beruška píše:
Dobrý večer Jardo,
potřebovala bych se poradit ohledně půstu.
V pátek jsem si naplánovala jednodenní půst, zcela poprvé. Ráno po vyprázdnění očista střev urinou. Celý den absolutní fyzická i psychická pohoda, k večeru začala trochu bolest hlavy, ale to k tomu asi patří, tak jsem si pochvalovala, jak to dobře probíhá.
Několikrát vpodvečer jsem kontrolovala ph, a bylo pořád mezi 5 a 6, což normálně ho mám lepší, tak jsem si do vody dala trochu sody, ale snad jen půl lžičky. Asi hodinu v podvečer jsem si termoforem nahřívala játra. Abych byla pořád v teple a kvůli tomu ph jsem se naložila do koupele bázická koupelová sůl z DM (bikarbonát sody, karbonát sody, karbonát vápníku, prášek malachitu, mořská sůl – neuvádí se zde poměr), tu si dělám v pohodě pravidelně, teď snad byla jen trochu teplejší a delší, skoro 45 minut. Také jsem potom měla několik doušků uriny, rozhodně to nebylo víc než 2dcl, to jsem už jindy dávala i víc. Po koupeli mě nebylo až moc dobře, ale to jsem přičítala tomu teplu.
Před 22 hodinou jsem si šla lehnout, spím normálně dobře celou noc třeba i při jaterních očistách. Teď jsem se kolem 3,30 hod. se vzbudila, studený pot od hlavy až k patě, bylo mi fakt blbě, pulsovalo mi to v hlavě i břiše, ve prázdných střevech se mi něco honilo, hlavně v tlustém střevě, zároveň bylo mi na zvracení. Nohy se mi klepaly, skoro jsem měla strach, že nedojdu do koupelny. Dokonce se mi zdálo, že hůř vidím. Teplota pod jazykem 35,7 C, to (bohužel zatím) mívám docela běžně. Možná jsem si dala klystýr, ale už si nemůžu vzpomenout, pokud ano, rozhodně vycházela skoro čistá voda, žádný velký odpad, to by mi utkvělo v paměti.
Pak jsem si znova lehla, někdy kolem 7 hod. jsem se vzbudila, pořád mi bylo docela blbě, na zvracení, ale už to nebylo tak děsný. Husté sliny v ústech, začala jsem pít vodu, ale vůbec jsem neměla žízeň, někdy kolem 9 hod. jsem dala očistu střev vodou a pak i novou urinou, vycházela zabarvená voda, jen trochu nějakých zbytků.
Původně jsem si myslela, jak se budu těšit na snídani, ale teď jsem na jídlo měla ani pomyšlení. Postupně se to všechno zlepšovalo, najedla jsem se až na oběd, teď už jsem docela v pohodě. Kromě Ph, to je pořád asi 6.
Už tři čtvrtě roku se snažím o čistění, dvě šanky, šest jaterních očist (u kterých bohužel stále neklesá počet kamenů), desítky klystýrů, tak snad nemůže být už nějak extrémě zanesená.
Nikdy mi snad nebylo tak zle jako při tomto půstu. Nechápu.
Jardo prosím Vás, v čem jsem udělala chybu? To přece není možné, aby člověka jeden den bez jídla takhle rozhodil.
Moc Vás zdravím a děkuji.
B.
Je to možné, pokud máte namnožené nějaké kvasinky a navíc překyselené tkáně, tak se při hladovění uvolní hromady toxického svinstva a vlastně se sama přiotrávíte. Situaci dále zhoršuje odumírající kvasinka, která také vypouští ohromné množství toxinů a celé to může dopadnout i takto i když se rozhodně nejedná o běžný stav. Ideální je, po celou dobu prvních dnů hladovění, pít větší množství vody s citrónovou šťávou a klidně i třikrát denně čistit střevo, což by mělo podobnému stavu zabránit a udržet vhodné tělní pH.