Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1885 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1882, 1883, 1884, 1885, 1886, 1887, 1888 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: čtv úno 04, 2010 9:55 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:zdravim, tak vcera vecer som absolvoval moj 1 klystir,, po praci som mal stolicu ale nevyslo vsetko a bolo to tiez na silu ale uz lepsie ako den predtym,, potom som zacvicil , neskor som dal veceru: pohanka namocena(zelena), cibula, cesnak, paradjak, ladovy salat, oliv, olej, korenie, dost ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv úno 04, 2010 9:48 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Nutricne hodnoty sirnej patlaniny (original receptu s plnotucnym tvarohom): tvaroh: 800 KJ na 100g olej: 3500 KJ na 100g semienka: 1558 kJ na 100g Denna davka SP: 100g tvarohu, 33g oleja, 25g semienok 800+ 1166+ 390 = 2356 KJ Nutricne hodnoty zmesy vsak budu vyrazne lepsie, ako jednotlivyc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv úno 04, 2010 9:45 am 

Xion píše:No ja sa piplem este viac, kedze to chcem robit z kozieho nepasterizovaneho mlieka a to som zohnal mimo mojho mesta, konkretne v Stupave. Obcas odtial jazdi kamos do Blavy rovno okolo mojho domu, ale je to tazke zosynchronizovat, aby mi doniesol to mlieko kym sa mi pokazia kultury. Uvidime ...

Napsal: čtv úno 04, 2010 9:31 am 

NOWOCAYN píše:to Jarda : Nedokážem si predstaviť, z čoho môže mať 44 ročná žena zdravú slinivku a játra, keď za celý život zjedla 20kg zeleniny, a denne konzumuje pečivo aspoň v dvoch jedlách.... Vy áno ? .... Ja nie. Xion : Omg... niektorí ľudia jedia "floru" a podobné bludy v domnení že dostanú Om ...

Napsal: čtv úno 04, 2010 9:25 am 

Xion píše:Otestoval som zlaty lan. Chutovo je podobny, predpokladam ze aj zlozenim je podobny, no vsimol som si velmi zaujimavu vec. Ked ho melem na elektrickom mlynceku, trva to dlhsie, kym sa zacne lepit na boky. Po rozomleti mam pocit, ze je z toho o nieco jemnejsi piesok, ako z toho hnedeho. Je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: čtv úno 04, 2010 9:12 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:to Jarda : Tak potom tí čo varia prívarky atď, a nejedia vôbec ani oriešky... Oni v strave asi enzými mať nebudú.... Makrobiotici tvrdia, že človek si vie enzými vyrobiť sám v sebe, a to sa použije na trávenie. Mám z toho miš-maš.... Lebo v realite by to potom vyzeralo tak, že bielkovi ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: čtv úno 04, 2010 9:04 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

ditac píše:Manzel je velmi konzervativni,ale ocistu zacal provadet pravidelne.Muzete doporucit jakou soli mu nejmin ublizim?Je vhodna take kombinace s MMS?Dekuji Nepíšete sice jakou očistu, ale předpokládám že néti. Já sám ji konám zásadně pomocí vlastní čerstvé uriny, čímž se docílí naprosto nejlep ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv úno 04, 2010 8:56 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

milda píše:Čajová lžička je cca 60 kapek. Poměr může být 1:5, ale i 1:4. Je to funkčně celkem jedno, ale 1:4 je méně kyselé. Takže já si dávám vlastně 3 lžičky (180 kapek MMS) + 12 lžiček (720 kapek) kyseliny citronové. Je toho přes půl číše vína pěkně zlatohnědé kapaliny. Lze si k tomu i OPATRNĚ př ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Acidoza

Předmět příspěvku: Acidoza
Napsal: čtv úno 04, 2010 8:44 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 47911

Jana K píše:Dobrý den, mám pár dotazů ohledně šankaprakšalány, kterou jsem po sebrání veškeré odvahy vyzkoušela minulou sobotu. Nejdřív řeknu něco o sobě. Je mi 45 let, pracuji na úřadě. Poslední dobou se mi nahromadilo několik zdravotních problémů, které mě varovaly a donutily něco se sebou udělat. ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Můj boj s rakovinou

Předmět příspěvku: Můj boj s rakovinou
Napsal: čtv úno 04, 2010 8:22 am 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 133648

lev píše:Zdravím. Asi před šesti lety jsem si nahmatala na jedné půlce hýždí pod kůží nebolestivou, tvrdou, nepohyblivou bulku. Vzhledem k tomu, že má pořád stejnou velikost, nezvětšuje se, neměla jsem potřebu navštívit lékaře, ale protože se poslední dobou v mém okolí množí případy rakoviny, chci s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř úno 03, 2010 10:09 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Xion píše:Ano, s tym zelenym som sa to docital pri sirnej patlanine a zachytavani slnecneho ziarenia. Este, ze ako tieto 3 veci skombinovat. Ked si dam SP, kokosovy tuk uz nieje vhodny, takze mam pockat kym sa stravi, dat si ten tuk oddelene a az potom ist na slnko? Ako dlho odhadom ostava ten ucino ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: stř úno 03, 2010 10:04 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Xion píše:Samozrejme som mal na mysli produkt vyrabany z cerstveho nepasterizovaneho kozieho mlieka (zaciatok vyroby nastal do 6 hodin po vydojeni, dovtedy bolo mlieko v chlade). Takze ked si mam vybrat, ci vypit kefir vyrabany z pasterizovaneho kravskeho mlieka, alebo jogurt z nepasterizovaneho koz ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: stř úno 03, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Sluníčko píše:Dobrý večer Jardo,je vhodné podle se Vás vyhýbat při revmatoidní artritidě i některým z Vámi doporučených potravin? Některé zdroje uvádí např. čočku, ale již nevysvětlují proč. A druhý dotaz, pokud budu dodržovat odpovídající jídelníček, které vitamíny, minerály atd. mám dodávat uměle? ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Makrobiotické "vymoženosti"

Předmět příspěvku: Makrobiotické "vymoženosti"
Napsal: stř úno 03, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 25441

NOWOCAYN píše:Zdravím. Zaujíma ma váš názor ( hlavne Jardov, ale aj názor "ostatných" prispievateľov ) na "Umeocot", sójové omáčky ( Tamari, Johsen Soyu ), slivky Umeboshi... proste na tie "makrobiotické špeciality". Zaujíma ma totiž názor "nemakrobiotika", pretože sa mi zatiaľ k tomu vyjadrovali le ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř úno 03, 2010 9:42 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:Chcem sa opýtať na jednoduchú otázku : Ak používam semená resp. oriešky ako "proteínovú bombu" v objeme 80g pred jedlom po cvičení.... Tak tým, že semená/oriešky namočím na 10 hodín do vody ( ktorú potom vypijem ), tak bielkoviny a aminokyseliny z nich budú mať väčšiu využiteľnosť v or ...
Stránka 1885 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1882, 1883, 1884, 1885, 1886, 1887, 1888 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem