Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:40 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 217 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: pát říj 25, 2019 6:30 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:Když má clovek vyšší kortizol tak by měl být spíš nabuzený a energický, ne? Boj nebo útěk. Problém nastává až v momentu kdy už tělo kortizol neprodukuje protože je ve stresu pravidelně a pořád. Nebo se pletu? Ne problém je v tom momentě kdy nastane ten stav nabuzenosti, již to je fáz ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: AJURVÉDA - Dusené jablko s klinčekmi/škoricou - VEĽMI ZDRAVÉ

Napsal: čtv říj 24, 2019 8:55 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10801

Jednorazovy_Nick píše:Je nutné jesť dusené jablko s klinčekmi nalačno ? Alebo je možné ho jesť ako dezert/predjedlo 40 minút pred druhým jedlom (neskorší obed) ? Príklad : Raňajky (8:30) dusené jablko s klinčekmi ( 13:05) Obed (13:50) Stačí jednoslovná odpoveď Podle mě kdykoliv, dokonce jsem jednou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv říj 24, 2019 8:47 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Vzhľadom na to, že som do svojich "športových aktivít" pridal aj chôdzu na čerstvom vzduchu, tak sa môj energetický príjem z potravín musí zvýšiť.... Takže z dvoch jedál (na tri som nakoniec neprešiel, ale už to mením...) prechádzam na tri jedlá denne. Chcem zvoliť taký ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv říj 24, 2019 8:34 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Je možné chlorid horečnatý suplementovať priamo do jedla (ktorého trávenie podporím užitím Hcl) ? Pri suplementácii do vody ma z chloridu horečnatého preženie, pri suplementácii do jedla samozrejme nie. Horčík mi chýba, podľa vlasovej analýzy prvkov ho mám dosť málo. Na ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Nefunkční žlučník

Předmět příspěvku: Nefunkční žlučník
Napsal: čtv říj 24, 2019 8:30 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 89245

Mojzo píše:Zdravím vás, chtěl jsem se zeptat na bolesti jater/žlučníku po ořeších nebo kokosovém oleji s tím, že kokosový olej mi to dělá strašně moc. Když si ho dám, tak mě strašně začne píchat v pravém podžebří. Pomohla by na toto nějaká protiparazitální kůra? Z toho co tak sleduji mám pocit, že m ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: čtv říj 24, 2019 8:26 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:dobrý den po delší době. včera sem zase cvičil, konkrétně nohy. dřepy, 120 kg, pak legpres a předkopy. kolme páté. pumpa mijela ještě o půlnoci, špatně sem usínal a budil se. taky mi přijde, že musím častěji na záchod močit. plus nemám absolutně žádnou chut k jídlu, prostě žádnej hla ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv říj 24, 2019 8:23 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Vadou píše:Dobrý den Popíšu Vám svůj příběh, který jsem zažil cca před 10 lety a který byl důsledkem dlouhodobého stresujícího období. V té době jsem dokončoval VŠ v dálkovém studiu při zaměstnání, rozváděl se, prodával dům, našel jsem si novou známost. Příznaky jsem měl svědění po celém těle, střev ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Omlazení organismu aneb anti aging

Předmět příspěvku: Omlazení organismu aneb anti aging
Napsal: čtv říj 24, 2019 8:15 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 106238

Valentýn píše:V zájmu farmaceutických výrobců není uzdravení pacienta, ale prodej chemických preparátů. Nejen že je transplantace střevního mikrobiomu elixírem mládí, pokud se použije mladý dárce, ale tato metoda dokáže vyléčit skoro všechny autoimunitní choroby. Tak jistě a takových metod je povíce ...

Napsal: stř říj 23, 2019 8:27 am 

Tišková píše:Dost zajímavá je studie, kterou vedl Dario Valenzano, genetik z Institutu Maxe Plancka pro biologii stárnutí v německém Kolíně nad Rýnem, při které transplantace střevní mikroflóry omladila ryby, působilo to na ně jako elixír mládí: https://i60.cz/clanek/detail/17148/tran ... ixir-mladi ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: úte říj 22, 2019 8:09 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

daniela.dd píše:Dobrý den, jeste jsem si ted nahodne vsimla pri prohlizeni testu z endokrinologie z března, že tam mám zvýšený aldosterone basal - ref. meze jsou od 8 do 172 a ja mam 282,5. Dle doktorky samozrejme klasicky vse v norme. Nevite prosim nekdo, co to muze znacit nebo cim to muze byt? Chy ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: AJURVÉDA - Dusené jablko s klinčekmi/škoricou - VEĽMI ZDRAVÉ

Napsal: úte říj 22, 2019 8:02 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10801

Jednorazovy_Nick píše:Ajurvéda odporúča ráno jedávať čerstvo podusený jablkový kompót s hrejivým korením (klinčeky, škorica). Olúpte zrelé sladké jablko (neviem, či je lúpanie nutné, keby šlo o domáce nestriekané/nevoskované jablko), pokrájajte na kúsky, pridajte 5 klinčekov/hřebíčku, zalejte trocho ...

Napsal: úte říj 22, 2019 7:56 pm 

Tišková píše:Myslím, že by se hodilo oteřít téma omlazení organismu. Už od nepaměti lidé prahli po věčném prameni mládí. Já myslím, že bychom ho neměli heldat v chemii, ale zaměřit se především na naše střeva, tedy jíst, co nejlepší potraviny a pravidelně čistit střeva. Já si svoje střeva čistím pra ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte říj 22, 2019 6:01 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jana5555 píše:Dobry den 1. horcik citrat - kolik denne? Asi dobry na odkyseleni tela, jelikoz je hodne zasadity, ze? A jak dlouho je mozne ho bezpecne brat? Pri dlouhodobem uzivani, vytlacuje neco z tela, co by se pak melo doplnit? 2. bezhlinikova soda - lzicka + lzicka citronu = jednou denne tyden ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: pon říj 21, 2019 8:27 pm 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Venuje sa tu niekto dlhodobo svižnej chôdzi o trvaní hodina neprerušovanej chôdze (samozrejme nie na páse v posilňovni) denne ? Plánujem to zaradiť 6-7x týždenne. Avšak okrem toho 2x týždenne cvičím nohy (samozrejme aj vršok, len to je iná téma) formou drepy s výskokom, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kimchi / Kimči

Předmět příspěvku: Kimchi / Kimči
Napsal: čtv říj 17, 2019 8:39 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 42449

Jednorazovy_Nick píše:Pán Jarda, a kajenské korenie je nutné z dôvodu akého ? Len z dôvodu chuti a termických účinkov na organizmus, alebo to má vplyv na produkciu takých kmeňov probiotík, ktoré by bez kajenského korenia nevznikli ? Alebo ide o to, že to kajenské korenie zabráni prípadne možnému roz ...
Stránka 217 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem