Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1899 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1896, 1897, 1898, 1899, 1900, 1901, 1902 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned led 17, 2010 12:54 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sybilla píše:Kolegyňa je po konvenčnej liečbe rakoviny. Ako to býva v takýchto prípadoch zvykom, až teraz sa začala zaujímať o zdravie. Neviem síce presne prečo zháňa selén, ale keď ho už potrebuje, tak nech je taký, aby bol z neho úžitok a vstrebával sa tak, ako treba. Cena za nejaký doplnok v jej ...

Napsal: ned led 17, 2010 12:38 pm 

ditac píše:Na http://www.agro-el.cz prodavaji take dynovy olej s touto specifikaci: Tmavě zelený olej z tykvových jader je opravdovou specialitou. Získává se z jader tykve olejné a je pokládán za jeden z nejzdravějších rostlinných olejů. Obsahuje vitamíny A, B1, B2, B6, C, D, E, stopové prvky, zinek ...

Napsal: ned led 17, 2010 12:31 pm 

ditac píše:Dobry den,zacala jsem uzivat nalacno zinek v chelátové vazbě,ale je mi po nem dost spatne od zaludku.Stravuji se napul (z technickych duvodu),ale snidam vzdy ovoce po cerstve stave (kdyz sezenu v pristavu) nebo vode balene (kdyz jsem na mori). Tak zde opravdu netuším, proč by se vám mělo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob led 16, 2010 10:18 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Kolko toho masla denne je vhodne skonzumovat? Predpokladam, ze je to dobry protikvasinkovy doplnok. Zabija to kvasinky iba v crevach, alebo aj v krvi/lymfe/tele? Tak ma napadlo, spolu na kure s MMS pojedat toto maslo a tou sypkou drtou si posypat ovocie... bolo by to efektivne, alebo MMS u ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob led 16, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Bronek píše:....Teď mám ale spíš dotaz. Jedna vec zarazila, během kůry na mě přišlo nachlazení, mám rýmu jak trám, náznak kašle, myslím, že když mám tak nabuzenou imunitu, tak bych se neměl tak lehko nachladit ne? Napadlo mě, že třeba ze to je jakýsi proces vyplavovaní škodlivin, ale nevím, nerozumí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jablka

Předmět příspěvku: Jablka
Napsal: pát led 15, 2010 9:50 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 17189

Mat píše:Je možné si po kyslých jablkách a kyslej kapuste hned umyt zuby? Myslím umyt zuby MMS. Nie som si istý, preto sa pýtam. Ďakujem MMS je silně zásaditý prostředek a nemělo by to tedy vadit, já sám to tak běžně dělám a nepozoruji, že by to nějak škodilo.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: pát led 15, 2010 9:46 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Xion píše:Ja sa tiez casto stretavam s odporcami cesnaku, ale vybral som si to ignorovat, a proste ho v rozumnych davkach uzivam. Radsej cesnak, ako paraziti. Cesnak s ovocim som vyskusal, a davam Jardovi za pravdu. Hlavne ta kombinacia s ananasom ma prijemne prekvapila, a zaroven mam z toho pocit, ...

Napsal: pát led 15, 2010 9:33 pm 

Xion píše:Ako mam postupovat v pripade, ze beriem kvapky MMS kazde 2 hodiny, a dojde mi nevolno na viac ako 2 hodiny. Je vhodne dalsiu davku vziat az ked nevolnost odozneje (co v pripade, ze budem mat hnacku napriklad 10 hodin?). MMS není antibiotikum a je naprosto jedno jak se užívání přeruší a na ...

Napsal: pát led 15, 2010 6:58 pm 

PavelZ píše:Patlánku jsem začal asi měsíc po MMS kůře. Myslím že to omezení chutí na sladkosti bylo způsobeno zlikvidováním candidy. To si myslíte naprosto správně, prostě jste svoje domácí zvířectvo nahnal zpátky do kotců a nyní se breberky chovají slušně. Bacha na to, nikdy to není napořád a vždy ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: pát led 15, 2010 6:51 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Jindra píše:Velmi nerad (protože mám česnek rád), ale ocituji tu kousek z knížky "Co vám doktoři neřeknou", autor H. Wandmaker: "Každodenně jsi zahrnován údaji o užitečnosti česneku a rybích olejů. Výrobci těchto prostředků tě však nikdy neinformují, jak bys měl žít, abys zůstal zdravý, protože jina ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát led 15, 2010 6:39 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Byl by na výrobu solanky problém s takovýmto typem velikostí krystalů? http://www.nektarzivota.cz/cz-detail-25 ... -400g.html . Ne, to je naopak naprosto ideální, čím větší krystaly tím lépe. Naprosto nejlepší jsou kusy velikosti 2x3 cm, ale to se tady prakticky nesežene a u výr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: pát led 15, 2010 5:00 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

ixi píše:Je možné přidávat do kozího jogurtu trochu hořkého kakaa nebo mletých oříšků? Ano, ani s jedním nebývá problém, ale já doporučuji, pokud již jí člověk mléčné produkty, tak by je měl jíst pokud možno samotné, pak je naprostá jistota, že se to nebude v organizmu nějak šprajcovat. U toho kakaa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: pát led 15, 2010 4:56 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

ixi píše:Do zeleninového salátu, který běžně jím ( hlávkový salát, mrkev, rajčata, olivový olej) jsem přidala hlívu, dvě lžíce naklíčeného munga a trochu jablečného octa. Chutnalo to celkem dobře, ale téměř ihned po konzumaci mě začala silně pálit trubice z krku až do žaludku. Trvalo to téměř 24 hod ...

Napsal: pát led 15, 2010 8:56 am 

Jindra píše:Jaroslave, od vánočních svátků, kdy jsem po prodělané chřipce uznal, že navzdory vitariánství nemám dostatek vitaminů a minerálů z průmyslově pěstovaného ovoce a zeleniny, začal jsem brát v lékárně zakoupené vitaminy a minerály (C, E, Zn, Mn, Pangamin apod.). Pořád o tom ale přemýšlím... ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát led 15, 2010 8:32 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Jindra píše:Hlásím stejný postup i stejnou zkušenost jako PavelZ; mrazák nastaven na nejmenší výkon a teplota je stabilně -20 °C, olej je pak jen pastovitý a po vyjmutí je v kuchyni (před výrobou patlaniny) velmi brzo tekutý. Hlavně doufám, že těch -20 je v pohodě a olej tam v nezměněné kvalitě toho ...
Stránka 1899 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1896, 1897, 1898, 1899, 1900, 1901, 1902 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem