Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 11:39 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1858 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1855, 1856, 1857, 1858, 1859, 1860, 1861 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv bře 04, 2010 11:24 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Xion píše:Dnes som skusil Angel Juicer na pomaranc a ananas. Pomaranc isiel krasne, 288g (so supkou) a vyslo 150ml stavy. Cize vytaznost cez 50%, pokus zopakujem s gramazov bez supky. Ananas isiel tazko, pretoze ho sneky nebrali dobre. V tube vznikla kasicka, ktora len velmi pomaly odtekala. Odhadom ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv bře 04, 2010 11:06 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

NOWOCAYN píše:Vedel by sa mi niekto vyjadriť, ktorý z týchto odšťavovačov je lepší ? Omega 8004 ( údajne najlepší "šnek" ) : http://www.eujuicers.sk/sk/katalog/odst ... omega-8004 .... alebo WildCat JX200 ( jeden z cenovo najdostupnejších dvojhriadeľových, možno najdostupnejší... ) : http://www.euju ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: čtv bře 04, 2010 10:10 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

ettelea píše:tak smrkání byla chyba, to je jasný. Jinak dnes jsem prováděla průplach 3x - poprvé jsem bolest v uchu cítila během proplachování, podruhé už jen po něm a po posledním už jenom trošku. Akorát mám teď od včerejška pořádnou rýmu, tak nevím jestli navíc pocit zalehlého pravého ucha není zp ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: čtv bře 04, 2010 9:57 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

NOWOCAYN píše:to Jarda : A v čom je tá strava zlá, keď proti "pseudoobilninám" nič nemáte ? Navyše tam je ten chlieb ( 500-750 g týždenne, dva - 3 dni odstatný, najmenej škodlivý aký sa dá kúpiť v KE ) a to, že zelenina je varená ( no nie vždy )... To predsa nemôže spôsobovať problém, ktorý moja mam ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rodina, ktorá nejde s vývojom k prirodzenosti...

Napsal: čtv bře 04, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 23125

NOWOCAYN píše:Tiež máte taký problém ? Trvalo mi skoro mesiac, než som presvedčil mamu a sestru ( 18 ročnú piraňu ), aby som si mohol dávať hore na kuchynskú linku vodu do mojich džbánov na odstátie... Trvalo mi skoro mesiac, než som si mohol tú vodu mraziť v "maminej chladničke&mrazničke" - dve 2li ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: stř bře 03, 2010 11:14 pm 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

Nevada píše:Tak abych získala větší jistotu, prosím, napište kolik vody mohu napustit? Dále pak, zda vícekát za týden. Děkuji Tam se nemusíte nijak bát, takto staré dítě si samo řekne jak je na tom a jeho střeva klidně pojmou i litr tekutiny. Zpočátku bych dal tak 0,5 litru a postupně, až se nebude ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř bře 03, 2010 10:04 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Veverka píše:Dobrý den, scháním Epsomskou sůl pod všemi dostupnými názvy včetně chemického vzorce a musím potvrdit, že mladší lékárnice nevědí nic. Starší zašátrají v paměti a daly by mi správně, ale takovéto zboží neobjednávají. Navštívila jsem takto 32 lékáren. Tak už docela dlouho lovím po netu, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Trhlinky v nose

Předmět příspěvku: Trhlinky v nose
Napsal: stř bře 03, 2010 9:48 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 27907

Inka píše:Ráda bych se zeptala, zda nevíte s čím mohou souviset trhlinky v nosních dírkách. Trápí mě to celkem pravidelně. Nejsem nijak nachlazená či něco podobného. Jen tak se to objeví, že v každé nosní dírce mám malou podlouhou trhlinku (když se kouknu v zrcadle zespoda na nos tak to vypadá jakob ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Hluk

Předmět příspěvku: Hluk
Napsal: stř bře 03, 2010 9:42 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 61984

mohy píše:Niekde som čítal, že akýkoľvek pobyt v prírode čistí auru Zelená farba zas pôsobí upokojujúco na oči. Kto by preto nemal rád les. Z hluku, prachu a chaosu sa nadýchať čerstvého vzduchu, popočúvať zvuky prírody a keď je ešte k tomu aj slniečko, tak je to presne ako píše p. Jarda "ráj pro du ...

Napsal: stř bře 03, 2010 7:39 pm 

Nevada píše:Věřím Vám, v tom není problém, díky Vám se dávám pomalu dohromady. Ale je to pro mě všechno hodně nové a nevím, zda zvládnu klystýr i u svého syna. Budu se snažit. Mimo jiné - stolici má sice pravidelnou, ale už dlouho velmi mazlavou - nezdravou. Asi by tedy potřeboval větší změnu jídeln ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Atesty

Předmět příspěvku: Atesty
Napsal: stř bře 03, 2010 7:27 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 47315

Veverka píše:No to máte pravdu. Nikdo vlastně neví, co kupuje za potraviny a myslím si, že kdyby bylo vše prověřováno a popravdě štemplováno atesty stačí jeden malý obchůdek do města a vejde se tam vše. Opravdu není jednoduché nakupovat dobře zdravé potraviny. Bohužel jsme ovlivňováni hodně stresem ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: stř bře 03, 2010 7:22 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

Veverka píše:Kozu domácí a její mlíčko mohu doporučit všem. Jsem sama ,,koza". Co zbaští naše Kanálie, je dobré i pro mne. Kolikrát jdu po louce a uždíbnu si jetel, pamplišku, jitrocel......prostě na to mám chuť a je to dobré. Kefírek, jogurtíky.... si děláme sami. Kdo má drobet možnost, měl by si k ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: stř bře 03, 2010 7:17 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

radost píše:Dobrý den, mohu se zeptat, jak očistit tenké střevo od plísní ? Šankaprakšalánou? díky, Šárka To určitě může pomoci, ale vhodné je také pojídání fungicidních potravin a pití velkého množství domácího kefíru, který dá kvasinkám a plísním rychle na frak. Výborná je také aplikace MMS, to pl ...

Napsal: stř bře 03, 2010 6:34 pm 

Nevada píše:Tak jo - našla jsem nachlazení obecně, tak nebudu zakládat nic nového a zeptám se rovnou tady. Mému synovi je 10 let. Dosud byl v celku - dle mého názoru - zdravý. Loni měl např. ve škole zameškáno 0 hodin - nebyl opravdu celý rok nemocný. Letos je už po čtvrté za školní rok doma. Bráním ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Hluk

Předmět příspěvku: Hluk
Napsal: stř bře 03, 2010 6:24 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 61984

Veverka píše:Zdravím, na to mám jediný recepis. Odstěhovat se do místa, kde je hluk minimální a obklopit se přírodou, která je jak balzám na nervy. Švagrová bydlí v bytovce. Nad sebou mají nějakého všeuměla co neustále používá zbíčku, kldivo a do všeho řve rádio na plné pecky. Ledva cosi dodělá, už ...
Stránka 1858 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1855, 1856, 1857, 1858, 1859, 1860, 1861 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem