Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:54 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 188 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv bře 05, 2020 8:50 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Abstinující Bojovník píše:Prosím vás měl bych dotaz. Při sedmidennim půstu jsem si měřil dýchacím alcohol testerem hladinu alkoholu, a normálně jsem nadýchal. Dočetl jsem se, že při půstu a např. Keto dietě se rozkládá v těle aceton na nějakou formu alkoholu. Máte s tím zkušenost nebo znalosti? Jak ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: čtv bře 05, 2020 8:45 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

bodhisutfa píše:To bylo jinam. Jeden člen tu psal : cvičte hodně serií po 5 opakovanich zakladnich cviku. Intenzita spis mensi... ja se ho zeptal, jenze se to propsalo takto nakonec takze se omlouvam. Uz to nenavazuje. Ale jedno mi vysvetlete: jdu cvicit. Treba v pondeli. Vecer pak nemuzu usnout. Ne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: čtv bře 05, 2020 8:42 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Milandr píše:Z mojho pohladu a skusenosti za 10 rokov uzivania MMS a nasledne CDS2 mozem zkonstatovat, ze borax je daleko ucinnejsi na candidu, je ked je to beh na dlhu trat..samozrejme na virusy je MMS -CDS2 zase istota. Tak bór je určitě výborný na mnoho zdravotních potíží a například kloktání pom ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Enzym rennin (Chymosin) na trávení kaseinu pro dospělé

Napsal: čtv bře 05, 2020 8:36 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 21734

sonkavy píše:Dobrý den, stále se nedá nikde sehnat enzym chymosin. Je hloupost so koupit klasické syřidlo anějak si to naředit a s kaseinem jíst? např zde.. v zásadě, proč to nezkusit? https://www.syridlo.cz/d/syridlova-tyci ... escription Tak to vás zklamu, zde nejsem v obraze a vůbec nedovedu odha ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv bře 05, 2020 8:33 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Igi píše:Poslední dobou mi vrtá v hlavě jak je to s antagonisty při jejichž vzájemném braní různými způsoby. Mám na mysli například, že selen a jód si navzájem brání vstřebávání. Pokud si vezmu tabletku selenu a potřu kůži lugolovým roztokem, budou se taky vyrušovat nebo to takto nevadí? Dále napřík ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv bře 05, 2020 8:22 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

ash píše:dobre.. diky za sdileni... - objednal jsem zinkove pastilky - dokoupil humatyl tady z eshopu - dokoupil probiotika - dokoupil jsem rybi tuk - chodim venku s satkem pres pusu (ale to delam celou zimu i bez koronaviru, prijde mi ze to vyznamne snizuje riziko viroz) Celkem plně by šlo uplatnit ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: čtv bře 05, 2020 8:12 am 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

Igi píše:Děkuji. No já už minimálně jednou alfalipoovou bral a to mám v puse jednu menší amalgánovou plombu. A nevšiml jsem si, že by mi pak bylo hůře. Je třeba možné že jsem to dobře snášel nebo že by rtuť už byla dostatečně odplavená? Už mám tu plombu asi 15let. Jak by se měl odkovit člověk co má ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř bře 04, 2020 9:55 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

brandebura píše:Dobrý den, dá se něčím nahradit to pití jablečné šťávy? děkuji Ano, kyselinou jablečnou, to se zde již probíralo tak si vlákno projděte.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: stř bře 04, 2020 9:53 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

mirec píše:Pěkný den všem, jsem ochoten zainvestovat (tím myslím opravdu vyšší částku) do kvalitního ionizátoru vody. Mohl by někdo prosím předat zkušenost s nějakým kvalitním ionizátorem který bude umět i vodu dobře vyčistit? Jde o to že se v tom moc nevyznám, a navíc je těch produktů na trhu fakt ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: stř bře 04, 2020 9:43 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

kate.gru píše:Netroufám si tvrdit, že je to pravda, ale už mnohokrát jsem četla, že uměle laboratorně pěstované probiotika mají po polknutí pacientem velice krátkou životnost. Na rozdíl o přírodních probiotik se prostě prý ve střevě skoro neuchytí a skoro se nedokáží množit. Netvrdím, že je to oprav ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: úte bře 03, 2020 8:56 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

VitekH píše:Můžu se zeptat, proč sprcha energii odebírá? Do větší hloubky jsem tuto informaci nikdy nezkoumal, ale shoduje se na ní spousta známých léčitelů tedy se domnívám že problém bude v tom že dochází k narušování energetického obalu těla proudem vody, což koupání ve vaně nedělá. Pochopitelně ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Jak zdravě přibrat

Předmět příspěvku: Jak zdravě přibrat
Napsal: pon bře 02, 2020 4:44 pm 

Odpovědi: 120
Zobrazení: 315401

Mojzo píše:Chtěl jsem se zeptat na kalorie - co vidíte lepší variantu přidání kalorií? Tahini pastu (mletý sezam, loupaný, bez soli) a nebo olivový olej? Děkuji Určitě oliváč, sezam je plný omega 6 mastných kyselin.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon bře 02, 2020 4:43 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:Tak teraz sa obavam zaradit znovu pripravky ako oreg. olej alebo citricidal. V minulosti ale spomeniem ze mi citricidal ziadne problemy nesposoboval... Ako a kde sa nechat testovat na candid,u? Lebo je to podla mna dost specifikcjy test... To se zde již myslím dříve probíralo, jde tuším ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Slabá erekce - Slabšia erekcia

Předmět příspěvku: Slabá erekce - Slabšia erekcia
Napsal: pon bře 02, 2020 4:40 pm 

Odpovědi: 381
Zobrazení: 746034

bodhisutfa píše:Ok díky. Chápu. Ale stejně ten problém musí mít spojitost se slábnoucími hormony. Nebo ne? Tak jistě, ašvaganda je adaptogen tedy rovná do normálu.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: POKLEPÁVANIE MERIDIÁNOV (automasáž celého tela)

Napsal: pon bře 02, 2020 4:36 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 15022

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Máte niekto skúsenosti s touto automasážou ? Robievam ju pár dní 2x denne (dokopy mi to zaberie 16-18 minút), plánujem pri tom ostať. ALE NEVIEM, či to nahradí váľanie sa po valci "foam roller"... Viem, je to niečo úplne iné, ale podľa všetkého toto poklepávanie meridiá ...
Stránka 188 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem