupky, stačí pomeranč umýt v horké vodě? U těch pomerančů a citrusů obecně, bych to zrovna moc nedoporučoval, vetšinou je to dost chemické a nic dobrého se od toho čekat nedá.

Napsal: čtv bře 04, 2010 4:30 pm 

NOWOCAYN píše:Mne je jasné, že nič zdravé nesmrdí Ja som len "citoval" moju mamu, ktorej smrdí aj keď sa varí pohánka, alebo kaleráb... no zaujímavé, že s Prontom proti prachu oxiduje po byte celú sobotu a ja by som jej ho najradšej "odstrelil" z ruky...tú agresívnu chémiu, ktorá nie je Bio ( aby so ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv bře 04, 2010 4:17 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

NOWOCAYN píše:elisen : tvoje jablká budú zdravšie ako konvenčné, ale nebudú také čisté ako si myslíš... no vždy je to lepšia varianta. A keď budeš piť "bio mlieko" a jesť "bio mäso", tak za pár rokov ( XY ) dostaneš "bio rakovinu". Radšej konvenčnú zeleninu, ovocie, oriešky a pseudoobilniny, ako hov ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv bře 04, 2010 4:13 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

elisen píše:díky,příště prosím bez urážek...když si na zahradě pěstuju mrkvev nebo jablka tak asi bio budou že... To není urážka, ale upozornění na správný postup při výběru potravin a postupů, které vám servíruje moderní chemicko-potravinářský průmysl. Bio se opravdu nedá vypěstovat ani na vaší zah ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv bře 04, 2010 4:05 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

lukas píše:Okrem vahy nejaky skutocny problem nemam. Pred dvoma tyzdnami som mal jeden den zvysenu teplotu, ale urina v kombinacii s minimom jedla to rychlo vyriesila. Par dni som bol zahlieneny ale aj s tym si telo poradilo. K tym domacim potravinam - pride mi zdravsie dat si celozrnny rozok so zel ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: čtv bře 04, 2010 3:45 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Host píše:Doporučená doba máčení pohanky 12h vychází z čeho? Jaké jsou limity min./max. doby máčení? Jak píše Xion, pohanka je skoro instantní potravina a namočení u zralé pohanky stačí velice krátké.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv bře 04, 2010 3:43 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Nějaké vyhledávání jsem už zkoušel. Doporučovali hlavně mléčné výrobky, tavené sýry, eidam apod.... Tak by to vypadalo hlavně na denní mák, sezam, případně ořechy, zelenina. O té doporučené denní dávce 1400mg a obsahu vápníku 1000mg na 100g máku jsem četl v lékařské poradně. Jin ...

Napsal: čtv bře 04, 2010 3:39 pm 

mohy píše:Už dávnejšie mi prišla na um myšlienka, či ste niekedy uvažoval o napísaní knižky. Vaše dlhoročné skúsenosti by tak mohli dostať nejakú papierovú formu a myslím si, že by bol aj celkom slušný záujem. Uvažuje o niečom takomto? No já sice již knihu píšu, ale více píšu sem a tak mi to moc nep ...

Napsal: čtv bře 04, 2010 2:07 pm 

Xion píše:Jarda, kym to zverejnite v publikovanych tematach, tak co tak zatial dat Vase vystupenie v Prima napadoch o kefire sem? http://prima.stream.cz/receptar-prima-n ... r-28-02-10 zaciatok 15:20 No dobře, ale sám se nerad hned někam hrnu a do prezentace svojí osoby už vůbec ne. Za poslední tři ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: čtv bře 04, 2010 2:03 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

elisen píše:Nedá se u této metody použít obyčejný klystýr? To určitě ne, tady je ta sůl nosnou součástí procedury a vynechat se určitě nedá.
Stránka 1857 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1854, 1855, 1856, 1857, 1858, 1859, 1860 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem