Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 209 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: úte pro 03, 2019 9:46 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:to máte pravdu. akorát ten pernícek míchaný s omítkou, jedlou sodou a bůhvíčím bych si odpustil jinak se dá koupit kde co. takže ten undestor je bezpečný? a užívá se i orálně, nebo jde jeno injekce? Bezpečný je v normální dávce tedy do horní hranice laboratorního rozpětí a pokud vím ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pon pro 02, 2019 9:43 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Mojzo píše:No mně dělala zle rozchodnice i ašwaganda - ale bral jsem toho půl čajové lžičky ráno nalačno jen zapité vodou. Možná to bylo velké množství, to nevím, ale vždy po 2-3 dnech jsem z toho měl divné stavy, něco jako panika/hyperglykemie, tak jsem si řikal že začít s těmahle tabletama (ve kte ...

Napsal: pon pro 02, 2019 9:37 pm 

bodhisutfa píše:jistě že ano. kulturisti to znají, díky dopingu mají jaterní testy pomalu na umření. zvětšené srdce - protože po tom rostou všechny svaly -aritmie, vysoký krevní tlak, zvětšenou prostatu, akné, gynekomastii....je toho hodně. já chtěl jen říct, že přirozeně vysoká hladina testosteronu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pon pro 02, 2019 9:32 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

pefi píše:Nasel jsem zminku (studie na mysich), ze mozna existuje celkem vyznamna vazba mezi dostupnosti kremiku a schopnosti tela produkovat ceruloplasmin. Takze bych doporucil pri relativne vysokem deficitu kremiku z kontrolovat z krve ceruloplasmin a taky je to dalsi duvod proc z krve zjistit Cu ...

Napsal: pon pro 02, 2019 8:47 pm 

bodhisutfa píše:super rady, o tom DHEAS jsem nevěděl. UNDESTOR je docela běžný pro starší muže, dají se pořídit i silnější látky jako je třeba SUSTANON, což běžně využívají v přípravě kulturisti, kdy se berou dvě injekce týdně, plus ještě orální anabolika. jenže zde je problém v tom, že tyhle látky ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon pro 02, 2019 8:43 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:ja uz len fakt neviem ci to je candida ci to nie je najaka alergia popr. ekzem... fakt uz netusim...nikdy som az take vazne stavy nemal, ani pri candida diete...raz sa mi stalo ze rano sa mi nieco vyhadzalo na tvari ale vecer to uz bolo ok... ale tento stav ma drzi uz od piatku ... pros ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: pon pro 02, 2019 10:46 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Standa147 píše:Dobrý den, chtěl jsem se poradit ohledně lipozomálního vitamínu C. Čím dál víc se setkávám s touto formou céčka a nevím, co je teda nejlepší. Liposomální céčko, nebo klasické céčko, nebo jaké teda céčko? Umí mi někdo poradit? Pokud by někdo nevěděl, tak zasílám odkaz třeba na tento čl ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pon pro 02, 2019 10:33 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Mojzo píše:Šel by prosím doporučit tento produkt případě chronického stresu a napětí? Je tam víc adaptogenů v menším množství. https://biohackplanet.cz/64-jarrow-adre ... mizer.html K tomu samozřejmě ještě zinek, k2mk7, D3 a hořčík (mám malát, bisglycinát a chlorid). Moc díky Je to dobrá směs, ale n ...

Napsal: pon pro 02, 2019 10:27 am 

boker píše:Zdravim, leta me trápí nízký testosteron a asi 2-3x zvýšený prolaktin. Jsem čtyřicátník, cítím se dlouhodobě blbě, nepřišel jsem na nic, co by mi pomohlo. Kdysi na endokrinol. mi řekla " to je funkční, neřeste to tady máte Euthyrox a Dostinex" Tenkrát jsem asi rok bral, doslova ohýbal žel ...

Napsal: pon pro 02, 2019 10:13 am 

ingvius píše:ano dobra rada od vas, ako vzdy, dakujem ! - uzivam 2x denne zajecicku (rano nalacno a pred spanim), zda sa ze trocha pomohla, ale za den nemozem cakat zazrak... - akurat rano som si na brade nasiel zaujimavy ukaz ? videl uz niekto nieco podobne ? zlto/zlatiste nieco.... Pokud jde o ten ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Mžitky, zrnění, zákalky.

Předmět příspěvku: Mžitky, zrnění, zákalky.
Napsal: pon pro 02, 2019 9:41 am 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 83668

Wrtulka píše:Dobry den, pane Zajicku. Je mi 37, praci mam sedavou u pocitace, krcni pater se snazim cvicit. Trpim kratkozrakosti, mam 4 dioptrie na kazdem oku, vyssi nitroocni tlak, od 18ti mam i usni tinnitus, ale co mi nejvice vadi jsou sklivcove zakalky a rada bych je nejakym zpusobem zredukovala ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: ned pro 01, 2019 7:32 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Michal19 píše:Dobrý den mohu poprosit o názor mé vlasovky? Popřípadě co doplnit. Děkuji Ca (vápník) + 172 % Na (sodík) - 20 % K (draslík) + 73 % P (fosfor) + 253 % Zn (zinek) + 43 % Mg (hořčík) + 27 % Fe (železo) + 15 % Cu (měď) + 174 % Ni (nikl) + 17 % Mn (mangan) - 35 % Se (selen) + 16 % Cr (chróm ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned pro 01, 2019 7:14 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Chrasty píše:Dobrý den, už jsem to pochopil. Je to o návratovce. Dá se třeba pokažená návratovka zachránit, jednodenním nebo vícedenním půstem v navratovce? Navratovku jsem nezvládl asi druhý, třetí a čtvrtý den (bylo mě špatně vysušenej, takový červenání kůže) ne že bych se přejedl, ale jedl jsem ( ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned pro 01, 2019 7:05 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Igi píše:Zdravím, včera jsem začal svůj první větší půst, doteď jsem dělal jen pár jednodenních. Pročetl jsem dost tady ve vlákně i všude možně různě na internetu. Poradil by mi někdo zkušený s mými otázkami? 1) Chtěl bych udělat 9 denní půst, stačí mi k tomu jen silná vůle nebo to není dobrý nápad ...

Napsal: ned pro 01, 2019 10:12 am 

ingvius píše:dakujem za rady, bohuzial oregano a irigator budem mat najskor pravdepodobne az v utorok, ako teda telu pomoct s vylucovanim toxinov ? staci pit vela vody ? - alebo zaradit citricidal (rozpusteny vo vode, ktory budem pocas dna pomaly pit) + kokosovy olej (3 pol. lyzicky denne)? alebo po ...
Stránka 209 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem