| Autor |
Zpráva |
|
Pavel323
|
Napsal: úte srp 20, 2013 1:23 pm
|
|
|
Dobry den. Delsi dobu trpim na prujmy a rekl jsem si ze zkusim klystyr s hermankovym vyvarem, jak jsem se zde na strankach docetl. Pokousel jsem se o to 3x. Pokazde rano na lacno po vyprazdneni. Zkousel jsem to dokonce na 3x-4x, ale nedostanu do sebe vice jak pul litru. Proste to neudrzim a jde to ven. Se sveracem jinak problem nemam. Mate nejake rady, nevite cim by to mohlo byt?
Dekuji Pavel
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
janin
|
Napsal: úte srp 20, 2013 2:14 pm
|
|
|
Pavel323 píše:
Dobry den. Delsi dobu trpim na prujmy a rekl jsem si ze zkusim klystyr s hermankovym vyvarem, jak jsem se zde na strankach docetl. Pokousel jsem se o to 3x. Pokazde rano na lacno po vyprazdneni. Zkousel jsem to dokonce na 3x-4x, ale nedostanu do sebe vice jak pul litru. Proste to neudrzim a jde to ven. Se sveracem jinak problem nemam. Mate nejake rady, nevite cim by to mohlo byt?
Dekuji Pavel
V tomto vlákne je veľa rád:
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: stř srp 21, 2013 7:22 am
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Saurah
|
Napsal: ned srp 25, 2013 10:28 pm
|
|
Registrován: stř úno 01, 2012 12:28 am Příspěvky: 91 Bydliště: polosamota
|
Dobrý večer; poslední dny prázdnin věnuji pročítání těchto stránek a ráda bych se zeptala: Je mně 57, s Jardou jsem konzultovala na jaře výsledky krevních testů; v mládí čas na živé stravě, půsty, hladovky, klystýry, cvičení... Posledních asi 15 let převážně na stravě mrtvé, sacharidech, maso minimálně, ale na druhé straně bydlení v přírodě. Zůstal mně jen zvyk ráno nalačno voda + šťáva z 1-2 citronů. Potřebuji očistu kloubů vavřínem ( bolí mně snad všechny v těle - možná trochu dědictví po mamince, k tomu těžká skolioza pateře, práce převážně v sedě nebo ve stoje a bydlení na staré studené vlhké chalupě...), začala jsem se tedy lépe stravovat- zatím jen dopoledne ovoce a ořechy ze zahrady, odpoledne lehčí, ale normální stravu. Týden ráno klystýry: vyhovuje mně 2x vypláchnout střevo vodou s citronem, potom urinou, kterou v sobě držím, dokud to jde. Mohu zatím vynechat očistu jater a udělat očistu ledvin? A kdy po ní ty klouby? Játra plánuji kávovými klystýry...
Děkuji moc za odpovědi, určitě bych se tu vše dočetla, ale nechci nic pokazit...
Očistu ledvin mám za sebou.
Naposledy upravil Saurah dne sob srp 31, 2013 8:25 pm, celkově upraveno 2
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
petrus
|
Napsal: pon srp 26, 2013 1:55 pm
|
|
|
Dobrý den,
předem Vám chci poděkovat za Vaši snahu odpovídat a pomáhat ostatním..věřím, že Vám to zabere nemálo času. Snažila jsem se pročíst většinu příspěvků zde, i když je to hodně na dlouho a přiznám se, že jsem odpověď na svoji otázku zatím nenašla, tak se zeptám..pokud se opakuje, tak se omlouvám.
Dnes jsem poprvé zkusila klystýr, postup byl takový, jak ho tu popisuje většina. Použila jsem pouze vlažnou vodu, žádné byliny apod., na jedenkrát jsem zvládla max cca 0,7litrů...potom jsem se bohužel okamžitě musela vyprázdnit. Opakovala jsem toto asi třikrát a pokaždé to dopadlo stejně. Jak mám docílit toho, abych byla schopna tekutinu udržet déle? Jde ze mě převážně pouze čistá voda a jen trošku stolice... Děkuji za odpověď!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Saurah
|
Napsal: pon srp 26, 2013 2:17 pm
|
|
Registrován: stř úno 01, 2012 12:28 am Příspěvky: 91 Bydliště: polosamota
|
Petruško, jiní Vám jistě odpoví zasvěceněji, ale napíši Vám svůj postřeh: nejdřív vypláchnu střevo teplou vodou se šťávou z 1 citronu a díky radám ve Fóru ke klystýru používám pak svoji urinu z předchozího dne, kterou schraňuji v otevřených lahvích ( schovám cca 2 l)a zahřeji v teplé vodě v umyvadle, jak radil pan Jarda. Ta udržet lze mnohem lépe i přes litr. Ale hlavně se nesnažím "napustit" do sebe toho tolik, aby to muselo hned zas ven... pamatuji, že kdysi po mých maximalistických snahách jsem musela mýt sebe i celou koupelnu .
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sestřička
|
Napsal: pon srp 26, 2013 6:30 pm
|
|
|
petrus píše:
Dobrý den,
předem Vám chci poděkovat za Vaši snahu odpovídat a pomáhat ostatním..věřím, že Vám to zabere nemálo času. Snažila jsem se pročíst většinu příspěvků zde, i když je to hodně na dlouho a přiznám se, že jsem odpověď na svoji otázku zatím nenašla, tak se zeptám..pokud se opakuje, tak se omlouvám.
Dnes jsem poprvé zkusila klystýr, postup byl takový, jak ho tu popisuje většina. Použila jsem pouze vlažnou vodu, žádné byliny apod., na jedenkrát jsem zvládla max cca 0,7litrů...potom jsem se bohužel okamžitě musela vyprázdnit. Opakovala jsem toto asi třikrát a pokaždé to dopadlo stejně. Jak mám docílit toho, abych byla schopna tekutinu udržet déle? Jde ze mě převážně pouze čistá voda a jen trošku stolice... Děkuji za odpověď!
Těch 0,7 litru Vám střeva rozhodně moc nevyčistí. V 99 procentech dělají lidé při podání klystýru chybu, že zavěšují nádobku s vodou hodně vysoko, což působí nepříjemný tlak, takže pak do sebe nedostanou potřebné množství vody. Podala jsem jako sestra už mnoho klystýrů a téměř vždy se mi podařilo do pacienta dostat aspoň 2,5 až 3,5 litrů vody. A jen díky tomu, že nádobku s vodou nikdy nezavěšuji výš, než 30 cm na konečník pacienta. Teče to sice pomaleji, ale nebolí to a krásně se naplní celé tlusté střevo. Nízké zavěšení doporučuje například i Kristina Amelong, která momentálně patří mezi nejuznávanější odborníky na očistu střev a detoxikaci.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
NOWOCAYN_2
|
Napsal: pon srp 26, 2013 11:03 pm
|
|
|
sestřička píše:
Těch 0,7 litru Vám střeva rozhodně moc nevyčistí.  V 99 procentech dělají lidé při podání klystýru chybu, že zavěšují nádobku s vodou hodně vysoko, což působí nepříjemný tlak, takže pak do sebe nedostanou potřebné množství vody. Podala jsem jako sestra už mnoho klystýrů a téměř vždy se mi podařilo do pacienta dostat aspoň 2,5 až 3,5 litrů vody.
2,5 - 3,5 litra vody ??? To nerozťahuje príliš hrubé črevo, sestrička ? .... Mne sa zdá, že ÁNO. Ak sa to robí pravidelne (aspoň raz týždenne)....
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tomass
|
Napsal: stř srp 28, 2013 7:45 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
NOWOCAYN_2
|
Napsal: stř srp 28, 2013 8:35 pm
|
|
|
Tomass píše:
...čajová lyžička nepasterizovanej 100% ovčej bryndze možno poslúži rovnako. Veľa času už nie je, v zime asi nebude k dotaniu, jedine ak sa zamrazí... SKÚSIM, to je impulz k tomu, už dlhšie som o tom uvažoval.... =).... Dať si urinovo-bryndzový klystír... =).....čaká ma to asi zajtra... Teším sa. 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: čtv srp 29, 2013 8:21 am
|
|
|
Tomass píše:
Já si dávám na poslední nálev kefír z tibets. houby a je to jedinečné:)!
| Nahoru |
|
 |
|
Tomass
|
Napsal: sob srp 31, 2013 7:46 pm
|
|
|
prokera píše:
Já si dávám na poslední nálev kefír z tibets. houby a je to jedinečné:)!
Kolik toho kefíru tam dáváš? A naředíš ho?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: pon zář 02, 2013 7:19 am
|
|
|
Tomass píše:
Kolik toho kefíru tam dáváš? A naředíš ho?
Poslední nálev dělám cca ze 3/4 litru a dávám do něj přibližně 3 - 5 lžic kefíru, myslím, že na přesném množství až tak nezáleží;).
| Nahoru |
|
 |
|
madamm
|
Napsal: pon zář 02, 2013 10:42 am
|
|
|
Dobrý den,
s klystýry jsem teprve začala a chtěla bych Vás poprosit o kontrolu zda to dělám správně. Prosím tedy o vaše připomínky zda neohrožuji své zdraví.
První klystýry jsem zkoušela s teplou převařenou vodou, nebylo to nijak náročné. Objem vody byl zhruba 1l, což jsem měla dohromady na 2 použití, problém to udržet v sobě nebyl problém.
Pak jsem četla, že někdo používá koloidní stříbro, tak jsem již 2 krát provedla výplach s koloidním stříbrem zhruba 5 kapek (o koncentraci 100)na 1 l, ale bohužel tento nálev se mi nedaří udržet ani 5 minut.
Můžete mi poradit, kde je problém?
Ještě bych se chtěla je normální, že mě bolí v oblasti slepého střeva po klystýru?
Děkuji moc za vaše připomínky.
Pěkný den přeji, Markéta
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
NOWOCAYN_2
|
Napsal: pon zář 02, 2013 10:44 am
|
|
|
madamm píše:
Dobrý den,
s klystýry jsem teprve začala a chtěla bych Vás poprosit o kontrolu zda to dělám správně. Prosím tedy o vaše připomínky zda neohrožuji své zdraví.
První klystýry jsem zkoušela s teplou převařenou vodou, nebylo to nijak náročné. Objem vody byl zhruba 1l, což jsem měla dohromady na 2 použití, problém to udržet v sobě nebyl problém.
Pak jsem četla, že někdo používá koloidní stříbro, tak jsem již 2 krát provedla výplach s koloidním stříbrem zhruba 5 kapek (o koncentraci 100)na 1 l, ale bohužel tento nálev se mi nedaří udržet ani 5 minut.
Můžete mi poradit, kde je problém?
Ještě bych se chtěla je normální, že mě bolí v oblasti slepého střeva po klystýru?
Děkuji moc za vaše připomínky.
Pěkný den přeji, Markéta
Ahoj, Madamm..... a čo tak si robiť klystíry z uriny ? =).... Urinové klystíry. Lepšie na celú oblasť hrubého čreva neexistujú...
|
|
| Nahoru |
|
 |