| Autor |
Zpráva |
|
Jantar
|
Napsal: čtv říj 31, 2013 9:16 pm
|
|
|
tak tady okolo na vesnici to dělá 99% holek. Především na zábavách.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Markétuše
|
Napsal: pát lis 01, 2013 11:02 am
|
|
|
Jantar píše:
Právěže já vedle sebe potřebuju nějakou hodnou citlivou. Která nekouří, nepije, neožírá se, nevymetá diskoteky. Jenže takových je strašně málo. prakticky vymřelý druh.
A co jí nabízíš ty ? Šílenýho pošuka s fimozou ....ty nemáš co nabídnout .
Už máš práci?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jantar
|
Napsal: pát lis 01, 2013 11:45 am
|
|
|
je to od tebe hodně škaredé posmívat se někomu, kdo se narodí s vadou, která mu navždy znemožnuje sex. Uvědomuji si že příroda nechce, aby se člověk jako já množil a tak mi v tom prostě zabránila. Možná to tak bude lepší. Ale tvrdit o klukovi, který je nesmělý, tichý, malomluvný, nekouří a nepije že je šílený pošuk mi nějak nesedí. Práci ještě nemám. Elektrotechnika bez praxe nikdo nevezme. A co na tom že je to Ing. Stejně to beztak neumí.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
misujka23
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:05 pm
|
|
|
No nekde zacit prece makat musis.Kdo se o Tebe stara?To Te nekdo zivi?Nebo mas nejake brigady apod.?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Markétuše
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:16 pm
|
|
|
Jantar píše:
je to od tebe hodně škaredé posmívat se někomu, kdo se narodí s vadou, která mu navždy znemožnuje sex. Uvědomuji si že příroda nechce, aby se člověk jako já množil a tak mi v tom prostě zabránila. Možná to tak bude lepší. Ale tvrdit o klukovi, který je nesmělý, tichý, malomluvný, nekouří a nepije že je šílený pošuk mi nějak nesedí. Práci ještě nemám. Elektrotechnika bez praxe nikdo nevezme. A co na tom že je to Ing. Stejně to beztak neumí.
Já se ti neposmívám........ale normální maminka tohle řeší, stará se o toho syna , aby tu fimozu neměl...........my už dneska kontrolujeme vnuka, aby neměl tyhle problémy......jsou mu necelé tři roky .
Jenže ty jsi pošuk a cvok a tvoji rodiče budou na tom podobně, určitě ses nevylíh z ničeho.
Jsi celkově zanedbanej .
Když budeš sedět u vás na vsi a čekat, že k tobě přijde zajímavá práce a zajímavá slečna , určo se nedočkáš .
Naposledy upravil Markétuše dne pát lis 01, 2013 12:21 pm, celkově upraveno 1
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jantar
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:18 pm
|
|
|
bydlím logicky doma s rodiči. Nevím jaké máte rodiče vy ale moji by mi rozhodně nikdy neřekli tak mladej už ses dospělej je čas abys odešel. Něco takového se stát opravdu nemůže zvlášt ne na vesnici, kde má každý velký dům se zahradou, polem a zvířaty.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jantar
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:22 pm
|
|
|
Markétuše píše:
Já se ti neposmívám........ale normální maminka tohle řeší, stará se o toho syna , aby tu fimozu neměl.
Jenže ty jsi pošuk a cvok a tvoji rodiče budou na tom podobně, určitě ses nevylíh z ničeho.
Jsi celkově zanedbanej .
Když budeš sedět u vás na vsi a čekat, že k tobě přijde zajímavá práce a zajímavá slečna , určo se nedočkáš .
fimozu nikdo nekontroluje, protože to má asi jeden člověk z 50 000. Pro běžného člověka to prakticky znamená životní tragédii. Mě to může být jedno když o mě holky nestojí.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
misujka23
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:22 pm
|
|
|
Musim souhlasit s Marketusi, fimoza je zanedbani od rodicu...
A s tim zbytkem souhlasim take.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
misujka23
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:23 pm
|
|
|
Jantar píše:
bydlím logicky doma s rodiči. Nevím jaké máte rodiče vy ale moji by mi rozhodně nikdy neřekli tak mladej už ses dospělej je čas abys odešel.  Něco takového se stát opravdu nemůže zvlášt ne na vesnici, kde má každý velký dům se zahradou, polem a zvířaty.
Nejde o to odchazet, ale pracovat a byt sobestacny a ne na nekom zavisly....
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
martina72
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:29 pm
|
|
|
Překvapivé je tvrzení, že je elektrotechnik. O řemeslníky je nouze a každý, kdo dělá rukama, se velmi dobře uživí. Zedníci, elektrikáři, instalatéři, topenáři, pokrývači, truhláři, tesaři, obkladači, dlaždiči.
Elektrikář, který nemá práci, ji zřejmě nechce. Nechce se mu dělat.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jantar
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:41 pm
|
|
|
bez praxe nikdo žádnýho elektroenergetika nevezme. Pro ně by takový člověk byl jen přítěží protože by ho museli všechno učit a na to prostě není čas. Takže vezmou někoho s praxí a mají po problémech.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jantar
|
Napsal: pát lis 01, 2013 12:48 pm
|
|
|
misujka23 píše:
Musim souhlasit s Marketusi, fimoza je zanedbani od rodicu...
A s tim zbytkem souhlasim take.
na rodiče takové věci házet nemůžeš. 98% lidi v tomto státě ani neví že existuje něco jako fimoza. Ve škole se neučí. A lidi to pak nemohou vědět. Vždyť mě došlo až někdy ve 17 letech, že něco tu asi nesedí. Je to velmi vzácná choroba a lidi ji prakticky neznají. V tomto státě ji má možná tak 1000 lidí víc určitě ne.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Markétuše
|
Napsal: pát lis 01, 2013 1:13 pm
|
|
|
martina72 píše:
Překvapivé je tvrzení, že je elektrotechnik. O řemeslníky je nouze a každý, kdo dělá rukama, se velmi dobře uživí. Zedníci, elektrikáři, instalatéři, topenáři, pokrývači, truhláři, tesaři, obkladači, dlaždiči.
Elektrikář, který nemá práci, ji zřejmě nechce. Nechce se mu dělat.
Ale já mám pocit, že Jantar má vysokou školu, není řemeslník .
Vysokoškolák, elektroinženýr, vůbec rukama nemusí umět dělat.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Markétuše
|
Napsal: pát lis 01, 2013 1:16 pm
|
|
|
Myslím, že se to kontroluje, i za nás se nám doktorka dívala do kalhotek, když jsme byly malé děti .
A dnes už se to určitě kontroluje , maminky musí chlapečkům přetahovat předkožku po koupání.
Tak si musíš domluvit operaci , pokud tě to trápí .
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jantar
|
Napsal: pát lis 01, 2013 1:16 pm
|
|
|
ale já šel na vysokou z odborného účiliště 4letého s maturitou ale i s vyučním listem. Takže zase až takový dřevo nejsu.
|
|
| Nahoru |
|
 |