Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:16 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 242 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: sob čen 08, 2019 7:39 pm 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

Valentýn píše:K tomu bych ještě dodal, že umělý chov lososů mění složení jejich tuku, který už téměř neobsahuje omega 3, ale spíše jen omega 6. Tuk uměle chovaných ryb se svým složením spíše přibližuje vepřovému sádlu. Ono vše nepřirozené co člověk dělá má nepřirozené důsledky a mnohdy i fatální z p ...

Napsal: sob čen 08, 2019 7:34 pm 

ondra258 píše:Ale v tom případě bych čekal že pokud mám dost vítaminu B a C tak nadledvinky naskočí pomalu samy ne ? Toť otázka, stačí aby chyběl jeden vitamín B z celé skupiny a je na problém zaděláno zvláště pokud jde zrovna o ten který tělo v daný moment potřebuje. Navíc při masivním vnitřním str ...

Napsal: sob čen 08, 2019 2:25 pm 

ondra258 píše:No od té doby se ráno vždy brzo budím, mnohem dřív než bych vstával normálně. Sice znovu zaspím ale za půl hodky jsem vzhůru zase. Nepřipomíná Vám to něco a hlavně co s tím mám dělat ? Ten zdroj bince už měsíc a kousek nejím a furt mám tento problém ... Ono nemusí jít přímo o nějakou p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kašel

Předmět příspěvku: Kašel
Napsal: sob čen 08, 2019 12:21 pm 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 48564

polo63 píše:Dobrý den pane Jaroslave, obracím se na Vás s prosbou o radu. Je mi 55 let (165 cm 55kg) a přes 5 let mi trápí dráždivý suchý kašel, kdy jsem průběžně podstoupila řadu vyšetření, a to plicní, alergologie, ORL, gastro. Gastroendoskopii jsem absolvovala třikrát, kdy se mi potvrdilo onemocn ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Alkohol - dobrý sluha, zlý pán

Předmět příspěvku: Alkohol - dobrý sluha, zlý pán
Napsal: pát čen 07, 2019 8:56 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 12682

Valentýn píše:S alkoholem je lépe raději si moc nezahrávat. Znám kolem sebe dost lidí, co jsou na něm silně závislí. Čerta se člověk nesmí jenom bát, to není řešení, ale musí se s ním naučit zacházet po svém a pokud to zvládne nemusí se čerta bát už vůbec. Prostě pak ovládá člověk čerta a ne čert čl ...

Napsal: pát čen 07, 2019 6:37 pm 

ondra258 píše:Dá se velkou konzumací ryb ( každý den) nějak přiotrávit ? Začal jsem totiž jíst ryby každý den a za nějakej ten týden sem začal mít symptomy jako kdyby kocoviny. Ryby jsem jíst přestal ale symptomy furt mám, tak mě zajímá jestli sem se nemohl něčím přiotrávit co trvá nějakou chvíli ne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: čtv čen 06, 2019 9:25 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

krasnagadgetka píše:Nedávno jsem si dala večer před spaním asi 2dcl zaječické hořké a ucítila jsem chvilkovou bolest ledvin. Ani zaječická není vhodná při nedostatku hcl? A co dodávání hořčíku při nedostatku hcl? Netuším proč by vám ta minerálka měla vyvolávat bolest ledvin a vůbec už nechápu souvis ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: čtv čen 06, 2019 9:21 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

krasnagadgetka píše:Já myslela, že míchat ovoce a mléčný výrobek není ideální??? Tak to opravdu není s tím že jde hlavně o kvašené mléčné výrobky ty totiž okamžitě spustí kvašení toho ovoce.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kolagen

Předmět příspěvku: Kolagen
Napsal: čtv čen 06, 2019 12:42 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 113639

Mram píše:prosím a tie kolagénové prášky? Zmiešavajú sa s vodou, naozaj to funguje alebo iba ďalší marketingový ťah ? To je stejně nesmyslná otázka jako když se zeptáte zda funguje tlačenka nebo tažený vývar, ničím se to neliší od toho prášku jde o rozdíl pouze vizuální.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv čen 06, 2019 12:39 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mram píše:prosím vás, ako čítam, aké zdravé sú tie šťavy, tak som si začala vyberať odšťavovač. No absolútne neviem čo ako. https://vas-pomocnik.cz/odstavnovace/ Tu čítam, že sú 3 typy a neviem ktorý mám kúpiť. Ako tu bolo spomenuté, treba nieekdy pridať aj okosový olej, čo som neskúšala nikdy, ktor ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Laktobacily

Předmět příspěvku: Laktobacily
Napsal: čtv čen 06, 2019 12:34 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 397435

Mram píše:a co takto psyllium ? Je to naozaj take ucinne? Beriem ho sem tam na taku ocistu creva, ale zaujimal by am profesionalny nazor. Tak funguje jako prebiotikum tedy určitě zvyšuje počty konkrétních bakterií ve střevě.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tenisovy loket

Předmět příspěvku: Tenisovy loket
Napsal: čtv čen 06, 2019 12:33 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 20449

Mram píše:och, to sa dá operovať? Alebo nejako inak reišiť? leob ja som počula, že vraj ak to človek raz chytí, tak je to veľmi ťažko odstrániť. Je to zánětlivé onemocnění jako každé jiné tak proč operovat.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: pon čen 03, 2019 9:24 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

indiga píše:Ďakujem ako vždy za super rady. Chcem sa spýta, mám dlhú menštruáciu-20 dní ako som už spomenula vyššie. Lekár mi predpísal toto železo https://www.adc.sk/databazy/produkty/de ... 68344.html vo forme síranu železnatého s pridanou kys.listovou. Nie som si istá či je síran železnatý vhodno ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čen 03, 2019 7:06 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Dvoris08 píše:Udělal jsem si před pár dny plivací test a ten byl pozitivní....neřídil jsem se tak přísnou dietou (vyřadil jsem bílé jedy až na vyjímky dále), jedl jsem třeba sladké ovoce, asi 2x jsem se opil k MS v hokeji a i 2x zhulil, občas si dal i pizzu 1 tak za 14 dní ... trochu mě to zakyselil ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: ned čen 02, 2019 1:50 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

indiga píše:&´dakujem a ako je to prosím s doplnkom D3/100IU) & K2- dokáže zastaviť krvácanie,? Keď som to pozerala na nete, všade píšu všelijak, raz spomenú vit.K, vo vete ďalej K2 a v ďalšom odstavci zasa K1, pletú K jedno cez druhé?D s K2 dokáže teda krvácanie zastaviť alebo naopak riedia krv? Ďa ...
Stránka 242 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem