Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 261 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob bře 09, 2019 4:32 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Xion píše:No asi si nevidela svorku "domestikovanych psov", ked ich povedie nejaky "rebel", co sa vyzna a je dostatocne sebavedomy a sebestacny. Behom par dni sa zosuladia do funkcnej svorky, ak je niekde diera v plote, atd, vybiehaju, niektori sa uz ani nevratia po case... a ak nemaju co jest, zaci ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Jaterní očista bez žlučníku?

Předmět příspěvku: Jaterní očista bez žlučníku?
Napsal: sob bře 09, 2019 4:09 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 23842

Zdeňka33 píše:Taky mám čerstvě vyoperovaný žlučník. Nicméně tak jako každý rok na jaře jsem se zase pustila do zelených potravin kvůli očisty a myslím, že tím nemůžu udělat krok vedle takovou přírodní cestou. Zelené kytky nemají prakticky žádné negativní vlastnosti pokud se to vyloženě nepřežene, ne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob bře 09, 2019 4:05 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Ruso píše:Zdravím, od minulého roku se snažím zlepšit zažívání pomocí úpravy jídelníčku (dopracoval jsem se k protikvasikové díetě se kterou stále experimentuji). Z bolestivé, krvavé(hemeroidy), nepravidelné stolice(2-3x týdně) jsem se dopracoval do stádia kdy chodím alespoň 1x denně, bez bolesti, b ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Domácí infrasauna (nebo zakoupené vstupné)

Napsal: sob bře 09, 2019 1:18 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 215706

Filip1 píše:Jsem zmatený. Píšete, že Philips Vitae má správnou délku vln. Když rozkliknu odkaz, uvádí se toto: Citace: Infračervené spektrum: 1,4 – 10 mikrometrů Což je až od horní hranice Near Infra Red (NIR) (700nm- 1400nm / 1,4mikro) a zmíněných 850nm tam není. Já bych chtěl tuto saunu: https://w ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: sob bře 09, 2019 10:44 am 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Mojzo píše:Dobrý den. Pane Jardo tak zkoušel jsem dávat ten sylimarin, pancreolan, hercampuri a pár dnů po té šance i probiotika po jídle (biopron) a pak jsem přešel na zelný kvas a ještě kysané zelí, zkoušel jsem i 3,5% hcl, ale po týdnu jsem zase zpět kde jsem byl - bez stolice, s obrovským točení ...

Napsal: sob bře 09, 2019 10:39 am 

ingvius píše:ok dakujem za rady, takze skusit dalsiu Sankhapraksalanu ? Já netuším co tam máte blbě to nepíšete, ale třeba to šanka po opakovaném provedení vyladí.

Napsal: sob bře 09, 2019 10:17 am 

ingvius píše:tak takmer kazdy den uzivam vecer psyllium vlakninu, obcas si dam kyselinu HCL pred jedlom... pred 1 mesiacom som absolvoval Sankhapraksalanu... pokracovat teda ocistou pecene (jater) ? Vláknina nemusí vždy prospívat někdy i správnou defekaci blokuje a pokud stolice není správná tedy je ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: sob bře 09, 2019 7:36 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Aedunak píše:Má někdo zkušenost s omegou 3 a adrenalinovou únavou ? Může omega 3 (silný ale kvalitní doplněk) způsobit crash nebo spíš pomoci ? Děkuji PUFA by jste měl přijímat ideálně do 10% z celkového denního příjmu tuků s tím že jejich poměr by měl být ideálně pod 1:5 omega 3 : omega 6. Navíc po ...

Napsal: sob bře 09, 2019 7:30 am 

ingvius píše:dakujem za odpoved... - inak aky mate nazor na uzivanie GSE/ citricidal kvapky ? uzivam uz 2 tyzdne a posledne dni mam vyhadzanu tvar... je to dost neprijemne takto chodit do prace, spolocnosti.... asi pred rokom som tu pisal s podobnym problemom, ked som zacal candida dietu, ale to som ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát bře 08, 2019 10:05 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Alopat píše:Pohled konzumenta mléčných výrobků a tvrdé vody se bude v otázce doplňkových dávek vápníku přirozeně lišit od uživatele vody demineralizované. Ano, jsou tu látky, které se starají o udržení vápníku v rozpustném stavu, ale vše má své hranice a ledviny nemusí stačit veškerý přebytek vylouč ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Endometrióza

Předmět příspěvku: Endometrióza
Napsal: pát bře 08, 2019 7:42 am 

Odpovědi: 31
Zobrazení: 63345

EliskaPA píše:Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu a Váš názor. Byla mi potvrzena endometrioza, která mi, mimo jiné, vytvořila srůst mezi tlustým střevem a dělohou. Tento srůst je cca 20cm hluboko a je asi 10 centimetrů douhý. Vzhledem k tomu, že srůst už zasahuje i do střeva, je tak aktuálně sn ...

Napsal: pát bře 08, 2019 7:32 am 

Alopat píše:Jedna věc je vstřebatelnost a druhá obsah účinné látky v dané váze neboli koncentrace, tedy v konečném důsledku objem, který je nutno zkonzumovat a množství balastní látky. Nezanedbatelnou roli může hrát rozpustnost ve vodě, třeba nejlevnější hydroxid hořečnatý prodávaný jako Aquamin MG ...

Napsal: čtv bře 07, 2019 9:26 am 

Alopat píše:I když se přímá antimikrobiální aktivita oxidu křemičitého nepotvrdila a jako dezinfekce zvítězil dusičnan stříbrný, tak závěr zněl přesně takto: "Úloha různých druhů oxidu křemičitého v prevenci adherence bakterií na organických nebo anorganických substrátech by však měla být dále zkoum ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Jaterní očista bez žlučníku?

Předmět příspěvku: Jaterní očista bez žlučníku?
Napsal: stř bře 06, 2019 9:18 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 23842

judiy píše:Dobrý den pane Jardo, chtěla bych se optat, zda máte zkušenosti s jaterní očisotu, když je vyoperovaný žlučník? Ráda bych se do očisty pustila Príma dny Judita V tom není problém, naopak se prameny informací shodují že právě u lidí bez žlučníku by se mělo čistit častěji.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Kolovada vs colonohydroterapie

Předmět příspěvku: Kolovada vs colonohydroterapie
Napsal: stř bře 06, 2019 9:14 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 16930

Stopkaeu píše:Chci provest ocistu strev a rozmyslim ktera z techto dvou metod bude efektivnejsi a proc? Ona každá z těch metod funguje jinak tedy se dají obtížně srovnávat, podle mě by byla skoro lepší kombinace, prostě poprvé vypláchnout a následně udržovat pojídáním toho prášku.
Stránka 261 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem