Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:50 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 259 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned bře 17, 2019 11:40 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Pán Jarda, meď mám podľa vlasovej analýzy takú : Cu : +3%, Fe/Cu : mínus 41%, Cu/Mo : mínus 41% (áno, mám rovnaké hodnoty Fe/Cu a Cu/Mo ... nie je to preklep) Dobre, dám si urobiť presne taký rozbor o akom píšete, a aj plné pečeňové testy - akurát ale užívam silymarín, takže ne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned bře 17, 2019 11:34 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jednorazovy_Nick píše:Behom asi 40 sekúnd po napľutí (zblízka hladiny vody) do pohára s vodou izbovej teploty (cca 20 stupňov) to v mojom prípade vyzerá takto... Denne jedávam asi 180g sacharidov (cukor asi 10g, všetko ostatné sú viac-menej škroby z ryže, pohánky, hrachu, šošovice)... Asi tri roky ( ...

Napsal: ned bře 17, 2019 8:33 am 

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, ten "cely zelezny panel" mi spravi nejake laboratorium ? ...ale ved musim mat malo zeleza....Podla klasickeho rozboru krvi a vlasovej analyzy ho mam malo.... Ci uz ani tieto dve metody nestacia na urcenie mineralov v tele ? ... Ano můžete si to nechat udělat jako sam ...

Napsal: sob bře 16, 2019 10:17 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Ako riešiť to, že mám ANÉMIU ??? V krvi mám málo železa, vo vlasoch EŠTE MENEJ....... Pritom denne jedávam červené mäso... Ale rovnako je to u mňa so sodíkom. Mám ho vo vlasoch (vlasová analýza) MÁLO, ale pritom jem soli viac, než sa odporúča... Začínam byť zúfalý, čo m ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: sob bře 16, 2019 10:10 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

daniela.dd píše:Pane Jardo, ještě jsem prosím prosím zapomněla přiložit testy, co mám z prosince z imunologie (přikládám v příloze), kde také některé hodnoty jsou mimo ref. meze. Studovala jsem to teď na netu, ale stejně moc nerozumím co to znamená. Předem moc děkuji. Tak člen pefi vám odpověděl mys ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob bře 16, 2019 4:04 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Ruso píše:Chybí mi tam "negativní" změnu. Co jsem zde pročítal příspěvky, tak zde pár lidí popisovalo, malátnost, nevolnost, lehkou bolest, zvracení... tak jsem se také chtěl podělit o svou zkušenost. Zázraky po jedné "očistě" neočekávám (už jen to vyloučení kamínků považuji za úspěch), přeci jen sv ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob bře 16, 2019 1:45 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Ruso píše:Tak mám za sebou první očistu jater. Ve čtvrtek jsem jedl jablka, banán, brambory + pickless, pohanka + porek. V pátek jsem byl jen na jablečné šťávě 2,5l (avšak kupované, zatím nemám jak si ji sám vyrobit), vodě 1,5l a postupoval podle zde uvedeného návodu (večer jsem uprostřed čela našel ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Postup ke zjištění stavů hormonů

Předmět příspěvku: Postup ke zjištění stavů hormonů
Napsal: sob bře 16, 2019 1:33 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 69910

brandebura píše:Takže všechny odběry si udělám ten 22 cyklu. Ještě dotaz můžu sirnou patlaninu nebo může ovlivnit výsledky? Progesteron krém asi taky mazat nebudu? Diky Jídlo hodnoty nemůže zásadně ovlivnit, vše se dělá ve stejný den a jakékoliv hormonální doplňky je potřeba vynechat minimálně 5 dní ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: sob bře 16, 2019 1:16 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

daniela.dd píše:Dobrý den přeji, moc prosím o bližší radu a vysvětlení. Nechávala jsem si po delší době zase dělat nějaké kontrolní odběry a několik hodnot vyšlo mimo ref. meze - Neutrofily, Lymfocyty, Eozinofily, Lymfocyty abs. počet, Kreatinin, Cholesterol, CHolesterol LDL, Cholesterol non-HDL- vý ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Postup ke zjištění stavů hormonů

Předmět příspěvku: Postup ke zjištění stavů hormonů
Napsal: sob bře 16, 2019 12:25 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 69910

brandebura píše:Děkuji za reakci. Pochopila jsem to tak že si objednám kortizol 5 vzorků, k tomu DHEA ranní vzorek,progesteron ranní vzorek, testosteron ranní vzorek a estradiol ranní vzorek? Zkumavky s tampony které jsou u objednaného kortizolu slouží tedy zároveň pro ostatní požadované když u nich ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Indukční sporák

Předmět příspěvku: Indukční sporák
Napsal: sob bře 16, 2019 12:16 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 69163

ZDENINA píše:Snad to trochu pomůže objasnit problém,proč jídla na ohni jsou výborná a zajímavý fígl. https://www.biosferaklub.info/imunita-romskych-deti/ Zajímavé vysvětlení a hlavně ta finta s kusem žuly je výborná a dost dobře aplikovatelná i v domácích podmínkách.

Napsal: sob bře 16, 2019 11:58 am 

doubleingram píše:Ok. Micham si Himalaskou z KCl, sel by tam dat jeste nejaky dalsi slany chlorid? "Vytlacuje" z tela K v KCl nejaky jiny mineral? Diky Netuším jak by se ta směs chovala ale předpokládám že by velice rychle ztvrdla na kus kamene a byla k solení nepoužitelná. Tato vlastnost rychlého n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob bře 16, 2019 11:46 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Abstinující Bojovník píše:Zdravím, omlouvám se, pokud jsem v záplavě témat a příspěvků nenašel již některý z těchto dotazů identicky zodpovězený. 1)Jde mi o to, zda je vhodnější chia, slunečnicová, sezamová a dýňová semínka(lněný a konopný mám již olej) konzumovat v přiměřeném množství odděleně zvlá ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Podezření na zánět žlučníku

Předmět příspěvku: Podezření na zánět žlučníku
Napsal: pát bře 15, 2019 10:14 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 32356

Luc píše:Dobrý den, mám trošku podezření jestli nemám zánět žlučníku. Prodělala sjem před pár dny zvracení, průjem, na ultrazvuku jsem zatím neměla, ale všechny hodnoty (jaterní, slinivka, crop lehce zvýšené a pořád mám takový divný pocit v pravém podžebří (zároveň mám ale ztučněná

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: pát bře 15, 2019 10:06 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

mdavid626 píše:Pane Jardo, dávalo by smysl dělat šťávu z vojtěšky pro koně (viz obrázek)? Třeba namočit před lisováním na nějaký čas. Bude to mít nějakou hodnotu? Pochybuji, já myslím že z toho nevymačkáte prakticky nic. Něco naprosto jiného je vyždímat čerstvou bylinu, nebo prakticky dřevěný klacek ...
Stránka 259 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem