Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:46 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 208 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: stř pro 04, 2019 9:02 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Alopat píše:Zhlédnutý dokument Milda (asi v 95 letech na běžkách, vyznavač švestkováků) nutí k zamyšlení. Přemýšleli jste o tom, která strava či vakcína prodloužila komunistické věrchušce (Jakeš, Štrougal, Biľak) život a jaké očkování dnes naopak zvyšuje s nákazou spojené riziko Alzheimera a posílá ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: stř pro 04, 2019 6:38 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:jak jste mluvil o těch zánětech - funguje to i naopak? bez testosteronu startují záněty. ale co když mám velký zápřah - cvičím, nebo těžce fyzicky pracuju - ve svalech vznikají mikrotraumata, a veškerý volný tst je využitý na regeneraci, přičemž už nestíhá svoje ostatní funkce? může ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř pro 04, 2019 6:28 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

kov píše:Byl na kolonoskopii, takže raka by ti bílí ňoumové asi odhalili. Navíc mu je teprve 28... To asi ano a ten věk taky dobrý tak ať si to trochu nastuduje a vyzkouší.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř pro 04, 2019 2:59 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

pefi píše:Není to úplně ono, ale základní infotrmace o interakci Si-Cu tam jsou: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15539241 To jsou hodně zajímavá čísla a je vidět že když významný švýcarský bylinář a léčitel, farář Künzle doporučoval brát přesličku prakticky každému tak evidentně věděl proč.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: stř pro 04, 2019 1:58 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:Já myslel že tyhle věci mají vedlejší účinky vždycky. Typicky: člověk bere externí testosteron, a v tom okamžiku tělo přestane vyrábět vlastní. Po vysazení chvíly trvá, než se vlastní produkce obnoví. Při dlouhodobém užívání se obnovit také nemusí a člověk je pak závislý na jeho dodá ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ulcerozní kolitida

Předmět příspěvku: Ulcerozní kolitida
Napsal: stř pro 04, 2019 11:38 am 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 133683

kov píše:Tak jsem si začal psát takový obecný postup, co bych poradil jednomu blízkému člověku s čerstvou diagnozou. Nakonec jsem si z toho udělal takový obecný mustr. Je to čerstvě sepsané a zřejmě tam ještě něco dopíšu a doplním. Určitě to není kompletní. Zde to předkládám k diskusi a dooplnění. P ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř pro 04, 2019 11:28 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:bol som dnes u kozneho doktora, ten mi predpisal belogent krem, nakolko som v noci a rano citil palenie... ale je to kortikoid... oplati sa to vobec s tymto kremom zacat ? - mam uz k dispozicii oreganovy olej (kapsule od firmy Now) + mam traviace enzymy https://www.iherb.com/pr/Solaray- ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř pro 04, 2019 11:23 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mojzo píše:Dobrý den, úplně nevím kam tento dotaz dát, tak zkusím sem. Jde mi o to, že už jsem několik let na dietě bez mléka, lepku a zprocesovaných výrobků, stále mi ale bývalo zle. Pečivo a podobné věci jsem nahradil jáhlama, pohankou, čirokem, batátama. Poslední dobou jsem zůstal jen na batátech ...

Napsal: stř pro 04, 2019 7:43 am 

kov píše:Lita uz delsi dobu po vsemoznych vysetrenich a doktori pry porad nerekli co mu je. Ma zanicenych asi 20cm od konecniku, bolesti bricha, hubne. Ma temer vsechny priznaky ulcerozni kolitidy. Pak bych bez ohledu na to o co jde nasadil konopné čípky tam nic nehrozí a mohlo by to zabrat. Pokud m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte pro 03, 2019 10:21 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Bones píše:Zdravim, tento postup je uvaden v mnoha pripadech. Cili spatne, neoplachovat ? Pouze precedit pres sitko a hned zalet novym mlekem i presto, ze na nich zbydou zbytky posledniho ? Ano jednoznačně neoplachovat a zbytky starého mléka určitě nevadí, naopak se rychleji nastartuje kvašení novéh ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: úte pro 03, 2019 10:17 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Zuzanya píše:Dakujem za ukludnenie, tak teda budem skusat zvykat naň, lebo rada by som si tu hypofunkciu stitnej zlepsila, paci sa mi sice aj ta hypoteza, ze to vrazdi dake breberky a preto ta reakcia, len sa mi to velmi nezda, kedze to je iba jednoduchy pocit, ze mi je tazko od zaludka po tolkom tu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Vyčištění cév

Předmět příspěvku: Vyčištění cév
Napsal: úte pro 03, 2019 10:06 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 92124

Bones píše:zminka o cisteni cev je tez, mimo jine, uvedena u cesnekovo-citronoveho odvaru :

Napsal: úte pro 03, 2019 10:03 pm 

kov píše:Chtěl bych se pro jistotu zeptat, jestli je šanku možné dělat když má dotyčný krev ve stolici(celkem hodně). Myslím si, že ano, slaná voda by neměla uškodit, ale chtěl bych se ujistit. Tak je otázkou proč tam má tu krev a hlavně ze které části střeva krvácí, nicméně pochopitelně omývání vět ...

Napsal: úte pro 03, 2019 9:56 pm 

ingvius píše:prosim vas, je caj lapacho vhodny na pitie, popr. vyuzitie ako zabal na v mojom pripade tvar ? alebo sa mu radsej vyhnut, ak mam kozne problemy ? Já myslím že ho můžete vyzkoušet, předpokládám že zhoršovat by stav neměl.

Napsal: úte pro 03, 2019 9:54 pm 

ingvius píše:ok. kokosakom to mazem, dufam ze to pomoze... - zajecicka horka: davkovanie davam si rano aj pred spanim 0,2l ale trocha som aj experimentoval vcera ze nalacno okolo obedu som dal 0,4l a nic, dal som este zvysnych 0,1l a mal som hned par krat po sebe hnacku (prujem)... a zatial vzdy po ...
Stránka 208 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem