Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:38 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 239 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Meloun - Melon

Předmět příspěvku: Meloun - Melon
Napsal: čtv čen 27, 2019 6:55 am 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 143534

Abstinující Bojovník píše:Velice se omlouvám, pokud to již zde bylo řečeno, ale hledal jsem klíčová slova - meloun, semena a odpovědi jsem se nedopátral. Pane Jardo, jak vidíte konzumaci melounu zároveň se semeny?Radši to trochu rozepíšu, abyste kdyžtak mohl, pokud budete ochoten, v jedné zprávě kom ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř čen 26, 2019 12:47 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Chrasty píše:chci se zeptat jestli tady má někdo zkušenosti s octovými klystýry? Potřeboval bych poradit jak se to ředí. dík Pokud je myšleno jablečný ocet tak se aplikovat určitě dá, ale je dost agresivní tedy začínal bych kávovou lžičkou na litr a případně zvedal.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte čen 25, 2019 7:31 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Chrasty píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli si můžu udělat klystýr se dvěma litry kefirového mléka zahřáté na lidskou teplotu, jedná se o zančku pilos z lidla, děkuji Netuším co by to udělalo, obyčejně se pouze přidává nějaký podíl, nebo se aplikuje menší množství jako mikro klyzma.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: úte čen 25, 2019 11:39 am 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:Krásně shrnuto, pane Jardo, o to by šlo v dobrém úmyslu, ale vědci argumentují léčbou a ďábelské pohnutky jejich dotačních loutkovodičů si musíme domyslet a mnohdy k tomu stačí sledovat cestu peněz (bezpracný, rychlý zisk na předražených chemikáliích). Naštěstí ve své zvrácené víře jak p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: pon čen 24, 2019 9:00 pm 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

Lanbaba píše:A myslíte že by játrům dalo nějak pomoct ? Slyšel jsem o ostropestřeci a NAC atd. ale nevím co by zabralo ... Tak určitě tím nic nepokazíte a játrům ulevíte. Jinak se dají za pár korun udělat kompletní jaterní testy víceméně v každé laborce a to je také solidní ukazatel stavu jater. Čím ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Ořechy a semena.

Předmět příspěvku: Ořechy a semena.
Napsal: pon čen 24, 2019 10:46 am 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 131003

adabo píše:Chtel bych se zeptat - nebylo by lepsi po namoceni orechu vodu co je v misce vylit? Cetl jsem, ze se do te vody dostanou inhibitory z orechu a ty jsou pro nas nevhodne ke konzumaci. Je to pravda? Tak je to pravda i když zase je pravda že tak vylijete i docela dost minerálů, ale vždy je ně ...

Napsal: ned čen 23, 2019 9:05 pm 

Lanbaba píše:Já myslel jak dlouho bude účinkovat ten rybí tuk než se to vzpamatuje To neodhadnu, záleží na stavu jater a také jaké tuky přijímáte měl by jste dávat nyní asi jenom nasycené, máslo, sádlo, kokosák.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned čen 23, 2019 7:44 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:Hledal jsem informace o vítaminu K a našel jsem toto https://www.sleepbuffs.com/top-natural- ... you-sleep/ Vítamín K opravdu pomáhá k spánku ? Nikde sem to neslyšel ale radši si dám trochu salátu https://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?t=395500 Podle tohoto fora vitamín K pomáhá p ...

Napsal: ned čen 23, 2019 7:40 pm 

Lanbaba píše:A jak dlouho to tak zůstává v těle než to přestane účinkovat ? Adrenal cortex se bere většinou hned ráno a zpravidla není potřeba brát další protože tím že se kortizol ráno nevypálí máte schopnost ho udržet celý den. Každopádně nejde o postup na nekonečně dlouho, prostě se aplikuje jeno ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: ned čen 23, 2019 7:36 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

johnns píše:Dobrý den Jardovi i ostaním, mám dotaz z oblasti diagnostiky z nehtů. Před rokem v zimě se mi konce nehtových lůžek zbarvila do červena (u konce nehtu), to samé valy u nehtů - také lehce zarudlé. Taktéž se mi nehty podélně zvrásněly (u malíků a prsteníků výrazněji) a prsteníčky se občas ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: ned čen 23, 2019 7:48 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

Margareta píše:Dakujem velmi pekne za odpoved, mozme zacat Sanogel podavat

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: ned čen 23, 2019 7:47 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

ondra258 píše:Zkoušel jsem adrenal cortex od thorne 50mg. První den když si ho dám jsem nabuzený, mám více síly, méně ospalý. Jenomže druhý den mám dopoledne strašně vylítou hlavu, vůbec mi to nemyslí. Pokud vysadím tak hned druhý den se mi extra motá hlava a to za jeden až dva dny přejde ..... Znam ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob čen 22, 2019 5:52 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Už jsem se několikrát setkal s tím, že různí “léčitelé” doporučují i odčervovací léky pro koně. Je dobrý nápad se něčím takovým zabývat nebo je to blbost? Doporučují to asi když jsou parazité jinde po těle a klasické trojčátko to neodstraní. Obecně lze tvrdit že antiparazitika určená pro ...

Napsal: sob čen 22, 2019 5:49 pm 

Lanbaba píše:No já už ten tuk přestal brát a chuť na slané mám furt .... můžu nějak ten proces zvrátit aby to bylo při starém ? Ono si to sedne předpokládám samo, ale dal by se použít Adrenal cortex ten v těle sodík udrží.

Napsal: sob čen 22, 2019 5:14 pm 

Lanbaba píše:Díky .... ještě prosím myslíte že potřebuji odkyselit kvůli tomu že beru více PUFA ? Ne to je pouze pro případ kdy odkyselujete tak tím můžete současně dodávat sodík.
Stránka 239 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem