Merit píše:
Dobry den pane Jaroslave!
Tak jsem si "slehl" /zatim/ prvni Sankhapraksalanu. No, bylo to drobatko utrpeni, protoze jsem vyk*dil snad i ocni pozadi. Ale po stabilizaci organizmu to bylo neco uplne jineho. Citim se dobre a me Ph moce kleslo z 5.1 na 6,0. Zatim. Moc Vam dekuji za neocenitelne rady.
Zaroven bych poprosil pro svoji zenu radu, ze co udelat s nemoci zvanou "ruže". Blbe je to ze to zacina resit Dermacolem na tvar misto cesty vycisteni organizmu. Ale asi ji k tomu prinutim pomoci hrube mechanicke sily...... A bude pokoj.
Dekuji
Merit
Nyní jste si ověřil v praxi staré, dobré, okřídlené, rčení, "není nad to, se dobře vy**at". Znají ho celé generace lidí a přesto skoro každý dělá i nemožné, aby svůj trávící trakt co nejrychleji zničil a defekace se stala dennodenní komplikací jeho života. Pokud člověk po dlouhých letech opět pozná tento správný stav, cítí se jako znovu narozený a plně Vám rozumím.
Růže je zánětlivý proces a jako každý jiný zánět, vychází z překyselení a zahlenění organizmu. Matlat na to něco zvenčí, je naprostý nesmysl, to pouze zatlačí problém na malou chvíli zpět a vzhledem k tomu, že se organizmus tímto způsobem snaží zbavit toxemických zplodin, jak přestanete mazat, opět to vyleze a jede dál. Jediná cesta, u naprosté většiny kožních problémů, vede přes čisté tlusté střevo a úpravu kyselosti moče. Organizmus se tím pročistí a tělní zplodiny začnou odcházet správnou cestou, přes tlusté střevo a ne náhradní cestou, přes kůži. Bez těchto prvotních kroků, se s problémem zřejmě nehne a pokud bych měl popsat celý postup, je to na velice dlouhé povídání. Pokud budete mít zájem, tak formou osobní konzultace Vás mohu seznámit se vším, co je třeba dodržovat, pro odstranění tohoto problému. V případě zájmu o schůzku, mi zavolejte na telefon uvedený na stránkách vpravo, pod mojí fotografií a domluvíme se na termínu schůzky. Mechanický postup bych zatím nedoporučoval, s tím by nemusel souhlasit vyšetřovatel a soudce.