Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1890 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1887, 1888, 1889, 1890, 1891, 1892, 1893 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: ned led 31, 2010 10:06 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

lev píše:Co jíte celé dny neznamenalo, co jíte od rána do večera. Je mi jasné, že nežijeme, abychom jedli. Když budu tu syrovou bramboru jíst den co den, nebude toho mít tělo "plné zuby"? Rozumějte, když mám denně tu samou snídani - celozrnný rohlík s něčím, po pár dnech už to tělu nechutná. Já cháp ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned led 31, 2010 9:21 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Je možné dat si kakao z bobov po obede v priebehu dna? Nie vždy mi to vyhovuje ráno. Nebude to nejako narušovat trávenie? Na internete som našiel produkt s názvom "jablčná vláknina". Je možné to použit ako alternatívu ku jablkám, tým sposobom, že to vmiešam do mrkvovej štavy? Na jablká nemá ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: ned led 31, 2010 9:15 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:Vedel som ze to nemam jest, uz sa to nestane... Chcel by som vediet ci mozem, pokial nezozeniem kozie mlieko uzivat tie kupene laktobacili ako nahradu(docasne) a tiez ci mam prestat s pitim kefiru z kombuchy a klasickeho kupeneho mlieka (sem tam mam domace ,ale stale kravske...). Dnes som ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: ned led 31, 2010 8:32 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

lev píše:Dobrý den. Začala jsem koketovat se zdravou stravou - ovoce, zelenina, celozrnné pečivo, celozrnné těstoviny, rýže, brambory, kuřecí maso, ryby .... tady jsem se ale dočetla o syrové stravě, žádá tepelná úprava, což se mi líbí o hodně víc. Jenže co vlastně jíst? Co jíte místo vařených, bram ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned led 31, 2010 8:22 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

sad píše:Dobrý večer , jaká má být náplň , množství a čas udržení klystýru po první dávce vlažné solné vody , která z nás nevyjde ven / také 1,5 l vlažné solné vody ? / . Předem děkuji za odpověď . Ne, to je pouze nezbytně nutné množství, které nahodí sifon, to se většinou povede dávkou do 0,5 litru ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned led 31, 2010 8:19 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

taro píše:Dobrý den, jaké je nebezpečí pokud použiji plastovou koncovku a namažuji rostliným olejem? Olej prý ten plast rozpouští nebo s ním nějak reaguje. Nebezpečí je nulové, koncovku budete mít v konečníku v řádu vteřin, maximálně minut a to nechápu, co nebezpečného od toho čekáte. Olej po aplika ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned led 31, 2010 8:14 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

lev píše:Na písek v ledvinách jte mi zde poradil megadávky hořčíku. Můžu se zeptat kolik mg denně a po jak dlouhou dobu? Díky za odpověd To já netuším, jak velký máte deficit, pokud si to tady pročtete, tak se dávky stále zvyšují, až do průjmu, což signalizuje předávkování, pak trochu uberete a zbyt ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Levitovaná voda

Předmět příspěvku: Levitovaná voda
Napsal: ned led 31, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 26530

NOWOCAYN píše:Vraj sa dá levitovaná voda urobiť aj za pomoci obyčajného domáceho mixéru.... Robím si ju už mesiac. Mixovať sa má asi 1 minútu, pričom traba dva krát zmeniť počas tohto času aj výkon ( otáčky ). Takže napríklad 20 sekúnd naplno, 20 sekúnd "stredne", a znova 20 sekúnd naplno. Informáci ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pickles

Předmět příspěvku: Pickles
Napsal: ned led 31, 2010 8:02 pm 

Odpovědi: 45
Zobrazení: 69917

NOWOCAYN píše:Chcem sa opýtať : Kedy jesť pickles ? Počas jedla sa to neodporúča, lebo jeho kyslá chuť bráni vylučovaniu amalýzy ( ak sa nemýlim s názvom ), ktorá je nezbytná pri natrávení obilnín ( jem aj tie, zatiaľ si bez nich neviem predstaviť život ). Odporúčate teda napríklad po každom druhom ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: ned led 31, 2010 7:55 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

NOWOCAYN píše:Ja si myslím, že nič nepokazím 9-timi štipkami himalájskej soli denne.... radšej idem tou "strednou cestou", i keď pre niekoho je to niekde medzi strednou cestou a absenciou soli. Resp. soľ by som ani nepotreboval, lebo sa venujem urinoterapii... Ale "oslaniť" jedlo urinou... to radšej ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned led 31, 2010 7:49 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Díky za rady, ještě otázku - za těchto potíží můžu nasadit MMS, nebo mám raději počkat, až se tělo trochu srovná. Díky To na nasazení MMS nemůže mít jakýkoliv vliv a nic tomu tedy nebrání.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned led 31, 2010 7:48 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Host píše:Mám zlaté lněné semínko prodávané ve 300g balení. Po otevření sáčku je nutné i semínko skladovat v nějakých extra podmínkách nebo stačí pokojová teplota a tmavší kout? Rozemleté asi jen v mrazáku max. jak dlouho? Kolik vody je vhodné dát do SP? Já jsem namixoval polotučný 20% tvaroh 250g + ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vyzařování potravin, stravování dle krevních skupin

Napsal: ned led 31, 2010 7:40 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 23026

NOWOCAYN píše:Dobrý deň, pán Jarda. Neviem či moja otázka patrí presne do tejto témy, ale opýtam sa : Taoistická dietetika odporúča hovädzí vývar ( z mäsa a kostí ) ako výživnú potravinu, ktorá dodáva telu "štavy" a energiu "čchi". Mám možnosť kupovať Bio hovädzie mäso ( z Kauflandu ), z mladého býk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: ned led 31, 2010 7:29 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

NOWOCAYN píše:Otázka na pána Jardu : Chcem sa opýtať, či jedlá sóda ( v zmesy spolu s morskou resp. himalájskou soľou ) v kúpeli robí nejakú "paseku", alebo, či v kúpeli naopak - pomáha na odkyslenie tela cez kožu, ale bez vedľajších účinkov - ktoré má keď je podávaná orálne. Ďakujem za odpoveď. Mar ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Čištění hub, ovoce a zeleniny

Předmět příspěvku: Čištění hub, ovoce a zeleniny
Napsal: ned led 31, 2010 7:23 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 21529

NOWOCAYN píše:Koreňovú zeleninu ( ak je Bio, čo sa mi podarilo zohnať zatiaľ len mrkvu... ) čistím hubkou na riad ( ktorú som si vyhradil len na ten účel ) pod tečúcou vodou. Ostatnú koreň. zeleninu lúpem škrabkou. Listovú zeleninu ( neviem zohnať Bio... ) riešim takto : Listový šalát umývam v silno ...
Stránka 1890 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1887, 1888, 1889, 1890, 1891, 1892, 1893 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem