Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 300 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte říj 16, 2018 8:49 am 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

marcelino3 píše:Pane Jardo, prosím Vás, říkal jste mi o možnosti objednat z Ameriky tzv. Pine Gum, jedná se o něco takového? http://www.diamondgforestproducts.com/~ ... in/186869/ Jinak začínám popíjet tohle, asi bude ok ne? https://www.docteurvalnet.com/fr/huiles ... thine.html Velice děkuji Potřeb ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Chronická únava, poruchy pozornosti atd...

Napsal: úte říj 16, 2018 8:20 am 

Odpovědi: 69
Zobrazení: 170840

irenka píše:Zdravim pratele, Byla mi diagnostikovana nemoc : chronicky unavovy syndrom ve velmi pokrocile forme , problémy pretrvavaji roky ale nik mi nebyl schopny nic diagnostikovat az ted. Projevy ako Extremni unava, problemy se srdcem , extremni zadychani pri chuzi po byte a pod., nizky tlak(vrc ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: ned říj 14, 2018 11:29 am 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

Mojzo píše:Je dobrý nápad místo klystýru použít třeba sennu? Tak stále lepší než nic, prostě jakékoliv čištění střeva a orgánů může značně ovlivňovat stav. Pokud jste náhodou v Řecku tak tam všude mají oreganový olej ten také má svoje kouzlo a likviduje spoustu šmejdů.

Napsal: ned říj 14, 2018 9:19 am 

Mojzo píše:Co se týče RS a parazitů, je možné aby slunce a moře (hořčík + vit D) zhoršovali stav? Po koupání a procházkách mi je hůř než ve špinavym městě v Česku. Je to normální? Co s tím? Tak po nějakou dobu ano, protože pokud šmejdi vymírají naskočí herx a stav se může dočasně zdánlivě zhoršit. N ...

Napsal: čtv říj 11, 2018 8:03 pm 

pefi píše:Masožravec je kočka, člověk je všežravec. I pes (který se rovněž řadí spíš mezi všežravce než masožravce) má agresivnější žaludeční šťávy než člověk, což je důvod proč pes může pít vodu z kaluže a neskolí ho to. Díky - já jsem, vzhledem ke stavu svých jater, jasnou odpověď dostal. Eskymáci ...

Napsal: čtv říj 11, 2018 8:10 am 

Jednorazovy_Nick píše:Pán Jarda, to čo ste napísal je totálna NEPRAVDA.... Zoberte si všetky eskimákov, zoberte si krovákov, zoberte si ľudí žijúcich v dnešnej dobe v civilizácii, ktorí sa živia surovou živočíšnou stravou - hlavne surovou svalovinou a vnútornosťami, surovými žĺtkami, surovým maslom ...

Napsal: stř říj 10, 2018 9:08 pm 

pefi píše:Jsou použitelná volně prodejná antihelmetika ? Viz např: https://www.brnenskalekarna.cz/antipara ... c2142.html Které účinné látky jsou O.K. a kterým je lepší se vyhnout ? Tak pokud vím někteří tato léčiva používají i když já to zrovna ideální nevidím. Podle mě jsou daleko vhodnější přípra ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon říj 08, 2018 9:09 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Igi píše:pane Jardo (nebo i ostatní) co si myslíte o braní lithia, konkrétně ve formě orotátu 5mg čistého lithia denně? Četl jsem, že kromě toho, že zlepšuje náladu, zahání deprese, zlepšuje spánek také zlepšuje fungování mozku a dokonce prý snižuje škodlivost některých pesticidů. Má nějaké negativn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon říj 08, 2018 9:50 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

brandebura píše:Dobrý den, zvyšuje nebo snižuje sirná patlanice estrogen? děkuji V základu a v rozumných dávkách předpokládám že snižuje.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned říj 07, 2018 1:48 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Ondrejk píše:Když chci na zimu nasušit a rozemlít šípek kvůli vitC, je lepší z toho před sušením vyndat semínka nebo nasušit a rozemlít i s nima? Děkuji Abych pravdu řekl sám jsem to ze surových šípků nikdy nedělal, tedy si nejsem zcela jistý, ale co vím tak se suší celý a teprve suchý se rozdrtí na ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pšeničné otruby

Předmět příspěvku: Pšeničné otruby
Napsal: ned říj 07, 2018 8:17 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 36824

ondra258 píše:A co pšeničné klíčky ? Ty také dráždí nebo méně ? To bez vyzkoušení nezjistíte, pšenice je obecně problematická a zvláště ty moderní přešlechtěné-zmutované druhy. Značné procento populace již není schopno z pšenice tolerovat prakticky nic protože je dráždí buď mechanicky, nebo reagují ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: pát říj 05, 2018 1:00 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

Alopat píše:Už z principu současného přírodní pryskyřice, oleje a vosky ředícího a starověkého balzámovacího použití se dá očekávat, že terpentýn rozpouští biofilm (hlen) a likviduje v něm houby a plísně, ne-li přímo v naší krvi a tkáních putující trojské koně (Hanou Bláhovou na přednáškách zmiňovan ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: pát říj 05, 2018 9:53 am 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

Lenka B píše:Dobrý den, pane Zajíček, prosím o Váš názor. 18-ti letou dceru zlobí osmička. Je prořezaná, zdravá, ale vybočená mimo řadu. Každé cca 2 měsíce pár dnů bolí, (i celá čelist), pak se zas zklidní. Mudr. řekla ven. Děkuji. To záleží hlavně na faktoru který vůbec nemohu posoudit a to je zda ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát říj 05, 2018 7:55 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

radis píše:Díky za reakce Tak ten větší hemangiom je v levém laloku a ty menší echogenity jsou v laloku pravém. Až do minulého měsíce jsem dlouhodobě užíval bylinu chandra piedra v tobolkách 2x denně 500mg a před tím dlouhodobě Hepadrink . Nyní jsem tedy několik dní zapisoval stravu do cronometru. M ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Vyčištění cév

Předmět příspěvku: Vyčištění cév
Napsal: čtv říj 04, 2018 12:52 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 92124

kov píše:Mohl bych se zeptat, jestli jste se nekdo zabyval kvalitou ginkgo biloby? Myslim si, ze ma smysl tuhle rostlinu skrz prokrveni uzivat, jenze pripravku na trhu jsou mraky a nevim, ktery je nejlepsi pomer cena-vykon, pripadne je nejlepsi. V posledni dobe me hodne zlobi pamet a soustredeni, zm ...
Stránka 300 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem