Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 207 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob pro 07, 2019 10:48 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Alopat píše:Vidím, že si na psychické problémy chválíte doplňkovou hormonální suplementaci, tak připomínám, že DHEA posiluje buněčnou imunitu a díky přímému antihelmintickému účinku bez následku potlačuje i TH2 zvýšené u astma. Z druhého odkazu nám vyplývá, že v otázce délky života mají ženy přiroze ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Mořské řasy

Předmět příspěvku: Mořské řasy
Napsal: sob pro 07, 2019 10:34 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 74035

Zuzanya píše:Ako zdroj organickeho jodu chcem brat kelp v prasku (hypofunkcia stitnej zlazy), ale mam problem s tym, ze posledne 3 znacky, ktore som kupila, mali neprijemnu pachut rybaciny, co dost kazi jedlo, do ktoreho ho pridavam. Pricom 2 ine rozne znacky, ktore som kupila pred rokmi (podotykam ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Dárcovství střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Dárcovství střevní mikroflóry
Napsal: sob pro 07, 2019 10:27 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 54638

pijeros píše:Omlouvam se, asi s tím neumím, myslel jsem, ze prave odpovídám. Jestli poradíte jak, tak to smazu. Jestli jste admin, muzete to prosím smazat za mě? Pouzivam taptalk. Diky, Petr Vlákna jsem sloučil a duplicitu vymazal.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát pro 06, 2019 10:05 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ingvius píše:- ano mate pravdu veda to nie je ..ale par info este mam kupeny irigator a ta nadoba ma iba 1 liter tak ako mam dosiahnut ze do seba "vpustim" pozadovane 2 litre ? mam teda vodu aplikovat po sebe 2krat ? S tím není nejmenší problém, prostě napustíte litr pak zaškrtíte jednou rukou hadič ...

Napsal: pát pro 06, 2019 9:51 pm 

Obsidián píše:Mám za to, že chronická únava je prostě neřešená adrenální únava. Jinak to, co píšeš - v mnoha ohledech je to podobné i mojí situaci, takže přirozeně nic spásného ti asi neporadím. Asociálnost v souvislosti se zdravotními problémy je vůbec zajímavé téma. Já jsem introvertní byla vždy, ...

Napsal: pát pro 06, 2019 9:48 pm 

Menma21 píše:Zdravím, neviem kde to napísať kludne to potom niekde presunte. Ide o chronickú únavu.. niekde som nenašiel tému vyložene na chronicku únavu, iba adrenálnu, no u mna vo vlasovke vyšlo efektivita nadobličiek dobrá.. začínam byť zúfalý a chytám znova depresie a nechuť snažiť sa vyriešiť s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: pát pro 06, 2019 2:32 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:To je potom docela smutné, že všude píšou, že fyzicke cvičení a konkrétně krátké intenzivní výkony, jako je zvedání těžkých vah, hladinu TST zvedají. Tak pokud adrenální systém stíhá tak to tak funguje ovšem když už nestíhá je to podle mě zavádějící informace.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: pát pro 06, 2019 8:41 am 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

Tony210 píše:Zdravím, mám doma knihu, Mystický Léčitel ( Anthony William ), Tam píše že, nejlepší mikroorganismy se nacházejí na čerstvých, živých potravinách, ovoci - zelenine, Vrcholným zdrojem jsou klíčky ( naklíčená semena ). Tyto prospěšné bakterie se liší od půdních organismů. Ušlechtilé mikro ...

Napsal: pát pro 06, 2019 8:23 am 

bodhisutfa píše:Tak to je asi něco špatně. Asi zkusím nějaký čas necvičit a dát tomu klid. Co to udělá, zda stoupne. A taky mě napadá, hrají v tom roli i kalorie? Že by to třeba snižoval i jejich deficit? Tak určitě je dobré správně jíst i když zrovna hladiny testosteronu stravou zase tak zásadně ne ...

Napsal: čtv pro 05, 2019 7:26 pm 

bodhisutfa píše:kolik by měla být ta normální hodnota tst? na krevních testech , ráno a nalačno, mi vyšlo 17 Pokud jde o volný testosteron tak na mladého nabušeného chlapa je to z mého pohledu celkem bída, já nám v 61 letech S testosteron 24,6 a volný testosteron 49,1 tedy jsem s S testosteronem pom ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv pro 05, 2019 12:53 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

kov píše:Musím přiznat, s konopnými čípky jsem se ještě nesetkal a konopím jsem se zabýval jen velmi okrajově skrz naprosto rozdílné obsahy látek v té které odrůdě. Tím pádem nejde, co se účinnosti týče, deklarovat skoro nic. V Izraeli pěstují konopí podle druhů a nasazují konkrétní odrůdu na konkré ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ulcerozní kolitida

Předmět příspěvku: Ulcerozní kolitida
Napsal: čtv pro 05, 2019 12:23 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 133683

kov píše:Mně tam ten slaný roztok pasoval. Když má někdo zanícenou sliznici v nose, tak se taky dělá proplachování slanou vodou. Co snížit koncentraci soli? Nebo raději vůbec? Ječmen GW jsem tam napsal, protože znám osobně paní, která je toho velikým nadšencem. (My to doma taky se ženou užíváme. Já ...

Napsal: čtv pro 05, 2019 12:16 pm 

bodhisutfa píše:To by se ten testosteron dal docela dobře použít k léčbě zánětu. Při větší fyzické zátěži, místo stravenek kůra undestoru Ve vašem případě je evidentně pomalu zbytečné vysvětlovat že větší zátěž člověk nemá podstupovat. Jinak to pochopitelně funguje na jakékoliv záněty tedy tam využi ...

Napsal: stř pro 04, 2019 9:11 pm 

Alopat píše:Co se týče dosaženého věku, tak ve srovnání s komunistickou klikou (Jakeš, Štrougal, Biľak) neobstáli ani věhlasní bylinkáři. Že by přeočkování proti ... na studijním pobytu v Moskvě? Asi vedle toho konkrétního očkování vezmu na milost i zmiňované švestkováky, případně sušené švestky a š ...

Napsal: stř pro 04, 2019 9:05 pm 

bodhisutfa píše:však to už sem vzal na vědomí, že je to blbost. nicméně co třeba co lidi co tvrdě manuálně pracují. ti asi musí... mě šlo jen o to, zda tělo takto funguje: mikroskopické poškození svalů rovná se zánět, což tedy snižuje hladinu TST? jen o to info mi jde mě totiž zajímá, jak to v těle ...
Stránka 207 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem