Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:44 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 234 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: čtv čec 25, 2019 6:01 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

indiga píše:1.Môžete mi prosím vysvetliť ako súvisí zvýšený kortizol s následným znižovaním HCL, aká je medzi nimi spojitosť?: "příčina je stres tím zvýšený kortizol a následně snížená HCl" 2. Môže vyčerpané nadľadvinky následne problém s kortizolom a hypoglykémiou spôsobovať nedostatok HCL, žlče a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Spánek

Předmět příspěvku: Spánek
Napsal: čtv čec 25, 2019 10:20 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 181711

indiga píše:1. Dá sa nejak pôsobiť na ten kortizol už večer pred spaním, aby ten nízky krvný cukor ani nevznikol? 2.Akým mechanizmom spôsobí ten kortizol pokles toho krvného cukru? 3.A ešte mám jednu otázku mimo spania,keď sa pri strese uvoľní kortizol, aká látka je jeho "protihráč"ktorý telo vráti ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitamin A jako jed a příčina chronických onemocnění

Napsal: stř čec 24, 2019 8:46 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 9194

Alopat píše:Na toto téma jsem nalezl mapku, jež znázorňuje státy, které přiznávají VAD, VAD + STH a bílá místa znázorňující "vyspělé" anglosaské země s jejich vazaly, které v rámci oficiální propagandy a prosperity zdravotnické farmakomafie nepřiznávají raději nic. Vitamin A Deficiency Soil-Transmit ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Betain HCL

Předmět příspěvku: Betain HCL
Napsal: stř čec 24, 2019 8:20 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 42046

Alopat píše:Se mnou nic nedělá malý panák tvrdého, případně jeho ethanolový ekvivalent jedné deci vína či maximálně malého výčepního piva. Z toho usuzuji, že si s tím tělo rychle poradí, aniž by se alkohol stačil dostat do mozku. Po ležáckém půl litru se již mírně motám v náladičce, ideální by tedy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitamin A jako jed a příčina chronických onemocnění

Napsal: stř čec 24, 2019 8:08 am 

Zobrazení: 9194

pefi píše:Pokud má někdo "zaseknutý" metabolismus vitaminu A a ten se někde hromadí, tak to problémy dělat nepochybně bude. S betakarotenem je navíc ten problém, že ho tělo do použitelné podoby musí konvertovat. Problém bych apriorně nehledal ve vitamínu A (navíc pokud jde o nějakou přirozenou formu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř čec 24, 2019 8:06 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Alopat píše:I když dávám přednost nealkoholickému pivu, tak vydatným zdrojem jsou i bambusové výhonky a veškeré klíčky. https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?articleId=32126 https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?articleId=32125 http://www.coopclub.cz/zdravy_zivotni_styl/bambusove-vyhonky/ 6. Metabolismus ...

Napsal: stř čec 24, 2019 8:03 am 

Ohonek píše:Dobrý den všem ... můžu poprosit o názor a tipy co zlepšit dle mých výsledků ? Díky Ca +96% Na -16% K -18% P +87% Zn -45% Mg -11% Fe -40% Cu -45% Ni -22% Mn -79% Se 5% Cr -33% Mo +22% Co -44% Ag -92% Si -71% S -5% I -50% Sn -58% V -76% Sr -75% B -73% Li -53% Ba -72% Ca/P -24% Na/K 5% Ca/ ...

Napsal: úte čec 23, 2019 7:50 am 

Alopat píše:Nemohl bych bylinné lektvary a šumavská vína kvůli osobním preferencím v chuti nahradit střídáním jalovcové borovičky (případně díky kůře citrusových plodů jemnějšího ginu) s chininovým tonikem a juglon ořechovky? I pít se dá jak vidno zdravě, o tom by mohl pan Jarda s (italským) fernete ...

Napsal: pon čec 22, 2019 9:47 pm 

Mojzo píše:Když užívám tinkturu na slinivku se slezinou a hořké kapky na žaludek kvůli podpoře trávení, můžu k tomu pak dát ještě betain hcl nebo je to blbost? Podle mě v tom není problém, pokud se HCl dostatečně netvoří je potřeba ji dodat.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sušení ovoce

Předmět příspěvku: Sušení ovoce
Napsal: pon čec 22, 2019 1:32 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 192779

Lenka B píše:Prosím, poraďtě jak zdravě konzerovovat, popř. jinak "nakřečkovat" okurky na zimu. Mimo to co vám píše člen Alopat by možná fungovalo rozmixovat a zmrazit, ale vyzkoušeno nemám, nevím jak by takový produkt po rozmražení chutnal, ale vypít by předpokládám šel.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: pon čec 22, 2019 1:24 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

indiga píše:prosím vedel by mi niekto poradiť, môj doktor nemá ani potuchy a jediné čo mi pchá sú umelé hormóny.Ak pouzivam progester.krem od 15-25 dna cyklu a dostanem menstruaciu(mam ju nepravidelnu,)uz na 19 den,čiže 4 dni potom ako sa začnem mazať,mam prestat s natieranim progester. kremu,alebo ...

Napsal: pon čec 22, 2019 1:20 pm 

ashlystar píše:Dobrý den, pane Jardo, mohla bych Vás poprosit o interpretaci svých výsledků analýzy prvků z vlasů z Vašeho pohledu? Primárně asi co se týče doplnění mineralu, vitaminu .. Podotýkám ze jsem již několik let jen na vitarianske stravě. Vyšel mi typ metabolismu: Pomalý A / Parasimpatikus ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Travenie tuku

Předmět příspěvku: Travenie tuku
Napsal: pon čec 22, 2019 12:47 pm 

Zobrazení: 11091

ashlystar píše:Dobrý den, je prosím možné mít prujem po kombinaci tuky ovoce? Odhaduji to správně na kvaseni a tudiz nesprávné strávení jídla - tělo to raději vyloučí než vstřebá? Děkuji předem Tak bude záležet jaké tuky, jaké ovoce a kolik čeho, ale obecně malé množství třeba oliváče by nemuselo va ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned čec 21, 2019 7:47 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jednorazovy_Nick píše:1. Jedávam 80-85g nepasterizovanej bryndze (rozdrobenej v mechanickom šejkri s 220ml vody) nalačno 5-6x týždenne (60-80min na to sa najem prvé jedlo) už asi mesiac... Je pravda, že ekzém zo stehien už takmer zmizol (totálne vybledol, bez upozornenia že ho mám si ho ani nikto ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob čec 20, 2019 9:23 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mojzo píše:Máte někdo zkušenosti s užíváním wobenzymu pro podporu trávení? Mám ho tady dost a mám potíže s trávením, tak ho dávám po jídle, je to OK nebo by se to takhle nemělo užívat když tam jsou i systemarické enzymy? Díky Měl by se dávat tak 0,5-1 hodinu před jídlem, nebo cca 2 hodiny po jídle. ...
Stránka 234 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem