NOWOCAYN_2 píše:
(pisem z mobilu)..... A solutne ziadny problem som nemal po tom, ako som predvcerom po sanke zjedol ako.prve jedlo maso so spenatom a maslom...... Myslim, ze to ani nic nema s tym, ze ktore z jedal sa dostane skor do hrubeho creva.... Ak na tom zalezi, budem rad, ked mi to niekto niekde dohlada.... Ale ako som uz povedal, silne o tom pochybujem, podla mna totiz ide len o to, aby prva tuha, ci "polotuha" latka prechadzajuca cez hrube crevo, mala jemnu konzistenciu, resp jemny povrch. Podla mna ide len o to...... Na druhej strane sa pise, ze prve jelo ma byt zjedene 30-60 minut po sanke, a ze je mozno aj nebezpecne si ho dat neskor.... Mna by zaujimalo, ze preco....Bude to urcite kvoli zaludku....ale ten nema s hrubym crevom nic spolocne.
Ale suhlasim, sanka sa nerobi kazdy den.... No mne sa ryza vyslovene hnusi, takze to uz radsej zemiakovu kasu s maslom (zemiaky som nejedol 5 rokov...)... Takze ak ide len vyslovene o to, aby prve jedlo neobsahovalo hrubsiu vlakninu a aby bolo pekne premastnene, tak potom to nemusi byt len ryza. Mimochodom, prvu stolicu po sanke som mal asi o 30 hodin na to.....co je NORMA.
Ak sa v otazkach prveho jedla vyslovene mylim, poprosim si koment, aj s vysvetlenim. Ale kedze mi bolo perfektne aj po zjedeni mnou spominaneho jedla, a nic ma nikde nepali ani neboli, tak...som si mozno idpovedal sam ?
Lysebeth nekde pise, ze prvni jidlo s maslem nebo ghee je nutne k tomu, aby vytvorilo ochrannou vrstvicku ve strevech. Musi to byt podane vcas, aby ocistena streva nebyla poskozena travicimi stavami. Ja jsem vetsinou zacinal pusty sankou a libilo by se mi, kdybych ta streva nechal cista a nemusel na zacatku pustu jist tu ryzi s maslem. Ale vzdy jsem pro jistotu postup dodrzel a az pak jsem prestal jist.
I na sanku se vztahuje to, co rikal Humble o aktivaci MMS. Cosi ve smyslu, ze lze MMS aktivovat i jinou kyselinou, ze muzou byt vysledky treba i lepsi, ale ze to neni overene a nemusi to byt bezpecne tak jako aktivace kyselinou citronovou. kterou uz pouzily tisice lidi. A jestli to chce nekdo aktivovat jinak, mel by provest obdobny vyzkum a overovani, jako delal Humble. A zduraznoval, aby v tom pripade v souvislosti s upravenym navodem nezminoval Humblovo jmeno.
Takze obdobne bych doporucoval pokud bys nekomu radil promazavat po vyplachu slanou vodou streva masem, abys lidem nerikal, ze to je Sank Praksalana, ale ze je to tvoje specialni metoda ocisty strev, jejiz kvalita je garantovana jednim uspesnym pokusem. To, ze jsi nemel zadne problemy po mase se spenatem jeste neznamena, ze je nemuze mit nekdo jiny kdo by udelal totez a ani to neznamena, ze jsi si nic neposkodil ty. A ani to neznamena, ze jsi si neco poskodil, nicmene za tvoji metodou nestoji statisice uspesnych bezpecnych aplikaci jako za klasckym postupem podle jogy.
A jestli si myslis, ze experimentalnimi upravami si nemuze nikdo ublizit, tak jsi dost mimo.
Takze aspon ja se snazim dodrzet klasicke co nejvice overene navody a doporucoval bych to i ostatnim.