Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:13 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 256 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: sob bře 30, 2019 8:59 am 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Alopat píše:Mléko obsahuje samé antimikrobiální látky. Dokonce i ta laktóza po boku butyrátu a phenylbutyrátu aktivuje ve střevech tvorbu přírodního antibiotika cathelicidinu. Bezlaktózové výrobky a diety jsou uhýbáním před eradikací šmejdů, které západní zdravotnictví nechce řešit. Zrovna tak není ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: sob bře 30, 2019 8:51 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

ash píše:mam zjistene dva zlucnikove kameny. mate nekdo zkusenost s rozpoustenim kamenu pomoci Kyseliny ursodeoxycholové? http://www.pribalovy-letak.cz/888-ursosan-250-mg Zkušenosti s tím nemám, ale podle toho co se v letáku píše asi není moc možností si tím nějak výrazně uškodit a dá se podle všeho ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon bře 25, 2019 9:56 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Mojzo píše:Děkuji za odpověď, já si právě myslel, že by HCL mohla ty uzliny nějakým způsobem čistit. Úplně jsem nevysledoval, po čem ty uzliny pálí, ale HCL radši dodávám i tak, protože stále ještě netrávím dobře. Pálí mě jak na krku tak v tříslech a k tomu ještě pociťuju takové pálení pod kůží více ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: pon bře 25, 2019 9:47 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Patrik1989 píše:Jardo prosímtě a ty nahrazuješ čím lepek , a mlečné vyrobky ? jak když si dám mlečné vyrobky tak se mi vždy udělaj čepy na madlích jak je to možné ? Lepek ničím, ten opravdu k životu člověk nepotřebuje ale vápník z mléka docela potřeba je tedy mléko sice nepožívám, ale vápník ano pro ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned bře 24, 2019 10:24 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mojzo píše:Je to na 178cm a 60kg. Na uvedenou váhu to docela jde, ale i tak bych viděl lepší jíst více pak jde lépe štítná a celkově prostě kotel hoří tedy člověk má stále teplé ruce a nohy a nemá stres.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned bře 24, 2019 5:31 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Nie je maslo ako maslo, nie je bravčový tuk ako bravčový tuk.... Bežné maslo z obochodu od kráv, ktoré sa živia zrnami bude niečo oveľa iné (z hľadiska omega3), než maslo kráv pasúcich sa na lúkach. Napríklad ja používam maslo kráv, ktoré v sezóne žerú čerstvú trávu a bylinky, ...

Napsal: ned bře 24, 2019 5:01 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Pán Jarda, v jednom čerstvom príspevku píšete : "...Máslem se nedá rozhodit nic, ale tou uvedenou kombinací máslo na chlebě už se dá rozhodit hodně. Musel bych znát poměr v jakém máte sacharidy proti tukům, ale patrně dáváte obě složky ve velkém a to v dlouhodobém pohledu vede ...

Napsal: ned bře 24, 2019 4:47 pm 

Mojzo píše:Díky za odpověď. No kdybych byl jen na tuku a s málem sacharidů tak jsem extrémně unavený, hodně sacharidů a málo tuků moc nedávám, protože se pak nedostanu vůbec na ty kalorie, které bych měl. Řeším jinak ubírání na váze, špatné trávení, extrémní napětí a stres, autoimunitu - RS, zánětli ...

Napsal: ned bře 24, 2019 4:37 pm 

Milahoudecka píše:Ještě mě napadá jak je na tom máslo s omega 3 ? nemůže to být tím ? připadne mi že jsem trochu zapoměl jíst ryby Tak v másle trojky opravdu výrazně zastoupeny nejsou, zde je složení na 100 g: Druh tuku..EH (kJ)..Tuky (g)..SAFA (g)..TFA (g)..MUFA (g)..PUFA (g)..omega 3 (g) Máslo.... ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned bře 24, 2019 9:46 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:tak dakujem za predosle rady, pred tyzdnom v sobotu som "podstupil" Sankhapraksalanu, s vedomim ze sa konecne zbavim problemov, prve 3-4 dni po diete ukazkova stolica ako sa popisuje, bez zapachu a ktora sa nelepi... ale zasa sa opakoval moj problem, citil som pnutie, a videl zacervenan ...

Napsal: ned bře 24, 2019 9:38 am 

Milahoudecka píše:Pane Jardo, četl sem tu na foru že mám jíst hodně zdravého tuku, třeba másla. Tak sem si začal pořádně mazat ke každé snídani na krajíc takové to drahé máslo ( nemyslím perlu nebo jiný hnus). Je to tak měsíc a nějak mě cukají oční víčka a svaly na rukách a nohách, může to mít nějak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Citrony vo vacsom mnozstve

Předmět příspěvku: Citrony vo vacsom mnozstve
Napsal: ned bře 24, 2019 9:27 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 31822

Xion píše:Tak ma napadlo, skusal niekto pouzivat citrony vo vacsom mnozstve? Mysli sa tym aspon tak pol kila denne. Vacsina ludi si myslim odstavi jeden citron do stavy a mozno dalsi pouzie do zalievky alebo k caju. Robil som to tak aj ja, nad 1 citron denne som sa vlastne nikdy nedostal. Ale napadl ...

Napsal: ned bře 24, 2019 9:05 am 

Mojzo píše:Zajímal by mě váš názor na stravu. V různých knihách můžete načíst, jak byste se měli držet střídmosti v jídle a jíst potraviny, které jsou vysoce nutričně hodnotné. Něco pravdy na tom bude a sám to už nějakou dobu zkouším, ale mám problém s kaloriemi. Kdybych vzal, že můj denní příjem kc ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned bře 24, 2019 8:50 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Ajgor píše:Nemohu zde nikde najít, tak vznesu dotaz: Co kdybych do vody v mikroklystýru nasypal obsah tobolky např. přípravku Lacidofil a tyto bakterie (určené ovšem pro perorální užití) vpravil do konečníku? Když se už dělá i to, že pacientovi tam nacpou výkal ciziího člověka, právě kvůli bakteriím ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Laktobacily

Předmět příspěvku: Laktobacily
Napsal: ned bře 24, 2019 8:46 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 397435

Martin26 píše:Dobrý den, myslíte že je vhodné provádět při restartu střevní mikroflory klystýry? Tak určitě, špatné brouky je potřeba vyhnat ven.
Stránka 256 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem