mozzy píše:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda je možné provést Sankhapraksalanu, když má človek mírně zhoršené ledvinové a jaterní krevní testy (konkrétné mírně zvýšený kreatinin, kyselinu močovou a bilirubin)? Kdysi jsem prodelal EB virozu (před 8 lety), v krvi mám i paměťové protilatky na borelie, chlamydie, mam zvětšenou slezinu,od EB virozy bývám často nemocný, unavený. Poslední rok a pul mě často svědí až palí v obličeji (zhoršuje se to po jídle, ale ne vzdy, někdy to cítím až přímo z hlavy, spatně se to popisuje, je to takový mix mezi palením, svěděním, znecitlivěním až pocitem husí kůže), pociťuji slabost, tlak, až občas velmi mírnou bolest z oblasti ledvin a celkově se můj zdravotní stav hodně zhoršil, hlavně na podzim a v zimě. Mam podezření i na kvasinkové problemy, protože mě velmi často svědí konečník. Po aplikaci mastiček se mi problemy do 14 dnů vždy vrátí. Nyní mi doktor oznamil, že trpím pravděpodobně i poruchou metabolismu, při které na mě bílý cukr a mléko vpodstatě působí jako jedy, ne prý alergickým způsobem (alergie mi z krve nevyšly), ale intoxikuji mi tělo (příliš jsem jeho popis nepochopil, takže se o něm nemůžu bohužel ani více rozepsat, ale není to klasicka cukrovka, protože hladinu glukozy v krvi mám v normě). Chci podotknout, že před zmíněnými problemy, jsem byl poměrně velký sportovec, 15 let jsem hrál závodně fotbal. Ale po prodělané EB viroze a stále eskalujících a přibývajícch potížích, si už ve svých 31 letech připadám spíše jako důchodce. Po pročítaní Vašich stránek, jsem pochopil, že s očistou těla musím začít od střev, ale řaději se chci zeptat, zda tuto proceduru můžu provést s výše zmíněnými problemy, aniž by mi to ublížilo.
Děkuji za odpověď,
Petr.
Jedinou kontraindikací, kterou bych viděl jako překážku by znamenalo velké oslabení ledvin a o tom se nezmiňujete, čili já nevidím problém, na naprostou většinu uvedených problémů bude procedura fungovat skvěle.