Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 11:36 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1859 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1856, 1857, 1858, 1859, 1860, 1861, 1862 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: stř bře 03, 2010 6:20 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, odkedy užívam pangamín ( 3x4 tabletky ) a odkedy som zvýšil príjem vit. C na asi 3-6 gramov denne, tak mám často vetry.... a také dosť "nevábne"... nebolí ma žalúdok, všetko je o.k.... Až na to, že keď som napr. za PC, a "chytí ma to", tak musím v priebehu hodiny ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: stř bře 03, 2010 6:11 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jaroslavx píše:Dobrý den, včera jsem poprvé zkusil 1denní půst podle návodu na pust.cz. S pocitem hladu jsem problém neměl, ale večer jsem začal silněji pociťovat tlukot srdce a to vydrželo až do rána (2x jsem se vzbudil). Protože se srdcem nemám problémy a na podobný stav si nepamatuji, docela mě t ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dobrá obecná informovanost

Předmět příspěvku: Dobrá obecná informovanost
Napsal: stř bře 03, 2010 6:05 pm 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 92581

Veverka píše:Zdravím, my si jezdíme pro vodu ke studánce v Kotouni. Je to voda ,,kloubovka". Čistá, pramenitá voda a výborná na chuť. I uskladněná v pet lahvích a sklenených lahvích mi v komoře vydrží mnoho měsíců. Na zimu než začnou mrazy a sníh, udělám si maxizásobu a vydržím tak snadno do jara, n ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: stř bře 03, 2010 5:56 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

vendy píše:já myslel , že jde hlavně o ten chlorofil, jetel nepěstuji , roste mi na zadradě, jaké přednosti má tedy vojtěška,před jetelem ? To je opravdu dlouhé povídání a na netu je popsané, najděte si ty informace a uvidíte, že se to dost liší. Samozřejmě jde používat oboje a jetel je i chutnější, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř bře 03, 2010 5:48 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Mohl byste uvést ješte další vhodný běžně denně dostupný zdroj vápníku jako mák a sezam? Někde bylo napsáno že by měl člověk denně konzumovat 1400mg vápníku a že ve 100g máku (což by bylo zřejmě víc než 2 lžíce) je ho 1000. Je to tak? A může mít mák při dlouhodobém braní nevhodn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: stř bře 03, 2010 5:42 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 87250

Veverka píše:Zdravím, pracujeme na půdě, která už mnoho desetiletí není nijak chemicky znečištěná. Vše co se kolem zeleniny a ovoce u nás děje je obděláváno ručně - někdy ukrutné / představa mandelinky bramborové a já se sklenicí v brambořišti ?? Kolikrát mám pocit nekonečného boje i s plevely. No a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř bře 03, 2010 5:30 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

lukas píše:Ako ste odporucili, davam moju spravu na forum: Dobry den. Na vase stranky som narazil nahodou, ale velmi ma zaujali, predovsetkym z dovodu, ze zrejme viete co robite a v mnohom s Vami suhlasim. Rad by som Vas poziadal o par rad, pretoze v septembri minuleho roku som si uvedomil, ze zrejm ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: stř bře 03, 2010 5:11 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

lukas píše:a je teda problemom, ked si pripravim sirnu patlaninu aj s pomletym lanom napriklad na dva dni dopredu? edit: pripadne ked skladujem pomlety lan v chladnicke pocas 36 hodin? To první problém není, hotový produkt je v chemické vazbě a oxidaci nepodléhá. Druhá varianta je jednoznačně špatná ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: stř bře 03, 2010 5:08 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

elisen píše:Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co tedy jíst? Pořád jen ovoce a zeleninu? A co si upéct vlastní chléb doma? Samozřejmě bez Vámi zavrhovaného droždí. Nebo myslíte že už samotná třeba i celozrnná mouka škodí? A co vajíčka a maso na to máte jaký názor? Také se prodává třeba mléko pohankové ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř bře 03, 2010 11:32 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

ohnut píše:zdravím. dneska chci začít s jaterní očistou -dnes odlehčovací dieta, zítra jablečný den a v pátek vlastní kůra.ale, zhruba před 3 lety mě na sonu našli v žlučníku šutr velký cca. 2,5 - 3 cm. , který jako zátka přiléhá na žlučovod. chtěli ho vyndat klasicky okamžitě ven, což jsem odmítl.a ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: stř bře 03, 2010 11:25 am 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

vendy píše:vojtěšku jsem nikdy nepoužíval, mně maximálně vyhovuje jetel, vyloženě mně chutná, ale každému chutná něco jiného Jetel je chutnější, ale léčebné vlastnosti má horší a hůře se pěstuje, takže vše mluví pro vojtěšku, kromě té chuti.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: stř bře 03, 2010 11:20 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

ettelea píše:dobrý den, dneska jsem poprvé zkoušela proplachování nosu, použila jsem PET flašku dle vašeho návodu a hned na první pokus šlo vše v pořádku. Jen ke konci, když jsem lila vodu do levé nosní dírky (byla tedy nakloněná na pravou stranu) mne začalo hodně bolet pravé ucho (asi jako když se ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: stř bře 03, 2010 10:49 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

Xion píše:Su aj vegani, dokonca aj vitariani. Mne sa ich nechce hladat, aby som Ti ich ukazal, ja som si tento prieskum robil uz davnejsie, a v interview hovorili ,ze je blbost jest maso, vajcia, mliecne vyrobky, a ti na surovom dokonca makali na ovoci a orechoch a pochvalovali si to. Obrovskou drin ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: stř bře 03, 2010 10:40 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Kolik soli mám dát do 1,5 litru lahve vody? Otoky se již druhý den neobjevily, kefír se vyrábí. Na pH měření se zatím nic nezměnilo, objednávám ještě znovu na jiných stránkách. Jinak se cítím velmi dobře. Jen ještě - máte někde na svých stránkách popsanou výrobu kefíru z Tibet - houby. V ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: stř bře 03, 2010 10:35 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:dobry vecer, od vcera vecera skusam mms, zacal som s 3 kvapkami, dnes vecer dam 4 ...rano kedze nejem a nema sa jest aspon pol hodinu pred/po jedle, tak aby som mohol aplikovat mms tak zjem aspon banan a tak si dam mms....chcel som sa opytat, co si myslite o klystire s mms ? a taktiez ak r ...
Stránka 1859 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1856, 1857, 1858, 1859, 1860, 1861, 1862 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem