Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:14 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 316 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potraviny na vysoký tlak

Předmět příspěvku: Potraviny na vysoký tlak
Napsal: ned srp 05, 2018 9:23 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 8157

Alice40 píše:Zdravím, ráda bych se poradila, co jíst, když trpím vysokým tlakem. Nerada bych užívala chemikálie z lékáren, věřím na přírodní léčbu, takže dokud nemusím brát léky, tak je neberu. Na http://vsestihnu.cz/media/jak-snizit-vysoky-krevni-tlak-bez-leku/ jsem se dočetla, že vhodné potraviny ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: ned srp 05, 2018 8:46 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

pefi píše:Zdá se, že tato informace zde ještě nepadla, pokud ano, tak se omlouvám za duplicitu. Na revmatoidné artritidu by měla hodně dobře fungovat suplementace bórem. Proč, to nevím. Australský vědec "si pořídil atritidu", lékaři nepomohli, tak na to šel jako věděc. Dělal výzkum v zemědělství a p ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: ned srp 05, 2018 11:49 am 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

Ondrejk píše:Poradili byste mi ještě jak přibrat? Už nevím co mám jíst, stále ubírám na váze včetně svaloviny. Jím 3x denně velké porce - krůtí maso nebo rybu, rýži natural nebo pohanku a pařenou zeleninu, k tomu velkou hrst namočených mandlí, koření, sůl a hodně olivového oleje, salát, někdy i semí ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina prsu

Předmět příspěvku: Rakovina prsu
Napsal: ned srp 05, 2018 7:04 am 

Odpovědi: 514
Zobrazení: 747448

pefi píše:Kdysi jsem na jinak rozumných stránkách narazil na stručnou větu, že rakovina prsu je častá u žen, které mají vztahový problém se svou matkou a že se jí dá předcházet a částečně také čelit potíráním hrudníku Lugolovým roztokem. Zajímalo by mě, jaký na to panuje názor u zkušenějích, protože ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Folikulární keratóza a štítná žláza

Napsal: sob srp 04, 2018 7:58 am 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 33599

Obsidián píše:Prosím vás, Jardo, i když jsem hledala v převodech jednotek, nějak jsem to nepochopila - 2 ccm to je asi jak velké množství? Jedna čajová lžička nebo tak nějak? Naprosto běžná jednotka ccm je kubický centimetr, nebo jinak mililitr, jak velkou máte lžičku netuším.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Salvie či Diacom , dá se věřit?

Předmět příspěvku: Salvie či Diacom , dá se věřit?
Napsal: sob srp 04, 2018 7:12 am 

Odpovědi: 78
Zobrazení: 132829

Xion píše:V skratke - ti paraziti tam su. No i tak salvia a diacom je podvod. Teda je to zneuzitie situacie, ze sa hladaju a odstranuju tazko. Viac sa uz do tejto diskusie nebudem zapajat. To ci diacom funguje sa tazko dokazuje, ale to ze nefunguje sa da dokazat lahko, nejeden clovek navstivil viace ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: pát srp 03, 2018 8:07 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

Ondrejk píše:Mohl bych mít dotaz na čaj chanca piedra? Chci ho teď zařadit po kůře ze silymarinu na 3 týdny. Našel jsem že 2 čajové lžičky (cca 5g) zalít vroucí vodou a po 10 minutách zcedit a pak pít 125ml 4x denně. Mám to pít na lačno nebo spíš po jídle? Je to dobré i když je oslabená slinivka? Dě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát srp 03, 2018 8:02 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Modrovous píše:Čím se dají kaple nejrychleji naplnit, injekční stříkačkou? Kolik vteřin trvá, než se kapsle vlivem HCL rozpustí? Chtěl bych to vyzkoušet. Plním je plastovou pipetou ty mám na e-schopu, tam je totiž i stupnice a na druhou čárku to dá jednu tobolku. Ten čas rozpuštění jsem nikdy neměři ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát srp 03, 2018 7:57 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Janis píše:Prosím o vyhodnocení vlasové analýzy. Moc děkuji. Ca/P -53% Na/K -7% Ca/K -76% Zn/Cu 9% Na/Mg 687% Ca/Mg 76% Fe/Cu -7% Ca/Na -85% Cu/Mo -8% Fe/Co 88% Ca/Sr 92% Ca/Fe 67% K/Li 758% K/Co 1893% Ca/Si 245% I/Se 0% Ca (vápník) 24% Na (sodík) 296% K (draslík) 329% P (fosfor) 92% Zn (zinek) -44% ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: pát srp 03, 2018 4:37 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

pefi píše:Přesně tak. Už nezjistíte co bylo na počátku, jaký spouštěč, ale mohl to být stres. A dlouhodobý stres je šikmá plocha. Adrenální únava přes cortizol ovládá v těle kde co, oslabené tělo umožní candidě expandovat a candida se stará abyste se z adrenální únavy nedostala. Vy můžete zaútočit n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát srp 03, 2018 12:47 pm 

Modrovous píše:Dobrý den, jaké tobolky se dají použít pro HCL, aby se nerozpustily? Klasické želatinové toboly by se rozpustily vlivem HCL kyseliny během vteřiny. To se mýlíte, nevydrží sice moc dlouho, ale v pohodě ji naplníte, zavřete a zapijete vodou aniž by tekla. Já klidně stihnu naplnit naráz ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát srp 03, 2018 10:05 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, koupila jsem si u Vás camu camu. Lze lžičku prášku rozmíchat v hrnečku s vodou a ihned najednou vypít? Nebo se musí rozmíchat ve větším množství vody a popíjet celý den? Nebo je lepší přidat do nějakého pokrmu? Děkuji. To je celkem jedno, přírodní zdroje vitamínu C fu ...

Napsal: pát srp 03, 2018 10:02 am 

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, prosím Vás, koupila jsem si u Vás HCL a tobolky. Na HCL je napsáno dávkování, ale jen pokud přidám hcl do vody. Jak je to s těmi tobolkami? 10 kapek dám do tobolky a ihned po jídle spolknu? Nebo se musí užít před jídlem? Na lahvi je napsáno, že se může užít mezi jídly ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: čtv srp 02, 2018 3:09 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:Je vhodné užívat gabu při adrenální únavě, kdy se kortizol tvoří v malém množství? Jak je to prosím s tou gabou? Pokud gaba chybí, má to neblahý vliv na nadledvinky nebo je to obráceně a nadledvinky způsobují nedostatek gaby? Nerozumím té souvislosti. Děkuji. Dobře vám radí člen ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: stř srp 01, 2018 7:45 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

valenta.klara píše:Díky! Prostuduji. Krkaci test jsem si dělala už dříve a vypadá to na nedostatek HCl. Kyselinu mám už doma..ale trochu se toho bojím. O té žluči si něco prostuduju. U progest.krému nevím jak davkovat bez cyklu...je to jedno? V létě to asi nedám, ale v září zkusím osekat stravu a uv ...
Stránka 316 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem